Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wszystkie boty juz grzecznie wymienily xbony na slimke?

Ja nie wymieniłem bo grubasa sprzedałem rok temu :lapka: Ale slimka piękna i świetnie się prezentuje obok bordowego PS4.

Jak tam się bawisz w oczekiwaniu na PS4 Pro? :)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ficuś najeżdza na własny naród, co to się porobiło przez te kilka dni jak mnie nie było :o 3DS doszedł czy co? 

A mógłbym przysiąc ze to był sarkazm :shieeet:

Opublikowano

Sarkazm dla botow to zbyt wiele, widac po plusach.

Jak tam się bawisz w oczekiwaniu na PS4 Pro? :)

swietnie, dragon quest jest grany, moze yakuzy tez nadrobie wreszcie.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Sarkazm dla botow to zbyt wiele, widac po plusach.

Boty po prostu umieją docenić dobry tekst w przeciwieństwie do klapów, którzy plusują kopiuj-wklej yetiego. :reggie:

No ale rozumiem, że dla jednoplatformowców to trudne do zrozumienia. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jestem pewien ze soul potrafi docenic dobry sarkazm i bajere klapow. A post rayosa to pewnie trolink.

xdd

Opublikowano

Rayos to anomalia, a Soul to dobry chłopak jest. :lapka: 

Opublikowano

Widzę tutaj okazy typu : "wypiszę ekskluziwy o jakich nikt nie słyszał"

to tak jak na wojnie rzucać ziemniakami zamiast granatów

Opublikowano

Nazywam się:  The Last Guardian i jestem userem roku

Opublikowano

Jestem pewien ze soul potrafi docenic dobry sarkazm i bajere klapow. A post rayosa to pewnie trolink.

xdd

more than meets the eye

Opublikowano

Ja nie i nie wymieniam, ale ja nie jestem botem z krwi i kości
Opublikowano

to jest to pc master race? :dynia:

nie dość że noskillowa gra z 1998 roku, to jeszcze takie emocje w walce o skina :yao:

bracia konsolowcy pamiętajcie - BLACHA NISZCZY LUDZI

Janowicz to jeszcze chuy. Pamiętacie ten kliniczny przypadek rodem z rakoblacharni? :yao:

I pomyśleć,że i ja w zamierzchłych, prehistorycznych czasach taplałem się w tym cuchnącym szambie.... :sick: 

Na szczęście nadszedł jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu tj 26.05.2003 roku, kiedy przejrzałem wreszcie na oczy:

oiaxdu.jpg

Odtąd nie grzeszę już więcej... 

Opublikowano

Ja jeszcze nie ale mysle ze do końca tygodnia będę miał juz S

Trzeba wspierać najlepszego producenta konsol na świecie

Opublikowano

Wstałem 15min temu czytam jeszcze przez zaspane oczy, ale ostatnie 2 strony CW dawno tak sie nie uśmiałem xD

A ten filmik Mazzeo roz(pipi)auu już kompletnie 2.25 oglądajcie i pozniej jak rozwala klawiature i przełączenie na pełny ekran "Dzieki za followa" xDDDD

Na koniec jeszcze wraca do pokoju i odwraca kamere " a mówiłem nie grać już w kolejne gry"  ŁUP ŁUPPP!! xDDDDDDDDDDDDD

#pcmasterRace

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

no dobre to było

Opublikowano

Dzięki fanek za spoiler, mam nadzieję że zostaniesz ukarany.

Opublikowano

Nie było mnie pare dni i widzę, że zielone robactwo na dobre zagościło po sezonie ogórkowym w WC. Do tego jedynym argumentem jest gra, która jest średniakiem z oszukanym wynikiem na MC opłaconym przez Spencerka. 

Po The Last Guardian będę się z was tylko śmiał, a szczególnie z Gears of copy paste 4. Czy dmuchane pałace przeciętności już gotowe?

02ab320446d6d6f3cfc5ce2490fec559.jpg

Opublikowano

Janowicz to jeszcze chuy. Pamiętacie ten kliniczny przypadek rodem z rakoblacharni? :yao:

I pomyśleć,że i ja w zamierzchłych, prehistorycznych czasach taplałem się w tym cuchnącym szambie.... :sick:

Na szczęście nadszedł jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu tj 26.05.2003 roku, kiedy przejrzałem wreszcie na oczy:

oiaxdu.jpg

A od tego czasu zacząłeś grać z drącymi ryja dwunastolatkami w CODa. Co za gość, co za zmiana :kaz:

Opublikowano

Po The Last Guardian będę się z was tylko śmiał 

3633264+_dff43d7c5c010865f38dcb38870a0f9

z tych co kupią TLG ? a może z tych co zamówili na ps3 dekadę temu ? 

cały świat będzie się śmiał, tzn już się śmieje...

można czekać na cokolwiek, nawet symulator kombajnu 17, ale TLG = udar

Chyba że parcie na tą chłodną kaszankę to zbiorowy troll = szanuję.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to już wrzucał

Opublikowano

oiaxdu.jpg

A od tego czasu zacząłeś grać z drącymi ryja dwunastolatkami w CODa. Co za gość, co za zmiana :kaz:

Wolę po stokroć grać w CoD-a lub Halo 5 z konsolowcami niż z rakoblacharzami z autoaimem w kanterstrajk lub kąpiel ze starym :reggie:

Opublikowano

DC zdecydowanie najbliżej rzeczywistości i wątpliwe by pokonała go jakaś inna gra w tej kwestii, nawet na tej samej platformie..

Jest wiele kompromisów w tej grze, właściwie wszystko na rzecz oprawy i to jest spoko. 
ForzaH3  stawia na zupełnie odwrotne aspekty niż DC i inną otoczkę.

jak ktoś lubi ścigałki i przez całą generację nie zagra w oba te tytuły to jest po prostu przegrywem 

Opublikowano

Wstydziłbym się grać w CODa. Czarek pewnie nawet nie wie, że aimboty są też na konsolach + bonus w postaci lag switch. Co jednak może wiedzieć facet, który co roku kupujesz najbardziej rakową serię gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.