Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 673,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przeciez RDR2 najlepsza wersje i tak bedzie mialo na PC.

:ragus:

Opublikowano

W sumie to nie wiem kogo mi teraz bardziej żal, klapów którzy grają w gry z ps2 w wersji remaster czy botów, którzy nie grając w nic i czekają na słabiutkiego pc ta w pudełku po konsoli

Opublikowano

a nintendofagi maja konsole z jedna gra bez fabuly ktora mozna ograc na wiiu i na emu pc

Opublikowano

ano tak zapomnialem, 120 identycznych shrinow i 300 nasionek ukrytych pod kamykami na planszy w pelni mi to rekompensuje

Opublikowano

Przeciez RDR2 najlepsza wersje i tak bedzie mialo na PC.

:ragus:

No ale na blaszce jeśli się w ogóle gra (ja cały czas myślę, że li tylko pracuje lub surfuje) to gra się w takie sztosiwa jak DOTA 2 czy Kanterstrajk. Gdzie tam miejsce na RDR2? :ragus:

A tak w ogóle znając podejście Rockstar do rakoblacharni to czy oni w ogóle wypuszczą RDR2 na tą pseudoplatforemkę, a jeśli się w końcu  zlitują to KEDY? :pawel: 

Opublikowano

W sumie to nie wiem kogo mi teraz bardziej żal, klapów którzy grają w gry z ps2 w wersji remaster czy botów, którzy nie grając w nic i czekają na słabiutkiego pc ta w pudełku po konsoli

Co?

Opublikowano

gekon a ty w co grasz? dota czy cs go?

Opublikowano

Popr

Co?

Poprawie..mialo byc gry z ps3 w wersji remaster

Opublikowano

ano tak zapomnialem, 120 identycznych shrinow i 300 nasionek ukrytych pod kamykami na planszy w pelni mi to rekompensuje

Potwierdzam - Zeruda fałszywym mesjaszem ;)

Opublikowano

rdr 2 na pc? Chyba jak jutubka odpalą te blacharskie małpiszony.

Opublikowano

Wyjsc pewnie nie wyjdzie i znowu beda sie kmioty kompromitowac petycjami, ale jednak troche szkoda bo najlepszy port gta v jest na PC a 60fps robi tam bardzo mocno

Opublikowano

może rzucą robakom port po 3 latach :kaz: 

Opublikowano

Bedzie jak z gta. Wyjdzie na ps4, potem na ps5 a potem na pc. I znowu kupi sie kilka razy xD

Opublikowano

gta na pc nie ma duszy

Opublikowano

Ciekawe czy Sony zacznie coś przebąkiwać o ps5 już w tym roku.

Opublikowano

Nie muszą bo mają gry

Opublikowano

Wypluj to, nie bądź jak Szasza Grej.

Opublikowano

Po prostu z punktu biznesowego taki ruch byłyby normalny.

Opublikowano

Ja myślę, że Sony zapowie PS5 w 2019 na E3 czy tam PSExp z premierą na koniec 2019/ początek 2020

6/7 lat dla tej generacji. Byłoby całkiem spoko według mnie. 

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

2020 to imo o wiele za późno. 2019 to max zważywszy na to, że teraz pewnie nowe, podpakowane  konsol będą wychodzic co dwa lata. Żadna firma nie pozwoli sobie na zacofany sprzet.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

pewnie na gafie cos zobaczyl, pomyslal ze to mądre i przepisal tu

jak wszystko

Opublikowano

2020 to imo o wiele za późno. 2019 to max zważywszy na to, że teraz pewnie nowe, podpakowane  konsol będą wychodzic co dwa lata. Żadna firma nie pozwoli sobie na zacofany sprzet.

Zacofany sprzęt to już teraz PS4 z Xguwnem w stosunku do PC. GG, ND, Santa Monica to są koty w wyduszaniu ostatniego pierdnięcia z plejów więc te zacofanie jest względne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.