Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Szczescia bo? Bo odwazyl sie pojechac do kkw i zaczac nowe zycie czy szczescia bo zapier.dala same nocki w robocie?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ostre starcie dwóch jastrzębi gramatyki :obama:

Stawiam dychę na papaposunola

Opublikowano

eXpert - człowiek, którego zdradziła autokorekta.

Opublikowano

Szczescia bo? Bo odwazyl sie pojechac do kkw i zaczac nowe zycie czy szczescia bo zapier.dala same nocki w robocie?

Dokładnie, wziął życie za mordę i otrzymał zasłużoną nagrodę. 

Opublikowano

Cieszę się ze rozumiecie czemu wyjechaliśmy z tego burdelu zwanego Polska, ale mam zupełnie co innego na myśli, myśle ze Zetta wie o czym pisze.

Opublikowano

Ale Polskę, to Ty szanuj :shotgun:

Opublikowano

Cieszę się ze rozumiecie czemu wyjechaliśmy z tego burdelu zwanego Polska, ale mam zupełnie co innego na myśli, myśle ze Zetta wie o czym pisze.

Wątpię aby ktokolwiek wiedział co expert ma na myśli...

Opublikowano

Widzicie teraz prawdziwą nature człowieka który gra w xd wyścigówki 

Opublikowano

To pewnie przez to, że grając w DC wystawiał głowę za okno żeby lepiej poczuć pęd.

Opublikowano

To czesky gral przy wentylorze w dc vr

Opublikowano

Kij tam z gra za pare złoty, tu są tacy co kulili Xboxa One :dynia:

Opublikowano

ja np. mam już trzeciego
kupiłem TRZY

po milionie nieudanych pierdów MS zw z tą maszyną, dziś jest naprawdę spoko
polecam postawić go obok nadkonsoli

Opublikowano

Będę musiał chyba, bo szukam jakiegoś odtwarzacza UHD, a je.bane Sony poskąpiło z włożeniem go do Pro.

Opublikowano

kur.wa się powodzi na wyspach

blureje uhd 4k

a my z kumplami z na netflixa sie zrzucamy we czterech

Opublikowano

człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy

Opublikowano

człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy

Niektorzy mysla, ze deszcz z dc zmywa wszelkie skazy

Opublikowano

Piękne cw się robi, no nie ma co. Square współczuję, że Ci się nie chce sprzątać tego topicu.

ja pier,dolę klapów sieją czy same takie debile rosną? temat horizon to jest kopalnia beki od jakiegoś tygodnia, odrealnienie większe jak u sympatyków obecnej ekipy rządzącej xD

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? Sam robiłeś piedolnik w tym temacie.

Opublikowano

Pjerdolnik robią klapy, które jak wściekłe zwierzęta atakują każdego kto nie zachwala klejnotu. 

Opublikowano

W którym miejscu? Znowu powiesz, że cofnij się 5-10-15 stron i sam zobacz, bo mi się nie chcę cytować? Prawda jest taka, że nie umiesz wskazać jednego miejsca w którym ktoś robi ten rzekomy syf, bo tego nie ma. Ludzie po prostu piszą o gierce. Uwaga, protip: dyskusje i nawet niepochlebne, ale rzeczowe opinie to nic złego. To nie jest robienie syfu. Kolejny raz jedyny burdel robią krzykacze, że "olaboga CW robio, halo moderacja, halo proszę wyczyścić temat z tych kalumni!!!!11" reagując w ten sposób na jakąkolwiek niepomyślną opinię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.