Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sprytnie to rozegrał. Wiedział, że gdyby zagrał, to drajwsraka mogłaby sporo stracić w jego oczach.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tego xboxa, którego sprzedałeś nieodpakowując Horizona 3 ? 

-rozsądnie xd

to jedyna, gra powyżej 90% na one

Tak, to ta gra, która jeszcze bardziej zrównała hipersamochody z jeepami, gra która ma tylko ładniejszą grafikę, gra w której reklamowaną nowością był nowy widok z kamery "Drone Mode" xD, gra w której nie używa się hamulców.

2RP6wz.gif

Z4x5E5.gif

Opublikowano

Exact sygnuje solidna naklejka jakości auryxmu

Opublikowano

Gorsze od fizyki na tym gifie jest to odliczanie xD

Opublikowano

fh3 czy dc to arkejd, jak by nie patrzeć

ALE

zarzucanie forzie że jeździ się na pełnym gazie 
vs
notoryczne zderzenia z niewidzialnymi ścianami

ja.(pipi).ju, jak można tej drajwsraki tak bronić
pograć, nacieszyć ok,  dać 7/10, sprzedać, zapomnieć
do tego się to nadaje (chociaż nie wiem czy odzyskać 30zł to jakikolwiek deal)

z drugiej strony na zakuty łeb i tak nie zadziała nic merytorycznego, 
-w sumie nawet nie pasuje to do tego działu, zamykam morde

badumtsss
giphy.gif

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Nic nie zmieni że DriveClub to świetny szpil, i nie jestem jedyny który tak twierdzi, rywalizacja forumkowa, nagrody, zachwyty nad gameplayem, community, coś czego nie było do tej pory na forumku przy zadnej innej wyścigowce, ale przyznam szczerze, dajcie już sobie spokój z tym DriveClubem, studio umarło nie ma sensu drążyć tematu, przyklejacie mi naklejkę że ciągle o tej grze pisze, ale to sami ją wywołujecie z lasu przy każdej możliwej okazji, nie róbcie tego a i ja wam obiecam że tego robić nie będę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale wy w ogóle graliście w  w/w gierki czy dla beki tu jesteście?

Opublikowano

Ale wy w ogóle graliście w  w/w gierki czy dla beki tu jesteście?

Co za ironia

Nie grałem

Nie dali mi nigdy

Opublikowano

na ogół pje.doli 3 po 3 ale tu ma 100% racji, zarówno z perfektywny statystyk i ogółu graczy, ale też i całego gamedevu

oklepiesz horajzona przez 30godzin, a później co będziesz robił ? powtarzał kampanie w nieskończoność ?
-nie, odpalisz battlefielda czekając 2lata na drugą część..
jak tam ? grałeś w GTA V ? liczyłeś na fabularne DLC ? 
takiego chvja, Rockstar zbił kolejne cebuliony na małych aktualizacjach GTA Online i nie ma ochoty bawić się w takie jednorazowe strzały jak rozszerzenie story

oczywiście, są w tym poszkodowani - sam jestem częścią tego kręgu (w przypadku gta), bo nie leży mi GTA-O i co z tego ? 
to jest biznes, robi się to, co się opłaca

przegryw taki jak MS teraz musi skupiać się szczególnie na statystyce 
halogirsforza zarabia bo ludzie grają w to miesiącami (latami), kupując golda, season passy, dlc
-firma wiec sprzedaje to ile się da
(w ich przypadku jest to już duży przesyt, co owocuje tym że nowsi gracze trochę odsuwają się od platformy, bo "brakuje świeżości".)
sądzę że to widzi prezes marki xbox, ALE widzi też że źródełko dolców w postaci halogirsforza dalej generuje zysk.

nie twierdzę że mi to pasuje, jednak w moim mniemaniu brak pieniędzy na "odważne kroki" jak np. Horizon ZD w Sony to wynik rażących błędów z xbone, gorsza sprzedaż i straty od startu generacji

Opublikowano

Och ten Phil marzyciel, myśli że można od tak wbić się w ten mocno już spolaryzowany rynek gier-usług. Problem z grami sieciowymi jest taki, że zwykle jak już przyciągną graczy, to oni tam zostają. Jakiś procent migruje, ktoś w końcu ma dość, albo jest jakaś wpadka developera - wtedy można liczyć na jakiś odpływ. Jednak większość po prostu będzie kupowała kolejne CoD-y, BF-y, Overwatche, czy zostaną w jakimś f2p typu World of Tanks. Natomiast gry w stylu Zeldy czy Horizona po prostu zawsze przyciągną jakiś tam target, który jak je ogra to poszuka innej gry i da znowu komuś zarobić ;)

