Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Płatne aktualizacje do gier PS4 do wersji Pro? Ja (pipi)e co oni jeszcze wymyślą? XD PlayStation 4 PROstytutka :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I co z tego, że jest grałeś? 

Wy się grami na 6 podniecacie (Order 1886) przypominam dla Yetiego to 8/10 xD

Kolejny crap na 7 to SFV którego Yeti cały czas postuje  xD

Tylko, że to  ty ten tytuł przywołałeś teraz. Nikt nigdzie nie wtrynia nic o '86 czy sfV bo wiadomo, że kupsztale.

Opublikowano

Nie ja tylko yeti :D

Opublikowano

czy jakbym napisał yetiemu że ma się zabić to dostanę warna?

Taki post w tym temacie, to ogromny komplement. Trzymaj plusa przystojniaku.

Opublikowano

Dobra panowie, jest piątek, godzina 19:00, zaraz zacznie się wygrywanie życia czy to przy piwku na mieście, czy to z Nadkosnolą i grami ze średnią powyżej 90%, które wyznaczają nowe standardy graficzne, czas podsumować dzisiejszy dzień pełny beki z zielonego plebsu.

Zapowiedzi kilku aktualizacji do gier na Pro, lepsze oświetlenie, fps, rozdzielczość i w ogóle grafika z najwyższej półki. Przy okazji pojawił się wywiad, który został źle przetłumaczony, albo koleś źle zrozumiany. Kiedy ja opalałem swoje ciało, które przez ponad 10 lat przerzucało ciężary, a dzięki pięknej Klaudii nie poparzyłem plecków (właśnie pisała 10 minut temu, czy nie wpadam dziś do Strychu (taki klub)), wychudzone, z przetłuszczonymi włosami, pryszczami i skórze bladej jak młynarz (bo typ z duża nadwaga czy niedowagą siedzi całe lato w domu, panowie weźcie się za siebie), natrzepali kilka stron w takiej ekstazie jakby spencer rzucił im mesjasza ze średnią 90%. Niestety, wszystko na nic, a był taka beka, a tu trzeba wracać do rzeczywistości, czyli Deusa Ex w 720p ze spadkami do 20fps.

Dobrze, że nie do Piwnicy. xD

Jak widać nawet klaudia ma serduszko i chce pomóc ludziom niepełnosprawnym. :kaz: 

Opublikowano

w takim razie Rayos jest obsypywany komplementami 

Opublikowano

czy jakbym napisał yetiemu że ma się zabić to dostanę warna?

A to już zależy od tego czy moderator Square moderuje temat czy akurat pyka w Borderlandsy.

Opublikowano

10 minut temu wygaslo moje ostrzezenie od Square w koncu mam czyste konto :obama: a nie jeszcze wisi xD ale moze jutro zniknie he

kto z forumka leci po pro ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja biorę na testy z Dishonored 2, jak grać w najlepszy tytuł tego roku to jak Pan c'nie ?  :czezky:

Opublikowano

Widzę ze yeti po expercie przejął pałeczkę najchu.jowszego klapa na forum. Dziewczyna go dotknela pierwszy raz o 10 lat i z podniecenia chyba odrazu spust w gacie.

Opublikowano

Dobra panowie, jest piątek, godzina 19:00, zaraz zacznie się wygrywanie życia czy to przy piwku na mieście, czy to z Nadkosnolą i grami ze średnią powyżej 90%, które wyznaczają nowe standardy graficzne, czas podsumować dzisiejszy dzień pełny beki z zielonego plebsu.

Zapowiedzi kilku aktualizacji do gier na Pro, lepsze oświetlenie, fps, rozdzielczość i w ogóle grafika z najwyższej półki. Przy okazji pojawił się wywiad, który został źle przetłumaczony, albo koleś źle zrozumiany. Kiedy ja opalałem swoje ciało, które przez ponad 10 lat przerzucało ciężary, a dzięki pięknej Klaudii nie poparzyłem plecków (właśnie pisała 10 minut temu, czy nie wpadam dziś do Strychu (taki klub)), wychudzone, z przetłuszczonymi włosami, pryszczami i skórze bladej jak młynarz (bo typ z duża nadwaga czy niedowagą siedzi całe lato w domu, panowie weźcie się za siebie), natrzepali kilka stron w takiej ekstazie jakby spencer rzucił im mesjasza ze średnią 90%. Niestety, wszystko na nic, a był taka beka, a tu trzeba wracać do rzeczywistości, czyli Deusa Ex w 720p ze spadkami do 20fps.

