Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jestem przekonany ze ms daje swoje gierki na pc po to by pokazac ze taniej i lepiej wyjdzie zamiast tego wybrac xbona

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

VITA Trinity, ale to bedzie sztos :banderas: 

Opublikowano

VITA Trinity, ale to bedzie sztos :banderas:

No sztos może nawet gry jakieś dostanie a nie zdechnie jak vita :banderas:

Opublikowano

Fajnie że się jaracie dzisiejszą konferencją, mnie to już zwisa i powiewa. Mam dość modern gamingu. Jaram się Chrono Crossem i innymi starociami które do mnie jadą. Jedyne co by mnie dzisiaj wprowadziło w eksajt to pokaz TLOU 2.

Opublikowano

Niesamowity koleś

Opublikowano

ma dosc modern gamingu, jara sie chronocrossem [ZOBACZ MEMY]

Opublikowano

FPE go nienawidzi, zobaczcie jak to zrobił w jednym zdaniu 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Licze na Megatone, która zamknie usta bąkowcom do końca genercji  :ohboy:

@Pawcio nie poznałem w nowych włosach.

Opublikowano

Dla klapków megatony to gry które są zapowiadane, a wychodzą za 5 lat, więc takich pewnie nie zabraknie. W końcu tak PS4 wygrywa wszystkie E3 od 2013  :reggie:

Opublikowano

o której zaczyna sie ten kabaret?

Opublikowano

Dla klapków megatony to gry które są zapowiadane, a wychodzą za 5 lat, więc takich pewnie nie zabraknie. W końcu tak PS4 wygrywa wszystkie E3 od 2013  :reggie:

Dokładnie tak. Po zapowiedzi Shenmue 3 i FF7 Remaster, czy tam Remake klapy do dzisiaj się branzlują. Pytanie: na jakim etapie produkcji znajdują się obie gry? Concept arty czy już nieco dalej? :pawel:

Opublikowano

Sznmułe jest obecnie na etapie robienia QTE skakania przez strumyk ;)

Opublikowano

Od Shenmue to wara, lepsze QTE przez strumyk niż 15 lat ciszy. 

Opublikowano

PS4-Forever.jpg

"Fully upgradeable components", hmmm.... Ciekawe, czy to prawda, czy fake. Przekonamy sie wieczorem.

Opublikowano

Ciekawe ile remasterów zapowiedzą na początek. Nie, nie jestem nudny, gdzieś czytałem, że podobno wszystkie gry zapowiedziane na ps neo mają być remasterami z ps4. Jeśli to prawda to niezła beka, jak przez całą generację.

Opublikowano

Ja czekam na remaster Unacharted 4 bo przecież nie będę grał w 900p jak zwierze

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ciekawe ile remasterów zapowiedzą na początek. Nie, nie jestem nudny, gdzieś czytałem, że podobno wszystkie gry zapowiedziane na ps neo mają być remasterami z ps4. Jeśli to prawda to niezła beka, jak przez całą generację.

czyli sprzedawanie tego samego za 200zł?

Opublikowano

Skoro gdzieś to wyczytałeś to wierzę Ci na słowo.

Opublikowano

Nie, taki BB nie będzie sprzedawny jeszcze raz w edycji Neo, tylko dostanie patch, na tym to będzie polegało, rozumiecie zielone robaki, najlepsza gra generacji w 60fps na ultra, a wy co? QB w 720p? :yao:

Opublikowano

Klon soulsów najlepszą grą generacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja czekam na remaster Unacharted 4 bo przecież nie będę grał w 900p jak zwierze

Czyli masz zamiar grać w multi? Czekam :lapka:

Klon soulsów najlepszą grą generacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Odezwał się ten co grał w BB i ten co ma niedo(pipi)ana konsole z crapami co najwyżej na 8.

:pawel:

Spencer, boty nadal czekają na pierwsze 90% w historii x-taczera, jak jeszcze długo?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

przeciez zaraz wychodzi recore

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.