Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W sumie to nam ciebie też nie. Gorzej z synem

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najlepsze jest to, że sam zaczął z tymi daunami...

Do autyzmu dopisuje pamięć ryby.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wszyscy którzy hejtują w tym temacie ludzi którzy nie kupują gier na premierę, mogą łaskawie udać się do drzwi wyjściowych, albo po prostu wypie*dalać. Kupiłem Tekkena 7 na dzień przed premierą tylko po to, by sobie grać w nędzne story mode i ubierać postacie w doniczki i baloniki, bo online jest popsuty. Wsadzcie sobie w pupala te wasze premierowe kupowanie, to właśnie przez takie podejście developerzy plują na was a wy się cieszycie. Jakbyście przestali kupować zbugowane gry, to wydawcy by zainwestowali w sztab betatesterów i solidne testy. Kiedyś musieli, bo konsole były offline i gra by się przestała szybko sprzedawać. Trzeba więc doprowadzić ponownie do tej sytuacji, w której zbugowana gra po premierze się nie sprzeda. A nie kupić grę i czekać na patche które ją naprawią, to już lepiej kupić 2 starsze gry z backloga. Ja ogłaszam protest i żadnej gry (no może poza The Last of Us 2 w ramach podziękowania za bycie najlepszymi developerami w branży) na premierę nie kupię...

Opublikowano

Jak sie kupuje na premiere crapy a nie dobre gry to pretensje mozna miec tylko do siebie

Opublikowano

Jak mu dupa pękła xd

Opublikowano

JAKI

FRAJER

Opublikowano

Mozna jeszcze kupic i szybko sprzedac :ragus:

Opublikowano

Obstawialem ze po weekendzie wylądują na pt ale widzę ze może i szybciej :ragus:

Opublikowano

czekej czekej, potrzymaj mi piwo. chcesz mi powiedzieć że istnieją ludzie, LUDZIE, którzy kupują Tekkeny powyżej części piątej w dniu premiery? Za ponad 200zł?

Cooooooooooooo?

Opublikowano

Tez kupiłem dziś Tekkena

:zaba:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież ta seria się nie zmienia. Kilka nowych postaci, lokacji i co więcej.

Bzzzzt owieczki

Opublikowano

uwierz mi ciężki deszczu, że sporo osób dałoby dużo, żeby ta seria się nie zmieniła. piątka w nowej oprawie graficznej z dobrym trybem sieciowym? zapraszam do poloneza.

Opublikowano

Mendrek aka mecenas gejmingu po zakupie trzeciej gry za 250 zł, ogłasza bojkot i mówi że więcej gry na premierę nie kupi

sprawa jest poważna :dog:

Opublikowano

Przykro mi, ale dla mnie Tekken to było zawsze drewienne drewno drewnowate. Mordoklepy? Tylko Dead Or Alive.

Opublikowano

Grać w 2017 w zje.ba.ne bijatyki xddddd

Wrestling też ogladacie?

Opublikowano

Mendrek aka mecenas gejmingu po zakupie trzeciej gry za 250 zł, ogłasza bojkot i mówi że więcej gry na premierę nie kupi

sprawa jest poważna :dog:

Pomijając brednie, to w zasadzie i tak byłby to cały roster tegorocznych ex'ów z Xboxa One ;)

Opublikowano

Wszyscy którzy hejtują w tym temacie ludzi którzy nie.....bleblebleblebleblelbelbel kto to w wc czyta mendrek serio? :facepalmz:

Opublikowano

dlc z czołgiem w 4k?  a ja głupi switcha kupiłem.

Opublikowano

Tekken z sezon passem na premiere I narzekania XD

Na premiere w ostatnim czasie tylko Nioh, Nier Automata i Persona 5 nastepnie dlugo nic az do preordera Dragon Questa XI.

Trzeba wspomagac tylko dobre gierki nawet jak sa przegadane o tym samym (p5)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.