Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja jestem fanem dobrych gier, jeżeli mam ochotę na wciągająca fabule to czytam książki lub oglądam filmy, a w gry gram

Ps jak tam zrobili juz GTA w Czarnobylu ?

a to nie ty podniecałeś się ukrywanie testów ciążowych i ratowaniem koleżanek przed piłkami lekarskimi w Life Is Strange?

O kur.wa xddddd
Opublikowano

może stąd moje szczęście, z bycia głupim i szczęśliwym? hhmmmm

nie watpie

Ex4ct jest pewnie jeszcze szczesliwszy

Opublikowano

Odwołuje moją ocene na MC dla GT Sport.

Jak ta gra będzie miała 80 to będą to przepłacone oceny.

Dziękuję za uwage.

Opublikowano
:chicken:
Opublikowano

Temat GT:Sport

f1 2016, dirt rally, assetto, pcars, w tym roku dojdzie dirt 4, pcars 2, jak ktos lubi to ma w czym jezdzic, na upartego jest jeszcze WRC, driveclub i jeep w uncharted

ładnie się użytkownicy PS4 pocieszają, przygotowując się nawzajem na nadchodzącą porażkę. 

A tyle Fanek postów nastukał o nowym builidzie, kosmicznej grafice i HDR xD

kazdancez5zxv.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

Odwołuje moją ocene na MC dla GT Sport.

Jak ta gra będzie miała 80 to będą to przepłacone oceny.

Dziękuję za uwage.

To jednak nie zakładasz się o usunięcie konta, że będzie powyżej 90? Szkoooooda :(  :frog:

Opublikowano

za późno, wszystko juz ustawione epxart

Opublikowano

Lol, serio boty jak pod stołem gromko poszczekują na GT Sport, bo od pół roku musieli skuleni siedzieć cichutko, bo same sztosy na PS4 i jedno Power Rangers RTS 2 po ich stronie. Więc nie dziwota że mieli ciśnienie ;p Geez, być tak poniewieranym przez producenta konsoli jak boty, to chyba dawno w historii się nie zdarzyło.

Nie wiem czemu mają nadzieję w Xbox One Scorpio, przecież ta konsola poza surową mocą, nie zaoferuje nic więcej. Będzie nadal cierpiała na wszystkie patologie Xboxa One - dwa razy mniejsza społeczność w online (i głównie hamburgery), brak ex'ów, kieprawa polityka na lokalnych rynkach, praktyczny brak japońskich sztosów, ect. Nawet Spencer już zaczyna przebąkiwać o następcy Xboxa One. Czyli on sam wie, że to projekt na chwilę - ot złupić kasę na frajerach którzy kupią, a po roku zapowiedzą Xboxa Two i papatki Xboxie One ;)

Opublikowano

Lepiej zeby naprawde na E3 MS dowalil czyms solidnym dla Scorpio, bo poki co deal na Shadow of War to zdecydowanie za malo na Sony i Nintendo.

Opublikowano

Ładniejsze multiplatformy wystarczą. Jak bedą robili jeszcze gry w 60 klatkach, to juz w ogóle. Szkoda, że MS tak zaniedbał wsparcie twórców niezależnych na Xboxie.

Opublikowano

Lepiej zeby naprawde na E3 MS dowalil czyms solidnym dla Scorpio, bo poki co deal na Shadow of War to zdecydowanie za malo na Sony i Nintendo.

no lineup PS4 na jesień zapowiada się niesamowicie :obama:

Opublikowano

Królu złoty, takie sztosy jak DESTINY 2, BATTLEFRONT 2 i GT SPORT, każdy klap znajdzie coś dla siebie, #bestplacetoplay :obama:

Opublikowano

dwa razy mniejsza społeczność w online 

60 mil mau na psn vs 48 mil muamau na xbl. Mendrek na prezydenta usa.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

60 mil mau na psn vs 48 mil mua na xbl. Mendrek na prezydenta usa.

