Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ojejku, ojejku widze, ze dzisiaj na CW epidemia bolu dupy bo klapy dostaja do lapy VR a wy chu.ja. To ja lepiej uciekam bo jeszcze sie zaraze

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Hum czy moglbys zmienic plyte? Odrobina kreatywnosci jeszcze nikomu nie zaszkodzila. Nie badz yetim. Nie zawsze mam wode przy sobie a nie chcialbym umrzec z odwodnienia. ;_;

Edytowane przez suteq

Opublikowano

doświadczenie z playstation od zawsze bylo rzygowe, teraz dzieki hełmowi bedzie tak dosłownie xD to pewnie po to byly te zalecenia odnośnie powierzchni do grania żeby przypadkiem nie obrzygac świeżej farby na ścianie. FOR DE PLEJERS

Opublikowano

hum i czezare czyli nasza forumkowa sahara i gobi

Opublikowano

HALO GEARSY FORZA 

HAHAHAHHAHHAHA

Opublikowano

1a42929463214673525300e591129f8d.jpg

Tyle zielonej dobroci, że aż dysk musiałem dokupić :xboss:

Za tydzien moze zagrasz ;-)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

ojejku, ojejku widze, ze dzisiaj na CW epidemia bolu dupy bo klapy dostaja do lapy VR a wy chu.ja. To ja lepiej uciekam bo jeszcze sie zaraze

lepszy krap na 6 niż forza na 9

bo na playstajszynm

Opublikowano

No wyszedł TR na guvno obesrane 4 i klapy jaranko xD

Opublikowano

Tylko nie zapomnij zrobić zapasów mineralnej na co-opa w gow4 Adasiu :lapka:

Opublikowano

Tyle zielonej dobroci, że aż dysk musiałem dokupić 

Za tydzien moze zagrasz ;-)

ale dupa boli ;-)

Opublikowano

Tylko nie zapomnij zrobić zapasów mineralnej na co-opa w gow4 Adasiu :lapka:

Właśnie wróciłem do domu z moją kopią. Tak że wiesz co robić. :ogor: 

Opublikowano

Xbotom robi dobrze, ze jakies chinskie ukladanie klockow jest odrobine slabsze od od ich flagowej serii. Jak wami nie gardzic? Tfu! Wstretne robactwo :daddy:

Opublikowano

synek ale co wy w tym roku macie na szrota? po przejsciu u4 mozna to wyje.bać na smietnik i tyle

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jeszcze chiński majnkraft

Opublikowano

synek ale co wy w tym roku macie na szrota? po przejsciu u4 mozna to wyje.bać na smietnik i tyle

Jak tam Wii U, przyjacielu?

Opublikowano

leży sobie grzecznie w domku :))) odpale kiedys tam

Opublikowano

No i te sztosy na VR oceny szalone, 6 w porywach na 7  :pawel:

I wejdzie Ci taki randomowy klap i coś o jakiś gardzeniu będzie (pipi)ił  :pawel:

Opublikowano

https://youtu.be/TI4E8hu0BC8?t=26m10s

tak se odpalam randomowy moment i patrze w salwach smiechu: 

paru kolesi biegnie (ta sama animacja co we wszystkich gearsach) pod wiatr ktory rzuca poltonowymi rurami jak wykalaczkami.

bullshit, czyli to co boty lubia najbardziej. dalej nie patrze, bo generalnie wystarczajaco sie ta gra zblaznila pierwszym lepszym momentem.

Opublikowano

ty faktycznie jaka beka haha

Opublikowano

Ale U4 to jaranko xD

Opublikowano

https://youtu.be/TI4E8hu0BC8?t=26m10s

tak se odpalam randomowy moment i patrze w salwach smiechu: 

paru kolesi biegnie (ta sama animacja co we wszystkich gearsach) pod wiatr ktory rzuca poltonowymi rurami jak wykalaczkami.

bullshit, czyli to co boty lubia najbardziej. dalej nie patrze, bo generalnie wystarczajaco sie ta gra zblaznila pierwszym lepszym momentem.

a ten dalej damejdż kontroluje xDDD nie może znieść że "gra z ufokami" jest zwyczajnie świetna więc szuka w filmikach na jutubie jakiś skaz.

jak tam Stalker, znowu wpadłeś w anomalie i na forumka musiałeś wbić? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no ale jest beka w chuy, ze xbox za slaby na fizyke i zamiast tego mamy skrypty, ze wichura targa kiludziesiecio tonowymi elementami otoczenia a nasze pudziany dzielnie biegna posrodku tego, BEKA, PLUJE NA TO, BECZUNIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.