Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ależ będzie piekło jak wyjdzie Scorpio. Wtedy nie pozostanie Ci nic innego niż zachwycać się exami że średnia poniżej 80% na MC :) Jeszcze rok i będzie jeszcze większa beczunia z jednoplatformowca.

Też nie mogę się doczekać tego cyrku pod nazwą skarabeusz.

:fsg:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Niebieskie robactwo kupuje jak oszalałe NMS a tymczasem na PC:

NMS, 249zł :kaz:

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

star citizen xddd

na pc jest elite dangerous a blaszane robaki jaraja sie gra ktora nigdy nie wyjdzie

NMS, 249zł :kaz:

Microtransactions.jpg

Opublikowano

SC - kilka lat pracy, kilkadziesiąt mln $ i dalej brak premiery :P

Opublikowano

Mam alphę 2.4 na kompie i działa tak samo jak NMS wydany jako pełnoprawny produkt. Znaczek wersja alpha powinien być na pudełku NMS żeby ludzie wiedzieli w co pchają się.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

No beka z NMS, ale chwalenie SC to też beczka.

Opublikowano

SC mogli wypuścić w formie modułów. Wpierw ten singlowy,następnie online i po trochu dodawać nową zawartość tak jak robi to Elite. A tak to czeka się i czeka, apetyt na gierkę spory,podobnie jak i nadzieje na coś bardzo dobrego.Oby tego nie skaszanili bo to co dotychczas widziałem prezentuje się genialnie.

Opublikowano

No to jeszcze niech windowsa pozowolą zainstalować i nagle w każdej grze będą latać zyeby z aimbotem i wallhackiem. 

Opublikowano

PS4 Neo aby lepiej widziec przeciwnikow w 1080p + ta myszka i klawa = mordowanie nieswiadomych klapow na potege w BF1 i Tytanie 2 :fsg:

Sony jak rozpieszcza :fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano

A to zwykłej myszy z PC nie można podłączyć do trójnoga?

Nie wiem, nie interesowałem się nigdy zakupem chińskiego grzejnika bez gier

Opublikowano

A to zwykłej myszy z PC nie można podłączyć do trójnoga?

Nie wiem, nie interesowałem się nigdy zakupem chińskiego grzejnika bez gier

Zeby grac w gry,myszka i klawiatura na trojnogu trzeba miec przejsciowke za 150$

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jakim trzeba byc przegrywem życiowym by cos takiego kupic i grać przy użyciu myszki na konsoli, postawiłbym na równi z cheatarami

A pozniej rozstrzelał.

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Przecież ten monitor nie wyświetla chyba 4K czyli blacharskiego standardu na chwile obecna, mysle wiec ze to fejk.

Opublikowano

granie na konsoli myszką i klawiaturą. Pluje na takich ludzi na ulicy.

Opublikowano

Jakim trzeba byc przegrywem życiowym by cos takiego kupic i grać przy użyciu myszki na konsoli, postawiłbym na równi z cheatarami

A pozniej rozstrzelał.

bo granie w gry multi, głównie strzelanki na konsolach używając myszy to jest oszustwo względem każdego, kto gra na padzie. dlatego wypuszczanie oficjalnego zestawu mysz plus klawa, który będzie z tymi grami współpracował jest mocno kontrowersyjne  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.