Opublikowano 15 czerwca 20168 l naprawdę, wolność w internecie to najwieksza fabryka beki i dramatu ludzkiego Dlatego ciesz się każdą chwilą
Opublikowano 15 czerwca 20168 l MS ładnie się sam ora i sprowadza Xboxa na margines gamingu. Na PC nikt nie skorzysta z Windows Store jak jest Steam, a patrząc że tylko MS wrzuca swoje gierki to czarno widzę przyszłość tego sklepu. Na rynku konsol wiadomo jaka dominacja Sony, a przerzucanie wszystkich exow na PC raczej nie pomaga w walce. Najgorsze że to wszystko jest kierowane przez zarząd Microsoftu który oparł swoją wizję ekosystemu na Xboxie i jego grach. Przypomina mi to trochę sege i czy jakby Sega zrobiła tak samo tylko wydawała gry pod marką Dreamcast Games na PC to czy coś by to dało? Oczywiście że nie. Żeby jeszcze te gry MS oraly, a tutaj mamy te same marki w kółko, a wytwory jak Sea of Thieves które nib myaja łączyć community przez crossplay wyglądają jak projekty z kickstartera. No czarno widzę przyszłosc Xboxa. Ciężar korpo uciska mocno i albo zrobią z Xboxa niezależna firmę i dadzą sobie spokój z ekosystemem albo będziemy mieli monopol Sony. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 czerwca 20168 l obcykany w gwarze pedofilskiej. czyzby ministrant-spermolyk? syndrom stockholmski?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l samsung robi pralki, sprzety kuchenne, tv, mogli by to wszustko polaczyc w ekosystem, idziesz na kibelek i gra jest przerzucana na ekranik eco bubbla.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Dominacja Sony najlepsze wyjscie. Zle wam bylo za czasow szaraka i czarnuli?
Opublikowano 15 czerwca 20168 l do mnie to skrajny idiotyzm majacy jedynie zwrocenie na siebie uwagi bo niestety procz tego to mamy zazwyczaj niezrozumialy belkot emigranta ale jak dla niektorych to przejaw szacunku to widocznie ja sie nie znam ficuś jaki szał macicy od paru dni, już spokojnie, po ch,uj te wycieczki osobiste? pograj sobie w jakąś gierkę Nintendo, ładne to, kolorowe, uspokoi, wprowadzi trochę radości w życiu grałeś w ogóle w życiu w coś nintendo prawda? czy od razu po amidze playstation i będziesz wiernym klapem do końca życia? To co robi teraz microsoft to prawdziwa proba wiary, przetrwaja ja nieliczni, ale zostana za to sowicie nagrodzeni. Wierzę! tylko xbox
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Przypomina mi to trochę sege i czy jakby Sega zrobiła tak samo tylko wydawała gry pod marką Dreamcast Games na PC to czy coś by to dało? Oczywiście że nie. Chyba bardziej nietrafionego porównania zrobić nie mogłeś. Żeby jeszcze te gry MS oraly, a tutaj mamy te same marki w kółko, a wytwory jak Sea of Thieves które nib myaja łączyć community przez crossplay wyglądają jak projekty z kickstartera. Kwestia gustu, mnie też Recore i Sea of Thieves nie robią w ogóle ale nie mów tak, jakby Sony rok do roku rzucało exami które orają, bo tak nie jest. Raptem dwie może 3 gry rzeczywiście osiągnęły sukces a nowe IP to chyba w zasadzie jedynie Bloodborne który jest i tak przeskinowanym Dark Soulsem. Z nowych IP za to masz "sukcesy" jak Knack, Driveclub albo The Order 1886 a na horyzoncie masz kolejne nowe tytuły od wyrobników z konsoli przenośnej oraz gierki zapowiedziane już dawno temu ale nadal nie wydane jak Deep Down, Nier, Shenmue III i FF VII.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l @kruk No przecież tyle co Ficek spędził na zbieraniu gwiazdek w mario albo przegrał w hordę w gearsach to nikt z forum się nie nagrał.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l MS ma dużego kutanga że chce taką rewolucję na rynku konsol wprowadzić. Ale patrząc na zamieszanie jakie robią, sprzeczne info i niektóre pomysły to chyba sami sobie tego kutanga do dupy włożyli.Już czytałem o tym, że ludzie zmieniają telefony co roku, to co takiego jest wydać te 1500 co 3-4 lata na "nową" konsolę. A poza tym - pomysły Microsoftu zaskakują nie od dziś, bo przecież pierwszy xklocek miał dysk i już wielu konsolowców narzekało: - jak to tak? będziemy gry instalowac jak na PC? Minęło 15 lat i to, co niegdyś było zarezerowane tylko dla PC, dziś stało się chlebem powszednim:( DLC, patche, lokalizacje, instalacje, ustawienia na low-medium-high (tak ma być niby w przypadku PS4Neo) Co jeszcze? Aha, dziś przeczytałem, że niedługo do XOne będzie można mychę i klawę normalnie podłączyć Edytowane 15 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Teraz dopiero doczytałem ze Xbox S nie ma portu na konecta 2.0 tylko w jakieś przejściówki trzeba się bawić. Beka. Wiadomo jakie akcesoria są potrzebne do vr u Sony? Ta kamera jest wymaga w końcu? Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 czerwca 20168 l MS ma dużego kutanga że chce taką rewolucję na rynku konsol wprowadzić. Ale patrząc na zamieszanie jakie robią, sprzeczne info i niektóre pomysły to chyba sami sobie tego kutanga do dupy włożyli.Już czytałem o tym, że ludzie zmieniają telefony co roku, to co takiego jest wydać te 1500 co 3-4 lata na "nową" konsolę.A poza tym - pomysły Microsoftu zaskakują nie od dziś, bo przecież pierwszy xklocek miał dysk i już wielu konsolowców narzekało: - jak to tak? będziemy gry instalowac jak na PC? Minęło 15 lat i to, co niegdyś było zarezerowane tylko dla PC, dziś stało się chlebem powszednim:( DLC, patche, lokalizacje, instalacje, ustawienia na low-medium-high (tak ma być niby w przypadku PS4Neo) Co jeszcze? Aha, dziś przeczytałem, że niedługo do XOne będzie można mychę i klawę normalnie podłączyć Ale ja nie mam nic przeciwko temu że chcą wprowadzać zmiany (przez to napisałem że mają dużego - znaczy tyle że mają odwagę, fajnie) tylko sposób przekazania tego wszystkiego potencjalnym klientom to jest jakaś (pipi)a paranoja.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ms teraz wkur.wiony czemu ludzie sie nie jaraja halo forza girsy minecraft w 4k przeciez to powinien byc mokry sen graczy ok pan spencer znowu przemówił Zaczynałem pracę jako pecetowy deweloper. (...) Kiedy wypuściliśmy na rynek oryginalnego Xboksa, na lepsze czy gorsze, skupiliśmy całą organizację firmy na tworzeniu gier konsolowych. Od tamtego czasu minęło 15 lat i zespół bardzo wiele nauczył się na temat powstawania i wydawania gier na konsole. (...) Ja chciałem, żebyśmy wrócili do pecetów. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez kermit