czym się różni mau od mua? i co znacza te skróty?

to bardzo ważne

Opublikowano

Mua :*

Opublikowano

Wyliczenia z pupy, bo zlicza się userów na wszystkich platformach. W przypadku MS-u są to Xbox 360, Xbox One, a nawet PC i telefony (gdzie też jest dostępna usługa XBL). A i tak ma mniejszą bazę aktywnych ludzi, omg jaka platforma dla przegrywów XD

PS4 sprzedało się dwa razy (albo już i ponad) lepiej od XO, a do tego mocno dominuje w Europie - z perspektywy gracza online wybór powinien być prosty. PS4, bo tam zagrasz z większą liczbą ludzi, którzy mieszkają bliżej i mają lepsze pingi.

Pora Wolfie abyś poszedł drogą swoich ex-bockich kolegów i przyznał że PS4 to najlepszy wybór w tej generacji i scorpio tego nie zmieni ;)

Opublikowano

Królu złoty, takie sztosy jak DESTINY 2, BATTLEFRONT 2 i GT SPORT, każdy klap znajdzie coś dla siebie, #bestplacetoplay :obama:

No wiadomo, że klapy grają tylko w okresie luty-marzec, a później PS4 idzie do szafy na rok. Od 2013 nic się nie zmieniło. Później tylko sobie wmawiają, że ich samochodziki i pifpafy nie obchodzą nawet gdy samochodziki i pifpafy to najpopularniejsze ex'y na PS, tyle, że kiepskie na tle tego co jest na klocku. 

Opublikowano

Dron, zapomniałeś zmienić konto na Daddy.

Uncharted 4 - 93 na Metacritic. Podaj mi jakiegoś pif-pafa ex'owego co ma większą średnią na Xbox One. Albo choć przebija sztosowe 90 na Metacritic ;)

Opublikowano

Wyliczenia z pupy, bo zlicza się userów na wszystkich platformach. W przypadku MS-u są to Xbox 360, Xbox One, a nawet PC i telefony (gdzie też jest dostępna usługa XBL). A i tak ma mniejszą bazę aktywnych ludzi, omg jaka platforma dla przegrywów XD

PS4 sprzedało się dwa razy (albo już i ponad) lepiej od XO, a do tego mocno dominuje w Europie - z perspektywy gracza online wybór powinien być prosty. PS4, bo tam zagrasz z większą liczbą ludzi, którzy mieszkają bliżej i mają lepsze pingi.

Pora Wolfie abyś poszedł drogą swoich ex-bockich kolegów i przyznał że PS4 to najlepszy wybór w tej generacji i scorpio tego nie zmieni ;)

Statystyki z dupy, bo ludzie dalej potrafią się dobrze bawić na X360kach, a na PS3 jak tylko mieli szansę to wy(pipi)ali to (pipi) w pizdu? ;)

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy bycie mecenasem gamingu nie służy Mendrkowi? Półki uginają się od nowości na fantastyczne PlayStation 4 ®, a jednak CW 24/7 grane, nawet w święta.

Opublikowano

Drogi specjalny uzyktkownkiu tego forum,w  60mil mau na psn wlicza sie ps3 i ps4 :lapka: przestan (pipi)ic glupoty o ktorych nie masz pojecia i idz grac w gierki z ps+.

It was also mentioned that there are around 60 million total monthly active PlayStation users (across all platforms)

A obecna generacja jest (pipi)owa,wczoraj odpalilem sobie bc2 i ta gra bije wszystkie fps na tej (pipi)owej generacji. Powiem ci wiecej,zaluje ze sprzedalem xbox one bo majac xbox one odpalil bym sobie black ops 1 i 2 w bc i dobrze sie bawil ale mam ps4.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

chuyowa generacja? ktos tu ma chuyowy gust

Opublikowano

Czyli ps3, ps4, psp, vita i ps now. Beka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.