Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Gram sobie w to U4 i zastanawiam się czy boty dostaną kiedyś tak dopracowany tytuł na swojego szrota.

dopracowany pod takim wzgledem ze wszystko sie samo robi wystarczy wychylic galke i wcisnac guzik ?

No tak samo jest w Tomb Raiderze. 

Opublikowano

Pisałem wam już 3 lata temu, ze tylko plejstejszon, to niektórzy postanowili pobabrac się w zielonym szambie, ciesząc sie z ósmej forzy, szóstych girsow, i chvj wie którego halo, wszystko górą na 8, a na deser najgorsze wersję multiplatformy na rynku. Nie oszukujmy się, xbox to obecnie konsola tylko dla takich psychofanow jak Mazzeo lub pracowników microsoftu jak Don. Nikt normalny tego nie kupi.

Pod koniec roku kolejne Girsy i Forza, na początku następnego roku halo, gdzie na jedynej słusznej konsoli na rynku pojawi się min. Last Guardian, NiOh, Nier, Horizon czy Person 5. (pipi), czy wy widzicie tą dominację jak za czasów PS2?

:banderas:

Gram sobie w to U4 i zastanawiam się czy boty dostaną kiedyś tak dopracowany tytuł na swojego szrota.

xDDD.

Może na skorpionie, MOŻE. Obecnie sa na etapie crapow w 720p na 77%.

Przecież już dostaliśmy Quantum Break.
Mówiłem, psychfani na mocarzu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

QB najmocniejsze 7/10 w tym roku?

Micro ma w ogole jeszcze jakies studia ktore robia dobre gry? Czy tylko wyrobników do klepania kolejny gow/halo/forza

Opublikowano

dopracowany pod takim wzgledem ze wszystko sie samo robi wystarczy wychylic galke i wcisnac guzik ?

No tak samo jest w Tomb Raiderze. 

czemu zawsze jak sie cos napisze negatywnego nt gierki na plejstejszon to ktos przybiega i podaje gierke ktora wyszla na xboxa o_O

ale lux wychodzi na to ze xbox ma dopracowana gre na miare u4 :ohboy:

Opublikowano

No tak, zaraz się dowiem że QB jest niedopracowane albo jest crapem. Przypominam że QB ma oceny na poziomie takim jak większość exów Sony.

No to chyba nie najlepiej co? :dafuq: 

Opublikowano

Zabieram głos na temat tego co sie stalo na E3 dopiero teraz, bo wczesniej nie bylem w stanie, poniewaz wk.urw był tak silny,że miałbym problem z trafieniem w klawiaturę. Powód jest oczywisty. Co ten Spencer odyebał w temacie spuszczenia xboxowych eksów leżących niczym wykwintne dania na suto zastawionym stole pokrytym aksamitnym zielonym suknem na podłogę prosto w paszcze czołgających się blacharskich wygłodniałych psów to ja nawet nie...

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Po prostu nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem...

25ic685.gif

Xbox One and WINDOWS 10 Exlusive...

Cesarzu, dlaczego uczyniłeś to swoim wiernym poddanym? :whyyy:

Nie wiem jakie korzyści widzą w tym Spencer i jego przełożeni. Ja ich nie widzę wcale bo:

1. Podważa to sens zakupu Xboxa S One i Scorpio.

My tj zieloni patrycjusze, koneserzy gamingu być może pozostaniemy wierni marce xbox i zakupimy nową konsolę, bo cenimy sobie niepowtarzalne komjunity Xbox Live, najlepszego pada w historii, który najlepiej nadaje się do wyścigów i fps-ów and many many more...ale niestety...przeciętny janusz - a to właśnie janusze decydują o zwycięstwie danego systemu - myślą inaczej. Po chuy - myśli sobie czesiek - kupować xboxa? Lepiej teraz  kupię kaczkę za 4 tysie, wszak do pracy też muszę coś mieć i do internetowej surferki. W gry z xboxa sobie zagram i to za darmo na blasze, a konsola to tylko Plejstejszon 4. 

2. Blacharnia gier z xboxa na Win 10 nie kupi.

Co porządniejsi blacharze kupią pare gier za pare lat w warzywniaku (cebula), ale gro blacharni nabędzie je jak zwykle, w torrent shopie.

