Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

Naprawdę nie chcę wyjść na hejtera, ale poza Forza 7, która może będzie w końcu gra która dorówna DriveClub pod względem grafiki, póki co bieda.

Nie liczę multiplatoform jak Metro rzecz jasna.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to sony może odwołać konferencję. Chyba im tam płacą żeby klaskali.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

Konsola efektu WOW nie wywołała. Taka moc, 4k, a oni pokazują retro gry i majnkrafta w 4k. Z czym do ludzi.... 

Sony pokazuje Bloodborne 2, TLoU 2 i pozamiatane. 

Opublikowano

Tyle że to i tak był render to Metro. Chyba nikt nie liczy, że tak to będzie wyglądać w grze :)

Opublikowano

Ogólnie to dramat ta konfa. 

OMG. Ninja Gaiden wraca :D ok wygrali :D

Opublikowano

Jeszcze niech zemulują ps4 i będą gry ;)

Za rok pewnie pokażą na e3 nowe gry: halo i gearsy. Super.

Opublikowano

499 dolarów dla konsoli z 4k na której ogram indyki i majncrafta :) Biegnę do sklepu :) 

Konfa D N O. Miło, że ogram Ninja Gaiden, bo seria [']. 

Opublikowano

Wyglada jak jakieś połaczenie destiny z horizonem. Z tego wszystkiego to ten cyberpunk i ori mi się najbardziej podobały ;)

Dobrze że niedawno kupiłem ps4 :)

Szkoda czasu na to a jutro do roboty trzeba wstać.

Opublikowano

Komu oni chcą to wcisnąć? Komu? 500 dolarów za sprzęt, gdzie żadna gra ekskluzywna nie wygląda jak Uncharted 4/Horizon na konsoli za uwaga, 999zł. 

Komuuuuuuuuuuuuu?

Żadna gra nie kojarzy mi się ze Scorpio, studia 1st party nic na to nie robią (forza? serio?). Jak boga kocham, jestem zniesmaczony. Nie ma opcji, że XOX będzie sukcesem, nie w tej formie. MS nadal oderwany od rzeczywistości. Jutro Sony pokaże TLOU2 i GOWa na tańszej konsoli, pojutrze Nintendo pokaże Mario na tańszej konsoli. Słabo, nie chcę rynku, na którym Sony ma monopol, ale MS sam na to pracuje.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatni tytuł kozak. Całość jakieś nieporozumienie. Konsole olewam.

Opublikowano

Brak exow.

Brak grafy.

Multiplatformy jak Assassin z animacja z 360 i orłem dronem.

Debile.

Opublikowano

Ani jednego exclusiva dla Xboxa ? Za bardzo połączyli konsole i pc :(

Opublikowano

>miej Halo 6 w produkcji od 2 lat
>pokaż indyki na 6TF konsoli

xD

za(pipi)ista konsola
super hardware
niezły dizajn

0 gier, 40indie z czasów x360 [*]

Sony chyba niczym nie zaskoczy- bo już raczej wiadomo
oby nie, ale zapowiada się naj.ch.jowsze E3 od lat

Opublikowano

A czego wy się spodziewaliście, że Moloch bez własnych ekip deweloperskich zademonstruje graficzną orgię? To było pewne już od roku. 4K i HDR. Nic ponad to. Niech tylko pogodzą sie z grubym i pozwolą na wydanie swoich wszystkich gier z tego zyebanego sklepu na Steam.

Opublikowano

Ani jednego exclusiva dla Xboxa ? Za bardzo połączyli konsole i pc :(

Forza 7 :) 

Skałki i chmurki ładne. W 4k i HDR wypali oczy, ale nie mam ochoty 7 raz męczyć Forzy....

Opublikowano

A czego wy się spodziewaliście, że Moloch bez własnych ekip deweloperskich zademonstruje graficzną orgię? To było pewne już od roku. 4K i HDR. Nic ponad to. Niech tylko pogodzą sie z grubym i pozwolą na wydanie swoich wszystkich gier z tego zyebanego sklepu na Steam.

Mają RARE, Coalition, PlayGround i Turn10. Są to ludzie kompetentni. Dziwi mnie, że na konsoli o mocy 6terafanków nie pokazano nic co wypali gałki oczne. Przecież taki hw wciągnąłby dvpą dotychczasowe osiągnięcia konkurencji.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nowych exów AAA brakuje, ale to najlepsza konsola do multiplatform z ostatnich lat i tych nadchodzących. Jestem ciekaw efektu z praktyce, ile to da w takim BF'ie przykładowo czy nawet starszym Wiedźminie. Plus, pomijając PC, dalej jedyna konsola z sensownymi samochodówkami. Raczej biorę.