Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jak życie.

Ehh co to za życie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Az jestem ciekaw jak natywne 720p bedzie wygladalo w 4k.

Na bank dużo lepiej niż RDR na ps3 xD

Opublikowano

Az jestem ciekaw jak natywne 720p bedzie wygladalo w 4k.

canyon_desert_horseback_rider_wild_west_

:daddy:

Opublikowano

Ten obrazek to dobry przyklad tego co sie stanie z RDR jak sie na niego spojrzy bez zooma, i zoomem :cool:

W zeszlym tygodniu na 360tce skonczylem RDR bo przestalem juz w remaster wierzyc i gra dalej wyglada zacnie, ale naprawde nie wyobrazam sobie niektorych poszarpanych krawedzi ogladac po upscale'u do 4k xD

Opublikowano

No upscaling jest raczej chyba po to żeby tych poszarpanych krawędzi było jak najmniej a nie na odwrót.

Opublikowano

W zeszlym tygodniu na 360tce skonczylem RDR bo przestalem juz w remaster wierzyc i gra dalej wyglada zacnie, ale naprawde nie wyobrazam sobie niektorych poszarpanych krawedzi ogladac po upscale'u do 4k xD

Przecież nawet w oficjalnej prezentacji na E3 MS mówił że piksele na Scorpio będą bardziej wyraźne niż gdziekolwiek indziej.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No upscaling jest raczej chyba po to żeby tych poszarpanych krawędzi było jak najmniej a nie na odwrót.

2016 rok a niektórzy dalej nie wiedzą jak to działa xD

Steryd, jak odpalisz GTA III na ps2 i podepniesz pod tv 4k, to będziesz miał mniej krawędzi?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@don

Upscaling to nic innego jak rozciagniecie obrazu (w tym przypadku z 720p) do natywnej rozdzielczosci telewizora (4k), gra magicznie nie bedzie lepiej przez to wygladac, wrecz przeciwnie. Upscaling moze tez zwiekszyc input lag.

Opublikowano

Wku.rw najwiekszy to dopiero bedzie jak sie okaze, ze ci co siedza na wozkach maja sprawniejsze palce i beda kosic "normalnych". Cos jak sytuacja kiedys ktos dostaje wpie.rdol a potem w sluchawkach odzywa sie laska.

Niedawno z dwójką znajomych odwiedziliśmy naszego e-kolegę z którym graliśmy przez długi czas online. Ma rdzeniowy zanik mięśni a w CSie rangę wyższą niż większość grających z forumka (był DMG, teraz MGE)  :reggie:

Gość radzi sobie nawet w Total Warach i grach MMO, jednym słowem kozak.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

oIteuy3.jpg

zobacz Don, tak by wyglądało RDR odpalone na 360 na telewizorze 1080p, gdyby zachowano skalowanie 1:1. Naturalnie obraz były na środku, ale rozumisz przekaz.

Jednakże tak nie jest, RDR w takiej sytuacji będzie upscale'owane do 1080p. Plusem jest to, że cały matryca będzie wypełniona, minus jest taki, że jakość obrazu będzie pogroszona.

Widziałem to na przykład jak odpalałem Mario 3DWorld na 32 calach 1080p i 32 calach 720p. Lepsza jakość obrazu i mnie ząbków było na 720p, bo taka jest natywna rozdzielczość tej gry. Natywna rozdzielczość zawsze będzie królem, jeżeli chodzi o te twoje poszarpane krawędzie. Myślisz dlaczego ludzie tak szukają w dzisiejszych czasach do swoich SNESów i PS2jek telewizorów CRT zamiast grać na swoich super OLEDach w to samo, tylko upscale'owane? No właśnie, bo lepszą jakość obrazu uzyskają na starych CRTkach.

Opublikowano

gxWRYJA.png

chłopaki smutne troche z powodu ceny ;/

Opublikowano

musze kupić bo na ps2 nie skończyłem. :lapka:

Opublikowano

gxWRYJA.png

chłopaki smutne troche z powodu ceny ;/

czesto przeceniaja te klasyki, pierwszy rzut był juz ze trzy razy przeceniony o 50%
Opublikowano

hehs pece gnojarze tfu

Opublikowano

sukces goni sukces - prawie jak w Microsoftcie! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nintendo liczylo na 100 milionow sprzedanych wii u...

“In an internal sales representative meeting, someone projected that we would sell close to 100 million Wii U systems worldwide”

http://wiiudaily.com/2016/07/nintendo-originally-believed-they-would-sell-100-million-wii-us/

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nintendrogo kompletnie nie wykorzystało potencjału WiiU i boomu na DS-a, tak...na DS-a. Ja osobiście liczyłem,że Nintendno przeniesie swoje niezrównane perły z przenośnej konsoli na konsolę stacjonarną korzystając rzecz ciemna z dwóch ekranów (tabletopad+TV) z odpowiednio podrasowaną grafą. Zrobili to? No właśnie...to się niech nie dziwią,że WiiU zdechło :reggie:

Opublikowano

a tymczasem, nasz wspaniały król Spencer umożliwi wymianę X1 na Scorpio za dopłatą :xboss: tak to się powinno robić i w duchu liczyłem na to, że tak właśnie rozwiążą problem "rozkroku generacyjnego" :banderas: A klapki co? kupowanie po dwie konsole od Sony? xddd

Opublikowano

Link ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

a tymczasem, nasz wspaniały król Spencer umożliwi wymianę X1 na Scorpio za dopłatą :xboss:

Za tydzien powie,ze jednak nie bedzie to mozliwe,pozniej zmieni zdanie i jednak bedzie to mozliwe zeby pozniej znowu powiedziec,ze nie jest to mozliwe.

2 dni temu ms oglosil,ze wszystkie nadchodzaca ex(te ogloszone i nie ogloszone) na xbox beda w programie play anywhere wczoraj juz zmienili zdanie i tylko gry pokazane na e3 2016 beda w programie play anywhere

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

del

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Najwazniejsze, ze z premiera Scorpio oglosili wsteczna kompatybilnbosc i bedzie mozna podlaczyc kazde urzadzenie z poprzedniej generacji, odpalic kazda gre! - nawet kierownice Mazzeo! Chyba nie ma powodow by im nie ufac ?

!! Xd

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.