Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak nisko upadlismy jako gracze , ze trwa kłótnia o to, które (pipi) mniej śmierdzi.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale ta branza sie zeszmacila. Nie moge sie doczekac jak Sony/ms beda wypuszczac co roku konsole za 600$ i wspierac ja tylko 3 modele wtyl.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

(pipi)ac Pecety!

Jako rzeczesz, nie inaczej. Bycie blacharzem o wiele gorsze od bycia klapem :reggie:

Opublikowano

beka z botow co sie jaraja scorpio, w 2018 ps5 roz(pipi)ie ten smieszny sprzet

Opublikowano

odkurzacz sprzedany juz?

Opublikowano

beka z botow co sie jaraja scorpio, w 2018 ps5 roz(pipi)ie ten smieszny sprzet

Po 2018 poznałem, że to trolling

Opublikowano

takie juz ploty chodza, czas idealny na nowa generacje

Opublikowano

kupi sie ps5 pro i mozecie naskoczyc

Opublikowano

beka z klapow co sie jarają ps5, w 2019 scorpio s roz(pipi)ie ten śmieszny sprzet

potem będzie w 2021 ps 5 boro boro i zaora ten śmieszny sprzęt m$

Opublikowano

nastaly piekne czasy dla fanow konsol

Opublikowano

xD

Opublikowano

co roku nowa, mocniejsza konsola to tak jakby miec co roku urodziny

Opublikowano

PS5 Yare Yare Daze was ZAYEBIE

Opublikowano

Przy tym wszystkim należy pamiętać o jednym : Mikroszafot już nigdy nie da się wydymać technologicznie Chińczykom z Sory :reggie:

Opublikowano

To uczucie kiedy nie wiesz czy kupowac konsole, czy nie lepiej byloby poczekac moze na nowszy model.

Tfu, jak jakis blacharz :/

Opublikowano

raczej jak telefoniarz

Opublikowano

W telefony sie nie bawie, ale pamietam jak mialem zagwozdke czy kupowac gtxa 780 czy czekac na nowa serie. Teraz mi sie cala ta niesamowita sytuacja przypomina.

Opublikowano

teraz pewnie dobra karta styknie na tyle co 3 pol-generacje

Opublikowano

Kupno blachy chyba jednak lepsze niż konsoli. Przecież PC złożone w okresie premiery ps4 nadal będzie mocniejsze od jej wersji pro :dynia:

Opublikowano

W telefony sie nie bawie, ale pamietam jak mialem zagwozdke czy kupowac gtxa 780 czy czekac na nowa serie. Teraz mi sie cala ta niesamowita sytuacja przypomina.

Jak się jest ukrytą opcją zielonego szamba, z powodu trawy w RDR to niestety ale będziesz musiał kupić 3 konsole niedługo (PROstayszon, xbąk s, Szczorpio). I do tego NX'a.  Abstrachu,jąc, że jak zwykle konsola okaże się dramatem (nie wspominając o całej marce aktualnej generacji mariando).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.