Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dead Rising 4 sie wlasnie zesralo w gacie. Widac powazny klimat a nie komedie i jazde na rolkach. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Te zombie dzieci dobre w ch.uj. Az przedszkole z dead space 2 sie przypomina.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l zombiaki inteligencją nie grzeszą bo już z 10 razy powinien zginąć ale pograłbym. dobrze się zapowiada.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Za(pipi)iście wygląda jak ten Zombie się wysypały z kontenera... czekam na gifa. Yeti nie zawiedź mnie! Xboty biegna po PS4 xDDDDDDDDD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Colin to tylko demo pewnie. Typ mial bandane na infinite ammo a zombie padaly po strzale w brzuch. Co koniec juz? O ku.rwa swit jest xD
Opublikowano 14 czerwca 20168 l TLG Horizon RE VII Spiderman Pan Kojima Days Gone tylko GoW mi nie podszedł.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kur.wa, wszystkie exy genialne i mnie jara ja ale days gone, Horizon i spiderman zaoraly
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Wow. mając 3 punkty doładowania następnym razem pomyśl nad hehe xD tematem dla własnego dobra Mejm wiadomo ale i tak beka że lecą na niego i nagle eeee, ale po co? btw nic o gran turismo?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l sony uratowala e3 bomby lecialy jak z karabinua jakby mi ktos powiedzial ze konfa sony tylko godzine pietnascie minut potrwa, to bym tylko parsknal smiechem i zapalil swieczkea tu tak zaorane
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Gra Pana Kojimy to wyglądało jak wielki wyciek ropy w oceanie, sztosy wielorybów i cała ziemia przesaknieta ropą. Wizja Pana Kojimy
Opublikowano 14 czerwca 20168 l te gry które byłty w misz maszu na koncu co sie nei zmiescily byly lepsze od tego co na konfie ms