Skocz do zawartości

Nowości komiksowe

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 149,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na bank będzie historia z tego albumu. Polecam! Kurde...pamiętam jakby to było wczoraj. TM-Semic miał tak kijową reklamę, że o pierwszym Mega Marvel z Torment dowiedziałem się po czasie i kiedy szukał

• Kolekcja oficjalnie rusza:  

• Kaznodzieja wznowiony   http://alejakomiksu.com/nowosci/23942/Zapowiedzi%20Egmontu%20na%20czerwiec%202017%20(oficjalne)/

Opublikowano

Czekałem sporo, ale nikt nie wrzucił :v

Każdy chwali, wczoraj samemu wreszcie przeczytałem i wszystkie pochwały absolutnie zasłużone. Jeden z najlepszych polskich komiksów? Bezapelacyjnie.

okladka-600.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy tom Punisher MAX w twardej oprawie, 288 stron w cenie okładkowej 89,99 zł. Premiera 5 kwietnia. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekałem sporo, ale nikt nie wrzucił :v

Każdy chwali, wczoraj samemu wreszcie przeczytałem i wszystkie pochwały absolutnie zasłużone. Jeden z najlepszych polskich komiksów? Bezapelacyjnie.

okladka-600.jpg

polecam, naprawdę wart wydania kasy, popieraj swojego prosiaka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z wami, kupiłem trochę w ciemno i podszedł mi bardzo. Polecam zwłaszcza osobom tak jak ja lubującym się w komiksie obyczajowym.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cena tych turtlesów bardzo ok. Wersja oryginalna chodzi po 140 zł. Jednak niewiem czy będę brał bo całość to 6 tomów i niewiadomo czy wydadzą komplet.

Opublikowano

Ja biore, jaram sie zolwiami od przedszkola, a mialem nic nie kupowac ;/

Opublikowano

Ja biorę, będę wspierał wydawnictwo jak tylko mogę, to i może doczekam się Transformersów od IDW

Opublikowano

Cena tych turtlesów bardzo ok. Wersja oryginalna chodzi po 140 zł. Jednak niewiem czy będę brał bo całość to 6 tomów i niewiadomo czy wydadzą komplet.

Na forum Gildii pisali, że będzie 6 tomów + kilka uzupełniających. Odstęp pomiędzy tomami plus/minus - 4 miesiące. Cena kolejnych tomów taka sama, może nawet niższa, bo jest mniej stron.

No widziałem. Biorę na 100% żółwie od nich. Już są moim ulubionym polskim wydawnictwem razem ze Studiem Lain. 

Opublikowano

Juz 83 zamowienia na zolwie. Przy takim nakladzie to nie wiem czy bedzie drugi tom.

Opublikowano

Juz 83 zamowienia na zolwie. Przy takim nakladzie to nie wiem czy bedzie drugi tom.

Przed chwilą podali, że już 101. Liczba będzie rosła bo i wypłaty idą :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie powiem, trochę mi dygnął michałek. Ale z drugiej strony, w zeszłym roku, nawet się nie zająkneli w planach o powtórne wydanie. Mam już prawie całą serię po angielsku więc meh.

Edytowane przez _K_

Opublikowano

Potwierdzone przez tłumacza pracującego dla Hatchette na jakimś konwencie (chociaż najpierw puszczą triala jak w przypadku lucky luke i jak nie wypali to dadzą sobie spokój):

6c53256d44b1b0303b2e591e56688c1c.png

Opublikowano

:obama: Ale się rozbujali. Pamiętam, że miałem kilka zeszytów Conana wydanych, nakładem TM-Semic, nie wydaje mi się, żeby to był hit sprzedaży. 

Opublikowano

W ogole mnie to nie interesuje no i mysle ze rynek juz sie nasycił tymi kolekcjami.

Opublikowano

Jedyna kolekcja na jaka bym sie teraz mogl zdecydowac to

7ea13aa2-c8ae-4c17-84af-4df2de1ffca9.png

Niestety obenie tylko uk ;/

Opublikowano

Będę kupował te rysowane przez Barry Windsor Smitha i (nie wiem czy on akurat też rysował ten konkretny tytuł) Alcalę.