3. Klapy gier z xboxa na Win 10 nie kupią z przekory.

Im jest to potrzebne tylko do toczenia beki i ja ich rozumiem, też bym z tego ciągnął łacha.

Efekt będzie taki, ze za kilka lat Spencer &Co będą się zastanawiać i głowić, dlaczego XOne S iScorpio sprzedają się tak chuyowo. No właśnie dlatego... :yuno:

Opublikowano

Cezary chyba inne e3 ogladales. Zapowiedziana masa gier, skorpio za(pipi)ie klapow, do tego do konsoli bedzie mozna podlaczyc klawiature i myszke zeby grac. Z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze.

Opublikowano

Czarus doszedł do siebie, kilka dni to trwało, ale udało się. Ten Spencer to prawdziwy wariat. xDDD

Opublikowano

Uncharted 4 oczywiście zjada na śniadanie Quantum Break... nawet mi się tego nie chce komentować, ale ja ukończyłem obie gry w przeciwieństwie do większości która się na ten temat wypowiada.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

"Ja chciałem, żebyśmy wrócili do pecetów."

Opublikowano

QB najmocniejsze 7/10 w tym roku?

Micro ma w ogole jeszcze jakies studia ktore robia dobre gry? Czy tylko wyrobników do klepania kolejny gow/halo/forza

Driveclub jest mocniejszym 7 ;-) no ale nie w tym roku

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Cezary chyba inne e3 ogladales. Zapowiedziana masa gier, skorpio za(pipi)ie klapow, do tego do konsoli bedzie mozna podlaczyc klawiature i myszke zeby grac. Z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze.

Scorpio zapierdoliłby klapy bez najmniejszej wątpliwości pod jednym wszakże warunkiem: dać mu prawdziwe exy, a nie maczać go w ekoszambie :reggie:

Opublikowano

Nie wiem jakie korzyści widzą w tym Spencer i jego przełożeni. Ja ich nie widzę wcale bo:

My tj zieloni patrycjusze, koneserzy gamingu być może pozostaniemy wierni marce xbox i zakupimy nową konsolę, bo cenimy sobie niepowtarzalne komjunity Xbox Live, najlepszego pada w historii, który najlepiej nadaje się do wyścigów i fps-ów and many many more...ale niestety...

...ale niestety, community teraz będzie to samo niezależnie czy ktoś gra na PC czy na Xbonie, każdy kto na PC gra na padzie wybiera tego od Xbona a nadaje się on do wielu gier ale wyścigi i fpsy zdecydowanie lepiej ogrywać odpowiednio na kierownicy i myszy bo pad to półśrodek w obu tych gatunkach.

Widać, że mocarz był zapodawany na ukojenie złamanego serca po zdradzie Spencera ale już to odłóż bo jeszcze z tego wszystkiego się staniesz klapem. Właściwie to byś tam nawet pasował.

btw od jakiegoś czasu dzięki denuvo torrentowcy mogą sobie co najwyżej ściągnąć skórę z penisa  :Coolface:

Opublikowano

raven już szykuje karty kredytowe. :obama: 

Opublikowano

My tj zieloni patrycjusze, koneserzy gamingu być może pozostaniemy wierni marce xbox i zakupimy nową konsolę, bo cenimy sobie niepowtarzalne komjunity Xbox Live, najlepszego pada w historii, który najlepiej nadaje się do wyścigów i fps-ów and many many more...ale niestety...

...ale niestety, community teraz będzie to samo niezależnie czy ktoś gra na PC czy na Xbonie, każdy kto na PC gra na padzie wybiera tego od Xbona a nadaje się on do wielu gier ale wyścigi i fpsy zdecydowanie lepiej ogrywać odpowiednio na kierownicy i myszy bo pad to półśrodek w obu tych gatunkach.

Widać, że mocarz był zapodawany na ukojenie złamanego serca po zdradzie Spencera ale już to odłóż bo jeszcze z tego wszystkiego się staniesz klapem. Właściwie to byś tam nawet pasował.

btw od jakiegoś czasu dzięki denuvo torrentowcy mogą sobie co najwyżej ściągnąć skórę z penisa  :Coolface:

Nie, żeby mnie to jakoś szczególnie interesowało, ale przeczytałem to:

http://inetkox.pl/zabezpieczenia-denuvo-drm-zlamane-3dm/

Nieprawda?

Edytowane przez Czezare