Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedam Xboxa, jeden pad, kilka dobrych gier! Dorzucę gratis mały tv

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Xbox One był gó.wno warty przed tą informacją, teraz będą za darmo go oddawać.

Albo oferty w stylu - sprzedam Xone, dla potencjalnego nabywcy dopłata 200 zł!  

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No w sumie jak ktos mysli o sprzedazy Xbona to teraz jeszcze ma ostatnia szanse, potem rynek zaleje slimka i wartosc zwyklego spadnie mocno na ryj. Info o scorpio tez pewnie nie jest pomocne.

Opublikowano

Ja przed e3 ledwo co sprzedałem swojego za cóż dużo mniejsze pieniądze niz gdybym sprzedawał taki zestaw ps4.

Opublikowano

Mój będzie stał dopóki się nie sfajczy. :cool: 

Opublikowano

suteq nasraj na niego i zrob filmik jako "e3 ms 2016 scorpio reaction" to wiecej zarobisz z odslon filmiku na yt

Opublikowano

tego szrota za darmo bym  nie wzial.

Opublikowano

Jeszcze jedno info:

Microsoft: 'There Wouldn't Be A Frame Rate Difference' Between Xbox One And Scorpio

We asked specifically whether there will be different frame rates for the same game running on Xbox One and Scorpio. "No, there wouldn't be a frame rate difference, because typically the frame rate is determined by the game developer and what's right for the gameplay mechanic,"

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/06/14/there-wouldnt-be-a-frame-rate-difference-between-xbox-one-and-scorpio-says-microsofts-shannon-lofits.aspx

Czyli różnica Xbox One vs Scorpio to tylko rozdzielczość, dlatego jak Spencer mówił, że różnice poczuje sie tylko na tv 4K.

Dla MS 4K ważniejsze niż 60fps

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No ale to było oczywiste, że nie będzie gier 4K w 60 fpsach :pawel:

Opublikowano

Jeszcze jedno info:

Microsoft: 'There Wouldn't Be A Frame Rate Difference' Between Xbox One And Scorpio

We asked specifically whether there will be different frame rates for the same game running on Xbox One and Scorpio. "No, there wouldn't be a frame rate difference, because typically the frame rate is determined by the game developer and what's right for the gameplay mechanic,"

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/06/14/there-wouldnt-be-a-frame-rate-difference-between-xbox-one-and-scorpio-says-microsofts-shannon-lofits.aspx

Czyli różnica Xbox One vs Scorpio to tylko rozdzielczość, dlatego jak Spencer mówił, że różnice poczuje sie tylko na tv 4K

Co za pier.olenie. Najpier jest mowa, ze wszytsko zalezy od autorow gier, czy bedzie wiecej exow na SCORPiO, teraz gadajo, ze tylko podbita rozdzialka. (pipi) po co w ogole to cale zamieszanie i matlik robia? Po(pipi)ana mieli polityke przed premiera ONE( pamietacie koniecznosc podlaczenia do neta i costacostam albo nie bedziesz mogl po 48H korzastac ze swojego konta bo ci je zablokuja?) i teraz tez chuy wie co oni tam kreca

Edytowane przez okens

Opublikowano

Czyli co - kupujemy Scorpio i gramy w gry z mechaniką z X360, z grafiką z Xone, dalej w 30 klatkach, ale w 4K? 

Microsoft :gayos: 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

uwaga nowa najmocniejsza konsola na swiecie juz za rok

- o super! nowe gry? nowa jakosc oprawy? nowe wielkie swiaty? wiecej fps?

- nie, ale bedzie 4k

xddddddddddd

Opublikowano

Tegie mozgi tam pracuja, pewnie pomysleli ze skoro ps4 lepiej sie sprzedaje bo 1080>720 to teraz my sie bedziemy lepiej sprzedawac bo 4k>1080p xd

Opublikowano

Don pewnie uzna, ze to moja wina bo jestem klapersem jednoplatformowcem

Opublikowano

predzej wylapiesz roznice w 30 i 60 klatkach niz pomiedzy 1080 a 4k

Opublikowano

teddy mówi jak jest xD

Opublikowano

Gdzie jest daddy ja się pytam po raz drugi?!