Opublikowano

jak tam ? dalej darmowy PSN ? 

a nie, Sony naśladuje w ru.hanku za usługę sieciową swojego konkurenta, też trzeba płacić 

Opublikowano

Klapy jak zwykle w alternatywnej rzeczywistości. Zamknijmy oczy, usiądźmy wszyscy w kółeczku i udajmy, że model game as a service nie jest obecnie wiodącym na rynku i gry fabularne wcale nie są w odwrocie no bo 2 czy 3 grom fabularnym przez ostatnie 3 lata udało się lepiej sprzedać.

Opublikowano

mendrek myśli, że istnieją gry Free 2 Play

daj mu szanse

Opublikowano

Nie rozmawiamy o tym co jest dobre z biznesowego punktu widzenia, chodzi o fakt że najgorzej bedą wychodzić na tym gracze, czyli my.

Dojdziemy do momentu w którym będziemy płacili 200zł za pustą gre, a do niej dokupowali bronie, mapy i tryby, bo przecież tak się opłaca devowi, zastanówcie się co piszecie.

Opublikowano

Spoko, dron jak dostanie TLOU 2 między oczy, to znowu przez dwa lata nie będzie takich dyrdymałów chrzanił ;)

Opublikowano

To ty nie masz pojęcia co piszesz i nawet nie zrozumiałeś tego co było napisane w tym newsie co go cytowałeś XD No ale jakoś mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Nie rozmawiamy o tym co jest dobre z biznesowego punktu widzenia, chodzi o fakt że najgorzej bedą wychodzić na tym gracze, czyli my.

Dojdziemy do momentu w którym będziemy płacili 200zł za pustą gre, a do niej dokupowali bronie, mapy i tryby, bo przecież tak się opłaca devowi, zastanówcie się co piszecie.

no przykłady Halo 5, Gears of War 4 czy którejkolwiek Forzy, które deklasują konkurencje pod względem darmowego contentu potwierdzają twoją teze

Opublikowano

W poprzedniej generacji najlepiej sprzedało się 10 części call of duty, a ubisoft sprzedawał gry w częściach - i ludzie to kupowali.
biznes się kręci, a gry są po to by generować zyski.

w tym roku ludzie kupili na premierę upośledzoną andromede - pytanie brzmi, po chooy ? 
inwestycja zwróci się z ogromną nawiązką, następny ME będzie jeszcze gorszy.

gracze kopią sobie sami dół

Opublikowano

no przykłady Halo 5, Gears of War 4 czy którejkolwiek Forzy, które deklasują konkurencje pod względem darmowego contentu potwierdzają twoją teze

No jakbyś grał tylko na PS4 gdzie "muza" eXperta aka DriveKlap dostała 70% zawartości w płatnych dodatkach i season passach, to byś inaczej myślał :P

Dlatego tym większa beka z eXperta, że coś tam stęka o "pustych" grach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie wiem po co ty dron tak bronisz każdej wypowiedzi spencera, ten jełop może wie jak prowadzić dział, ale najczęściej pie*doli korposmuty takie, że się oczy zwijają. Takie jego myślenie życzeniowe, najczęściej mocno oderwane od rzeczywistości. Jak ci za to płacą, to pół biedy.

Gry fabularne i gry sieciowe żyją obecnie w symbiozie. Uzupełniają dwie różne grupy graczy, a jednocześnie się przenikają co raz bardziej - do single player trafia usługa sieciowa, lub sieciowa gra dostaje ciekawą kampanię. Nie widzę jednak by gry fabularne nagle miałyby zostać wypierane i na pewno nie są w odwrocie. Zwłaszcza że rozwinął się prężnie rynek indie, który przecież głównie skupia się na single playerze ;)

Opublikowano

zrozumienie tego co (pipi) Spencer to jedno (bo należy na to brać drobną poprawkę)
ale tu mamy okaz w postaci mendrka, który by nie umiał poprowadzić warzywniaka -tak by był rentowny 

do dziś nie rozumie po co wszędzie wciska się na siłę multiplayer 

Opublikowano

Klaskajcie dalej Knurowi, żywcem zakopuje Xbox One a przy odrobinie szczęście Scorpio będzie ostatnia konsola.

Ale to trzeba grać na konsoli Sony czy Nintendo by zrozumieć fenomen świetnych singli i wciągających historii. A nie siedzieć w tym bagnie i klaskać do kolejnej kopiuj wklej Forzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.