Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

śmieją się z kupowania na premierę to przerzucam się na wykopaliska archeologiczne

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Xbox Head Phil Spencer Considered Departing Microsoft

Microsoft’s corporate vice president and head of Xbox, Phil Spencer, considered leaving Microsoft back in 2004.

Xbox co-creator said this during an interview with IGN’s Ryan McCaffrey. In an IGN Unfiltered episode, McCaffrey talked with Fries about his career at Microsoft and his wishes for the Xbox brand.

Coś jak ja przy produkcji ostatniego Batmana na PC, zrobiłem co sie dało i poszedłem dalej.

Niesamowity facet

Opublikowano

Ktoś przetłumaczy z januszowego na polski o czym pisze Fanek :P

Opublikowano

Daj mu minusa

Opublikowano

Hehe

Opublikowano

Chciałbym zagrać w to na vicie :/ kurde mam nadzieje ten cały steamboy / steammachine wypali i będę mógł grać w indyczki na handheldzie

A Stamboy jeszcze w ogóle zycje/powstaje? Bardzo dawno nic nie widzialem na ten temat.

Były plotki ze będzie wypuszczony w listopadzie 2016 za $299

Ale ze nic o tym nie słychać pewnie umarło śmiercią naturalna :/

Opublikowano

Te opisy gier na ps store :yao:

Bóg nigdy nie miał tak szorstka!

Poznaj Renya, który akurat się Bóg przez loterii. A potem, jego samozwańczy osobisty anioł nazwany Lilliel zabrał go do Celestia od razu.

Razem stawiają czoła niezliczone losowo generowane lochy w tej fabule RPG Rogue-like, aby kierować losami całej ludzkości do rewolucji!

Walka, rośnie silny, dostosować swój wygląd, wzmocnić swoje uzbrojenie, a następnie walczyć trochę więcej.Jedynym ograniczeniem na siłę jest Twoja wyobraźnia!

Na XBL w opisie Obcy Izolacja lub jakiś inny FPP jest że gra dostała 9/10 w Playstation Magazine.

Milion Elitów, czyli jednak pady za połowę ceny konsoli mają branie  :obama:

Opublikowano

Milion Elitów, czyli jednak pady za połowę ceny konsoli mają branie  :obama:

no to sie akurat mocno kwalifikuje do beki.

Opublikowano

Za(pipi)ista wyprzedaż chińskich bajek na vite . Kupie kilka . Tylko Sony Tylko Vita

P.S. Figuś teraz lepiej

PS MORTEM sie nie liczy, przebrzydły blacharzu :lapka:

Opublikowano

Za(pipi)ista wyprzedaż chińskich bajek na vite . Kupie kilka . Tylko Sony Tylko Vita

P.S. Figuś teraz lepiej

PS MORTEM sie nie liczy, przebrzydły blacharzu :lapka:

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ficus ... Figus ...

o (pipi) tu chodzi :niedobrze:

Opublikowano

gurwa, a miałem pisać, że Figuś dubla przez pomyłkę zrobił XD

Opublikowano

Ficuś jest już tak spalony na forum, że stara się grać na pozytywnych skojarzeniach ;)

Opublikowano

jedyne na co stać Ficusia by wyjść z jednoplatformowego stulejarstwa to podszywanie się pod innego użytkownika który ma inne sprzęty xDDD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Beka z Figusia jednoplatformowca.

Ficusa szanuje za webmy.

Czy jakos tak...

Opublikowano

Ja tam ich nie odróżniam, jedno i to samo.

Opublikowano

Ehh tak mnie zawiodły Girsy 4 na E3, specjalnie dla nich kobita na rocznice mi miała Xbox One S kupić.

Opublikowano

Nigdy nie lubilem farming rpgow/simow, i cale szczescie, bo ponoc jak sie w to wciagniesz to masz prze(pipi)ane, dlatego wole nawet nie podchodzic xd

Dobrze, ze reszty gatunkow to nie dotyczy :obama:

Opublikowano

Co innego sie wkrecic w gierke gdzie masz dosc predko napisy koncowe, a co innego napierdalac przez 24/7 z konweką i wyrywac laseczki na ogrodek. Podobnie bylo z tym fejsbukowym (pipi), gorsze od wowa.

Opublikowano

Czyli co Sony odwala MS. Pewnie Ps4 slim w 2016 a Neo wywalone na 2017 z duzo lepszym gpu zamiast malego upgradu. 

Opublikowano

Albo bedzie Slim i zadnego Neo nie bedzie tylko od razu ps5 na koniec 2017.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.