Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Granie w takiego wacz dogsa to mniejszy wstyd niż granie w gry sportowe i bicie żony deskami za to że browara nie przyniosła. Hip hop fikołki może wieja gimba klimatem ale jest rozmach w przechodzeniu każdej misji po cichu w różnych wariantach. San francisko wygląda bardzo klimatycznie skompane w wiosennym słońcu i online ma dawać radę.

A wy co? Xbox z fifką uber deal, bundle taki dobry że mam pełne usta kolan :dynia:

Forza daje rade, ale te girsy to jest copy pasta. Jak przebije to jakością U4 to z szacunku do gier zakupie xbona i przejdę to arcydzieło. Tyle że nie zapowiada się. Trailery odpalane na 50-ciu tera fankach w dopakowanej blaszce na ssd bez loadingow. Downgrade będzie taki wielki że chyba przebije to prezentacje washdogsow z e3.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a mogl kupic dywan

Opublikowano

a na psguwnie co? gierka z ps2 :fsg:

Ściągam gierki z plusa o których wy możecie pomarzyć.  :exact:

jaaaaasne XD

Screenshot_20161004-121200.png

Opublikowano

pawcio wracaj na lekcje

Opublikowano

ofi, ale każdy Girs przebija każde Uncharted, więc trudno by było żeby i w tym przypadku było inaczej  :reggie:

Opublikowano

gierka sprzed dwustu lat a ci sie licytuja czy wiekszy kozak ten ktos skonczyl w 2015 czy tez co skonczy w pazdzierniku 2016

Opublikowano

gierka sprzed dwustu lat a ci sie licytuja czy wiekszy kozak ten ktos skonczyl w 2015 czy tez co skonczy w pazdzierniku 2016

Ej no nie przesadzajmy Last Guardian dopiero 9 lat się robi

Opublikowano

To nie ja kupiłem tv 4k żeby grać na xboxie :pawel:

No jak babcia Ci plusa opłaca to jakoś mnie to nie dziwi  :cool:

Opublikowano

To nie ja kupiłem tv 4k żeby grać na xboxie :pawel:

No jak babcia Ci plusa opłaca to jakoś mnie to nie dziwi  :cool:

Kratos zaorany :obama:

Opublikowano

ofi, ale każdy Girs przebija każde Uncharted, więc trudno by było żeby i w tym przypadku było inaczej  :reggie:

Prawie.

Ten Uncharted 2 klapom nawet wyszedł.

Opublikowano

fifa17 w premierowym tygodniu w uk sprzedala sie 40razy lepiej niz pes17 w premierowym tygodniu, jezu jakbym rozjezdzal walcem tych wszystkich januszy grajacych w te skryptowane lyzwy typu isis czy brokul

pes xD

fifa za to idealna dla ciebie

giphy.gifm6yr7cis56px.gif

Opublikowano

ból dupki bo nikt nie chce grać w tego crapa bo tylko kanapowy multi sie w tej grze liczy1111

Opublikowano

widac ficus ze nigdy w noge nie grales na boisku takie akcje to codziennosc

Opublikowano

Gracze playstation kupują plusa i modlą się aby coś ciekawego wpadło a gracze na xbox one kupują gry. Ciekawe jaki jest przelicznik kupionych gier na użytkownika konsoli na ps4 i na xbox one. Coś czuje że xbox wygrywa patrząc na to forum.

Opublikowano

Jak gra która wygląda jak życie :

tumblr_oeiv47Ssru1vrcbv0o1_1280.png

tumblr_oeiv5eln5g1vrcbv0o1_1280.png

tumblr_oeivfi4C711vrcbv0o2_1280.png

tumblr_oeivfi4C711vrcbv0o1_1280.png

Ma być przyćmiona grą, która na dzień dzisiejszy idzie w ślady washdogsa :

Za tydzień premiera. Będzie taka beka, że botą dupa pęknie, znowu wrócą do swoich lepianek z gó*wna rozmazanego, a Xbąki, którymi tak się chwalą w zakupach growych zostaną zastąpione dekoderem polsatu i filmami  z żan klon van damem. Nawet bym zplusikował :usmiech:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Pro Mantis Burn Racing na Prosiaka w full 4K i 60fps jak zobaczylem to spadlem wlasnie z kanapy.

Przeciez to indyk jest z uproszczona kamera od gory co pozwoli takie specyfikacje w grze latwo osiagnac. Co sie dzieje z ta branza to ja nawet nie. Lania wody ciag dalszy z propaganda jest 4K i 60fps XD

Opublikowano

Porównywać dwie zupełnie różne gry, z których jedna jest najlepszą serią tps ostatnich dwóch generacji, stanowiącej szczytowe dzieło ludzkości pod względem gunplayu. Do gry, której pierwsza część zniszczyła i splugawiła branże cinematic experiencem. W dodatku całe porównanie oprzeć na kilku screenach i porównaniu grafiki. to trzeba być jednak mocną ograniczoną osobą, albo po prostu oFim 

Opublikowano

No super, typowa gadka o uncharted no wiesz to taka gierka, która ma wszystko ch,ujowe ale grafike ładną mozna poglądać versus no te pudziany, ale jak w to się gra w co-opie o panie :fsg:

Opublikowano

Porównywać dwie zupełnie różne gry,

Dwa pif pafy z biodra i celowaniem na spuście. Tyle, że w jednej masz elementy assasynowe.

RZECZYWIŚCIE RÓŻNE :dynia:

A wcześniejsze części uncharted były mocno średnie z protagonistą bezbekiem, który miał żarty pokroju gwiazd youtuba + animacja drake'a pamiętamy.

A girsy mogą się podobać lub nie, dużo strzelania, historia nawet ciekawa, tyle, że to wciąż to samo. A U4 zrobiło dużo krok na przód w porównaniu z trylogią z PS3.

Opublikowano

Sciagnalem gierke i nagle kazdemu sie w multi grac zachcialo :beksa:

Opublikowano

sharon chciala deszcz zobaczyc

Opublikowano

Porównywać dwie zupełnie różne gry,

Dwa pif pafy z biodra i celowaniem na spuście. Tyle, że w jednej masz elementy assasynowe.

RZECZYWIŚCIE RÓŻNE :dynia:

jesteś za głupi nawet na zrozumienie ironii

WC to nie miejsce dla ciebie chuopcze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.