Skocz do zawartości

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

A co ty w Crasha nie grałeś nigdy? Na switchu jest 30fps? Jeśli tak to brałbym na Xboxa

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 147,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Wszędzie jest 30 klatek. Tylko PC ma 60.

Na switcha gierka wygląda całkiem spoko (nie ma chyba tylko efektu futra)

Tu porównanie

Opublikowano
45 minut temu, _Be_ napisał:

A co ty w Crasha nie grałeś nigdy? Na switchu jest 30fps? Jeśli tak to brałbym na Xboxa

Moi rodzice jednak mieli trochę ważniejsze wydatki niż kupowanie konsolek do gier kiedy to wychodziło ;)

Opublikowano

A widze, że faktycznie. To lipa, chociaż tyle, że na XOX jest natywne 4K a na swtichu w trybie przenośnym gra jest ~480p 

Opublikowano
2 godziny temu, Mani napisał:

Wszędzie jest 30 klatek. Tylko PC ma 60.

Na switcha gierka wygląda całkiem spoko (nie ma chyba tylko efektu futra)

Tu porównanie

CYCU1 i jego porównania :)

Opublikowano

Widzę, że jakieś darmowe dodatki są do 3czki. Miło.

Opublikowano

Nowy poziom. Gracze którzy kupią "nowego" crasha mają dodatki na płycie. Posiadacze "starszej" wersji (z tamtego roku) muszą sobię ściągnać.

Opublikowano

Po kupnie nowego TV postanowiłem wrócić do Crash'a i dokończyć pozostawione czasówki. 

Zauważyłem kilka usprawnień.  Po uruchomieniu gry, możemy przeskoczyć przez większość przerywnikow, ktore wcześniej byly obowiązkowe i tym samym szybciej zacząć rozgrywkę. Same loadingi, jakby przyspieszone. Wszystko fajnie ładuje sie w locie, praktycznie 0 czekania :wub:

HDR robi ładnie juz na standardowej konsolce. Dodatkowe plansze fajne, choć nie takie trudne, jak myślałem. Future Tense - dość wymagająca, ale nie posiada pucharka za czasówki (prościzna). Stormy Ascent - to juz wyższa szkoła. ALe nie ma co przesadzać. Wystarczy przećwiczyć trudne momenty i jedziesz.

Cześć @_daras_ :cool::lapka:

36741557_1957823210934707_54567411147509

P.S

Chciałbym nowego Crash'a pełnoprawnego :ohboy:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Dzięki Mevek ;)

Generalnie cieszę się, że po splatynowaniu jedynki zrobiłem sobie przerwę tak ze 2 miechy i dopiero po tym czasie splatynowałem dwójkę, grając z większym smakiem. Jeszcze w trójkę nie grałem a tu proszę! HDR haha! Naprawdę czasami nie warto się napalać jak szczerbaty na suchary.

Myślę, że tak samo zrobię w przypadku Spyro, no chyba że platyny będą prostsze (pewnie tak będzie) bo i samo przejście było łatwiejsze i zajmie to mniej czasu. Zresztą powinien być HDR od razu. Tylko proszę o 60fps.

Opublikowano

To będziesz miał mile zaskoczenie. Jakaś ta gra taka lepsza się  wydaje niż przy premierze. W szczególności  te szybkie loadingi mi się rzuciły  w oczy.

A Spyro to chyba z rok będę katował. Zero spiny. Sama eksploracja. Potem REmake2. Będzie się działo.

Opublikowano
W dniu 1.07.2018 o 13:05, Pacquiao napisał:

Dobra ta gierka w ogóle? 

No tak wstępnie dałbym 7/10  przeszedłem właśnie CB3 i chwilę pograłem w jedynkę.  Jednak niektóre gry lepiej zostawić w pamięci. Czuję się jakbym grał w te proste gierki z androida gdzie postać biegnie do przodu, mechanika i cały rdzeń rozgrywki  okrutnie się zestarzał. Problematyczne sterowanie, detekcja przeciwników i mało precyzyjny skok, właściwie zero dodatków poza nową oprawą AV.

Edytowane przez Daddy

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czujesz? Słyszysz? Marcinie?

Opublikowano

Kurde, gdyby tak to potem jeszcze rozwijali o nowe trasy.

Nadal gram ze znajomymi na ps3 w CTR.

Opublikowano

Kurde akurat niedawno kupiłem CTR w cyfrze za 21 zł, a oni teraz ogłaszają niusa:/

:)

Opublikowano

Nie wiem czy było

• 5 miesięcy temu...