Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

Wg mnie Scorpio może być produkowany nawet w formie różowego plastikowego jelenia. Oby  w końcu hardware dał radę

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Ludzie się tutaj napalają jakby MS launchował nowy sprzet, nową generację i miał przekonać ludzi z workiem gier.

Też nie łapię tego nakręcania się. Nie bez powodu będzie artykuł na DF, a nie jakaś doje,bana konferencja z niewiadomo jakim ogłoszeniem.

No jak od roku o konsoli wiadomo tylko tyle że będzie 4k to tak jest.

Opublikowano

Wielkim fanem Xbox'a nie jestem, ale wielkim fanem 60fps zdecydowanie tak. Jesli Scorpio zaoferuja mi taka plynnosc (pod warunkiem ze konkurencja zostanie przy 30fps), w takich szpilach jak RDR 2, Gta VI, czy kolejny Battlefield (betonowe 60fps), to stane sie posiadaczem poerwszego mojego Xklocka. :)

Opublikowano

Wideo jest jeszcze prywatne, ale o 15:00 pod tym adresem powinien pojawić się film od Digital Foundry na temat specyfikacji Scorpio ;)

EDIT: Właśnie wskoczyło :)  Miłego oglądania :)

Artykuł na eurogamer.net: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-project-scorpio-tech-revealed

2r1T3d4.jpg

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

No to MS można oficjalnie się żegnać z rynkiem konsol.

Opublikowano

Jaguar? Serio?

Umiesz czytać? Jest napisane, że custom.

Opublikowano

Miała być BESTIA a wyszedł pekińczyk. MS pewnie będzie reklamował ten produkt jako najlepszą rzecz do ogrywania starych gier z X1

Opublikowano

Jaguar? Serio?

Fakt:) na tel nie dopatrzylem, że na górze jest porównanie z xbox one i ps4 pro:)

Opublikowano

Bo?

Bebechy poniżej oczekiwań + "skill" programistów z MS raczej nie dostarczy wodotrysków. Ale 4gb na dasha to może nie będzie mulic.

Opublikowano

- Scorpio 50% mocniejsze od ps4 pro  O_O

- zrobienie wersji gier z XO w 4K/60fps z bajerami graficznymi zajmuje dwa dni  O_O  

:xboss:  :daddy:  :banderas:

Opublikowano

Jaguar? Serio?

Nintendo tez tłumaczyło, że custom...po czym dali słabszą tegrę niż w android shield tv.

Opublikowano

Niektórzy to chyba nawet nie obejrzeli filmiku zanim zaczęli komentować :p