Opublikowano 21 czerwca 20168 l wyścigi jak z komórkami. ja tam bolca w to wbijam. kupiłem fata, uszczęśliwia mnie, nad slimem pomyślę dopiero jak zdechnie. gdyby ludzie zaczęli myśleć i głosować portfelem to by takich cyrków nie było. za to pięknie dupy będą strzelać, zupełnie jak fajerwerki 4 lipca
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Gdy myśleliśmy, że nie może być gorzej to gorzej właśnie się zaprezentowało ;D
Opublikowano 21 czerwca 20168 l xbox one fat, playstation 4, xbox one slim, playstation 4 neo, xbox one scorpio, playstation 4 neo high end edition
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Dodałbym 3ds 3ds xl 2ds new 3ds new 3ds xl tez bym dodal ale kogo obchodzi nintendo
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ciekawe czy na gamescomie ogłoszą już cenę. Sony sie zastanawia jeszcze czy bedzie na gamescom.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Sony pewnie woli juz swoje PSX Experience od GC, choc fajnie by bylo jakby sie pojawili i pokazali te bardziej niszowe tytuly typu yakuza, nioh etc.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ale jak Neo ma wyjść w tym roku to PSXE jest za późno na takie coś. Gamescom albo po prostu ogłoszenie internetowe któregoś pięknego dnia.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Zastanawiają się też nad PSX Experience w Europie, z targami też nie tylko GC czy PGW wchodzą w grę, ale i imprezy w Milanie i Madrycie - pewnie wybiorą te, które im bardziej czasowo pasują, mają w końcu jeszcze TGS, który z roku na rok imo jest co raz lepszy.Jak podejmą decyzję, to oczywistym jest, że pokażą głównie te mniejsze tytuły, zwykle też zostawiają jedną grę first party do ogłoszenia (stawiałbym na GG Cambridge - oferty pracy sugerowały projekt AAA, Rigs takim nie jest).
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ale jak Neo ma wyjść w tym roku to PSXE jest za późno na takie coś. Gamescom albo po prostu ogłoszenie internetowe któregoś pięknego dnia.Jeszcze jest ta impreza w paryzu i tgs. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Targi, które nikogo nie interesują? No raczej nie. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Która gra jako pierwsza dostanie remaster w 4k? Jak obstawiacie? Ninja Gaiden Black jako ekoszambo ekskluzif i klapy zaorane
Opublikowano 21 czerwca 20168 l "Option B"; is rumored to be5.5 TF, use an entirely new CPU, and retain the 8 GB of RAM but clocked higher than 220 GB/S. From personal research - and just asking around the internet (IE means absolutely nothing of value) the rumored price for this new machine is $599 or >. And yes I did just say more than $599.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l 3. There is a person I've talked to who is currently working on the Neo and claims - that all of this is heresay and that the original leak of Jaguar, 4.2 TF, and 8 GB of RAM is the final spec of the machine and developers are prepping their stuff for a showcase later on in the year. He claims the machine is $399. Ja obstawiam to, IMO najbardziej prawdopodobne, chociaż nie chciałbym aby to była prawda
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Plot o neo ciąg dalszy: 1. Pricing: Osiris has updated his original leak. Sony was considering two options for Neo. The current leaked model is penciled in at a retail price of $499. I am assuming the $399 model is out the window. This pricing strategy runs in line with what Andrew House has told Japanese media this week on how Neo is a "High End Premium PS4". 2. Option B is the more expensive Neo configuration. Osiris went on to say that this machine is still not as powerful as Scorpio, but it comes very close. "Option B"; is rumored to be5.5 TF, use an entirely new CPU, and retain the 8 GB of RAM but clocked higher than 220 GB/S. From personal research - and just asking around the internet (IE means absolutely nothing of value) the rumored price for this new machine is $599 or >. And yes I did just say more than $599. 3. There is a person I've talked to who is currently working on the Neo and claims - that all of this is heresay and that the original leak of Jaguar, 4.2 TF, and 8 GB of RAM is the final spec of the machine and developers are prepping their stuff for a showcase later on in the year. He claims the machine is $399. Ciekawe czy na gamescomie ogłoszą już cenę. jezu to wyliczanie przepustowości ramu shaderów teraflopów zrzygałem się naprawdę
Opublikowano 21 czerwca 20168 l A jakby zapytać takiego fanka jakie to ma naprawde znaczenie w developingu to i tak by nie wiedział.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l jakby fanek wiedzial ze ps2 mialo niecale 300mhz proca i 32 mb ramu to by pomyslal ze to jakies czary ze na tym chodzilo san andreas, sotc czy burnout - przeciez to powinno wyswietlac grafike z dosa
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Wiedział wiedział, jeszcze pamieta jak cieżko to było dostać na początku, sam nie miał ps2, ale była historia jak jego kolega skads zamawiał za prawie 3 tysie i przyszła mu woda mineralna, tyle zabawanie było że jego ojciec był policjantem i nie odpuścili
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Na (pipi) wam te terafanki ja chcę mocarne exy na poziomie pierwszych gearsów, mass effect, last of us czy Shadwo of the colosus. Czy tylko mi brakuje prawdziwych , nowych oryginalnych ip? Na razie na obu platformach było po jednej grze w miarę oryginalnej i bez 2,3 ,4 czy 5 w tytule . Sunset Overdrive i Bloodborne . Chcę więcej. Niestety większość graczy jakby miała wybór między 3 terafanki i super oryginalne fajne gierki, a 6 terafanków i (pipi)owe powtarzalne gry robione z jednego szablonu to zawsze wybierze więcej terafanków. Co się stało z graczami konsolowymi ? Czemu teraz najmniej o technikaliach rozmawia się w dziale PC ?