Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Podejrzewam że wcześniej czy później trafią do gry normalnie ale fakt że nawet gracze z premium nie dostali tego teraz za dobrze o nich nie świadczy. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Czy oni chcą powtórkę z battlefront 2?

Opublikowano

Jest, gałgan.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj wyszedł ostatni patch do BFa, a w nim super tryb Shock Operations i nowe giwery, m.in. Burton, czy M1911 z tłumikiem. Wróciłem po X czasu i ta gra dalej wciąga jak ruchome piaski.

Opublikowano

Szczerze? Te nowe operacje nie sa takie fajne imo. Glownie za sprawa balansu. Przez fakt ze jest po 20 osob w zespole, jeden liczacy powiedzmy 8-10 osob pluton, przesadza o wyniku. Przedwczoraj np, gralem ze znajomymi. W ataku to maksymalnie cala operacja zajmowala nam 5-10 minut. Krocej nic sesja w dominacje xD. W obronie, nie stracilismy ani razu pierwszego sektora. Przy 64 graczach, jeden pluton mogl zrobic roznice, ale wciaz wiele zalezalo od reszty. Gdy jednak polowa nalezy do was a gracze nie sa w ciemie bici, to juz zachwiewa rownowage sporo. Musielsmy sie pozniej rozdzielic, zeby choc troszke zabawy miec. 

Podsumowujac, raczej wole zwykly podboj.

Opublikowano

Burton super. Te nowe operacje to nie jest po prostu powrót tego jak wyglądały wcześniej czyli 40 graczy, czy są jeszcze inne zmiany w tym trybie?

Opublikowano

Odbywają się tylko na jednej mapie.

Opublikowano

Ktoś jeszcze z e-kolegów na forumku korzysta z tej armaty w grze?

DgwSkQHXUAApwCp.jpg

:obama:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bf1 w 4k? może obadam w jakimś trialu ea access za free :)

Opublikowano

Sprawdzi się singiel za cenę paczki fajek

Opublikowano
3 minuty temu, hav7n napisał:

Sprawdzi się singiel za cenę paczki fajek

A szkoda życia panie

Opublikowano

Wczoraj trochę pograłem w multi i niestety gra przestała trzymać stabilne 60 FPS. Graficznie też nie robi takiego szału chociażby jak Battlefront II. Została podbita tylko rozdziałka, a np. tekstury i cienie zostały bez zmian.

Opublikowano
Teraz, Vexilium napisał:

Wczoraj trochę pograłem w multi i niestety gra przestała trzymać stabilne 60 FPS. Graficznie też nie robi takiego szału chociażby jak Battlefront II. Została podbita tylko rozdziałka, a np. tekstury i cienie zostały bez zmian.

;/ gra tak czy siak nie wyglądała złe przecież ja się cieszyłem z płynności po chja to robili ehh 

Opublikowano

jakby ktoś chciał te nowe bronie za preorder V i przy okazji wcześniejszy dostęp do bety to euro szybciutko wysyłają kody na maila 

Opublikowano

Wróciłeś dwa dni temu, do BFka i odblokowanie wszystkich map, to był dobry ruch że strony EA. Serwery są pełne, bez trudu można znaleźć ulubione mapy z kompletem graczy. Plusem jest też to, że teraz głosowanie na kolejną mapkę nie ogranicza się do tych z danego DLC. 

Opublikowano
W dniu 6.08.2018 o 11:29, messer88 napisał:

jakby ktoś chciał te nowe bronie za preorder V i przy okazji wcześniejszy dostęp do bety to euro szybciutko wysyłają kody na maila 

domyślam się odpowiedź to "tak", ale czy któreś z tych broni mają swój wpis w kodeksie?

i czy ewentualnie wiadomo coś o dostępności ich dla wszystkich (po za preorderem) np. po premierze BFV

Opublikowano

a nie wiem, pewnie dadzą, ale co Ci szkodzi zrobić preorder dostać kod na @ i zaraz anulować zamówienie jak chcesz sobie postrzelać czymś nowym?

Opublikowano
W dniu 8.08.2018 o 14:29, chris85 napisał:

Wróciłeś dwa dni temu, do BFka i odblokowanie wszystkich map, to był dobry ruch że strony EA. Serwery są pełne, bez trudu można znaleźć ulubione mapy z kompletem graczy. Plusem jest też to, że teraz głosowanie na kolejną mapkę nie ogranicza się do tych z danego DLC. 

Ja tam nigdy nie narzekałem na puste serwery nawet te z DLC

Opublikowano

Pustych serwerów raczej nie ma tyle, że dominują w większości Operacje. Przynajmniej u mnie (ustawienia na Europę). Kilka podbojów, czasem zespołowy deathmatch albo dominacja, czasem gołębie, od święta inny tryb...