Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to nam ciebie też nie. Gorzej z synem

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najlepsze jest to, że sam zaczął z tymi daunami...

Do autyzmu dopisuje pamięć ryby.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wszyscy którzy hejtują w tym temacie ludzi którzy nie kupują gier na premierę, mogą łaskawie udać się do drzwi wyjściowych, albo po prostu wypie*dalać. Kupiłem Tekkena 7 na dzień przed premierą tylko po to, by sobie grać w nędzne story mode i ubierać postacie w doniczki i baloniki, bo online jest popsuty. Wsadzcie sobie w pupala te wasze premierowe kupowanie, to właśnie przez takie podejście developerzy plują na was a wy się cieszycie. Jakbyście przestali kupować zbugowane gry, to wydawcy by zainwestowali w sztab betatesterów i solidne testy. Kiedyś musieli, bo konsole były offline i gra by się przestała szybko sprzedawać. Trzeba więc doprowadzić ponownie do tej sytuacji, w której zbugowana gra po premierze się nie sprzeda. A nie kupić grę i czekać na patche które ją naprawią, to już lepiej kupić 2 starsze gry z backloga. Ja ogłaszam protest i żadnej gry (no może poza The Last of Us 2 w ramach podziękowania za bycie najlepszymi developerami w branży) na premierę nie kupię...

Opublikowano

Jak sie kupuje na premiere crapy a nie dobre gry to pretensje mozna miec tylko do siebie

Opublikowano

Jak mu dupa pękła xd

Opublikowano

JAKI

FRAJER

Opublikowano

Mozna jeszcze kupic i szybko sprzedac :ragus:

Opublikowano

Obstawialem ze po weekendzie wylądują na pt ale widzę ze może i szybciej :ragus:

Opublikowano

czekej czekej, potrzymaj mi piwo. chcesz mi powiedzieć że istnieją ludzie, LUDZIE, którzy kupują Tekkeny powyżej części piątej w dniu premiery? Za ponad 200zł?

Cooooooooooooo?

Opublikowano

Tez kupiłem dziś Tekkena

:zaba:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież ta seria się nie zmienia. Kilka nowych postaci, lokacji i co więcej.

Bzzzzt owieczki

Opublikowano

uwierz mi ciężki deszczu, że sporo osób dałoby dużo, żeby ta seria się nie zmieniła. piątka w nowej oprawie graficznej z dobrym trybem sieciowym? zapraszam do poloneza.

Opublikowano

Mendrek aka mecenas gejmingu po zakupie trzeciej gry za 250 zł, ogłasza bojkot i mówi że więcej gry na premierę nie kupi

sprawa jest poważna :dog:

Opublikowano

Przykro mi, ale dla mnie Tekken to było zawsze drewienne drewno drewnowate. Mordoklepy? Tylko Dead Or Alive.

Opublikowano

Grać w 2017 w zje.ba.ne bijatyki xddddd

Wrestling też ogladacie?

Opublikowano

Mendrek aka mecenas gejmingu po zakupie trzeciej gry za 250 zł, ogłasza bojkot i mówi że więcej gry na premierę nie kupi

sprawa jest poważna :dog:

Pomijając brednie, to w zasadzie i tak byłby to cały roster tegorocznych ex'ów z Xboxa One ;)

Opublikowano

Wszyscy którzy hejtują w tym temacie ludzi którzy nie.....bleblebleblebleblelbelbel kto to w wc czyta mendrek serio? :facepalmz:

Opublikowano

dlc z czołgiem w 4k?  a ja głupi switcha kupiłem.

Opublikowano

Tekken z sezon passem na premiere I narzekania XD

Na premiere w ostatnim czasie tylko Nioh, Nier Automata i Persona 5 nastepnie dlugo nic az do preordera Dragon Questa XI.

Trzeba wspomagac tylko dobre gierki nawet jak sa przegadane o tym samym (p5)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.