Nie możemy pobierać jakichkolwiek opłat za aktualizację lub funkcję dodane do wersji Pro. Cały koszt, który poniesiemy pracując nad taką aktualizacja musimy wziąć na klatę. Internet może się wreszcie uspokoić, deweloperzy nie mogą żądać pieniędzy za aktualizację.

Napisał jeden z deweloperów pracujących w Absinthe Games. To samo potwierdził jeden z pracowników małego studia niezależnego - Vertigo Gaming.

Owszem, łatki po premierze kosztują, ale wsparcie dla wersji Pro wciągnięte jest w normalną listę rzeczy do zrobienia przed wydaniem gry i zgłoszeniem jej do certyfikacji. Łatki lub dodatkowa zawartość dla wersji Pro nie mogą wymagać od graczy pieniędzy.

http://www.pssite.com/news/52192/nie-nie-bedziemy-musieli-placic-za-latki-do-gier-na-ps4-pro.html

Hahahahah, panowie, tak naprawdę, to żal mi was, cholernie mi was żal, trzymajcie się looooooooooosssssssssssery. xDDDDDDDDDDD

Game Impress Watch:
 For the 4K HDR patch for existing titles,
will it cost money? Or will it be free?

Ito:

It will be different for each title.
I believe it will depend on the thinking of each licensee*.

*Note: Here, Ito is referring to third-party publishers.

Game Impress Watch: What you’re saying is that there will be titles that have a fee [for the patch] and [patches for the] titles that are free.

Ito: That is correct.

Yeti ucz się języków obcych a nie czekasz na tłumaczenie jakiegoś nieuka.

http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-pro-patches-would-cost-money-sony-sa-1786426018

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Zaorane mości waćpanie :obama:

Opublikowano

Poprosze plusika w takim razie ;) A prawda jest taka, że Sony daje na płatne patche zielone światlo jednocześnie jeżeli to nie wypali to bedzie besztać developerów. Sprytnie sony działa w białych rękawiczkach. yeti wracaj do Klaudii do Strychu.

Sony says they won’t ask users to pay for patches on the PlayStation 4 Pro, despite some vague comments made by an executive this morning. “We will not charge consumers for patches,” a Sony representative said in an e-mail to Kotaku today.

My nie ale poprosimy by Developerzy to zrobili ;) 

Zobaczyli, że w necie zawrzało od negatywnych opinii to szybciuteńko się wytłumaczyli. Zupełnie jak w 2013 MS z AlwaysOnline (DRMGate). A fakt jest taki, że i tak to wprowadzą na chama a ludzie się dostosują.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Jak patche do 4k będą kosztowały 100zł to nie będzie tak źle i będzie można zapłacić.

xDDDDDDDDDDDD 

nienawidze klapow

Opublikowano

Wiedzialem ze podpiecie konsoli do internetu to bedzie zaglada dla graczy.

Wszystko mi sie zaczelo na PS3 internet z patchami i platnymi dlc.

Pozniej na PS4 z abonamentem na granie online, a teraz na PRO-stytutce bedzie trzeba juz nawet za same pacze placic XD

Opublikowano

kasa za  patche xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

yeti, znowu wybiegles z budy bez mojego pozwolenia.

Za kare bedziesz sie PROstytuowal.

Opublikowano

Ogarnijcie dupy. Żadna firma nie wprowadzi opłaty za patche, jak by to zrobiła to hejt w internecie był by przynajmniej tak duży jak na MS kilka lat temu. 

Opublikowano

Ale Kyo teraz gracze placa za dlc jakis kostium do postaci to za patcha pseudo 4K ci nie zaplaca by ten kostium lepiej bylo widac?

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ogarnijcie dupy. Żadna firma nie wprowadzi opłaty za patche, jak by to zrobiła to hejt w internecie był by przynajmniej tak duży jak na MS kilka lat temu. 

Nauka taka, że w tej generacji wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Hejt będzie ... później ludzie przejdą z tym do porządku dziennego. Tak jak to było ze zbroją dla konia w Oblivionie.

Opublikowano

Nie kojarzę aby był hejt za zbroję. Raczej bekę z tego większość robiła.

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz do czego te firmy są zdolne, nie mówiąc o graczach. 

Pamiętasz jak było z always online? Hejt, a potem coraz więcej gier pojawiało się gdzie online był wymuszany, ciągłe patche, opcje społecznościowe i jakoś ludzie się przystosowali. 

Opublikowano

znajac sony i pamietajac ich online pass to calkiem mozliwe ze beda platne patche xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.