Skocz do zawartości

Warhammer 40,000: Dawn of War 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 7,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Są już screeny i pierwsze newsy.  http://www.pcgamesn.com/dawn-of-war-3/dawn-of-war-3-release-date Będą wielkie armie jak w jedynce, zarządzanie bohaterami jak w dwójce. Większe jak dotąd jednostki,

Opublikowano

Czekam, wiele godzin spedzilem przy poprzednich. Chyba sobie nawet odswieze kampanie.

Opublikowano

Oby tym razem gierka była bliższa rozwałce na wielką skalę z użyciem masy jednostek jak w jedynce bo dwójka to dla mnie imo był ogromny krok wstecz :/

Opublikowano

Z dwójki zrobili dziwny misz masz action rpg i rts. Też jedynka z dodatkami to dla mnie kozak do dziś. Dwójka była dobra ale mało w niej było rts'a. Czekam bo uniwersum uwielbiam!

Opublikowano

Są już screeny i pierwsze newsy. 

http://www.pcgamesn.com/dawn-of-war-3/dawn-of-war-3-release-date

Będą wielkie armie jak w jedynce, zarządzanie bohaterami jak w dwójce. Większe jak dotąd jednostki, wsparcie lejzerami ze statków żeby zetrzeć armię heretyków. 

Warhammer 40.000: Dawn of War III zaoferuje jedną kampanię, w ramach której co pewien czas będziemy zmieniali frakcję. Wydarzenia toczyć się będą na planecie Acheron, gdzie odkryta zostanie broń o niewyobrażalnej mocy. Zgodnie z przewidywaniami gra pozwoli pokierować Kosmicznymi Marines, Eldarami oraz Orkami. Poza kampanią i potyczkami multiplayer PvP dostępny też będzie tryb kooperacyjny. Co ciekawe, armie graczy mają być wspólne dla wszystkich trybów, więc doświadczenie jednostek z samotnej zabawy będzie przenoszone do rozgrywek sieciowych i vice versa.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=97840

DawnofWar3_1.jpg

DawnofWar3_2.jpg

DawnofWar3_3.jpg

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

No to szykuje się mega gra. Fajne połączenie patentów z jedynki i dwójki powinno dać solidny efekt. Rok czekania będzie cholernie męczący.

Opublikowano

Lookin' good. Martwi mnie tylko wsparcie dla kontrolerów, co mogłoby oznaczać wydanie na konsole, co mogłoby oznaczać ogłupienie i spłycenie rozgrywki. Ale może to tylko czarne scenariusze.

Opublikowano

Żeby multi dostarczyło mi tyle frajdy co mi dostarczyła 2jka i będzie gites. Kampania, jak to kampania, ale najważniejsze, żeby nie powstał z tego balas jak retribution.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja pierdziele jak to kiepawo wygląda... Wygląda to jak walki gumisi a nie brutalny świat warhammera 40k. Jeszcze te postacie stoją jak kołki jak strzelają. Mam nadzieję, że finalny produkt będzie się prezentował znacznie lepiej niż to coś :(

Opublikowano

Nie wiem sam, jakos tak kolorowo, graficznie tez nie urywa. Pewnie i tak łykne na premiere bo w porzednie czesci nawalilem sporo godzin.

Opublikowano

A co mają robić goły, pusty teren planety zero barykad, czy osłon widać idą bardziej w stronę jedynki pod tym względem. Dobrze wygląda ważne żeby walka była czytelna.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wciąż nie wygląda to dla mnie zaciekawie. Jest to krok wstecz względem poprzednich części.

Edytowane przez Metoda

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jutro jestem chętny tylko muszę jeszcze sprawdzić jak gra działa na SLI, mam niestety w laptopie to dziadostwo. Mam nadzieje ,że obsługuje to i nie będę musiał czekać na patch. Mam dwie GT750M i na jednej słabo wymagające gry działają za to na dwóch to poezja jak na lapka. 

Opublikowano

Przeczytałem recenzje na polygamii i obecnie wstrzymuje się z zakupem... Pierwszy w tym roku pewniak który niestety nie spełnia oczekiwań

Opublikowano

Na gry-online i eurogamerze z kolei chwalą sobie. Najbardziej oberwało się liniowej kampanii single, ale od początku było mówione, że ta odsłona skupi się jeszcze bardziej na multi.

Wiadomo w ogóle kiedy ta beta czasu polskiego ?

Edytowane przez Dr.Czekolada