Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No no, coś mi to przypomina,

może jeszcze niedługo będziecie mieć wybór czy grać w oknie czy na pełnym ekranie xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

przeciez na scorpio bedzie to samo :P nawet sami bedziecie pewnie blagac by bylo bo bedziecie pisac, ze nie macie tv 4k to wolelibyscie 1080p i 60fps albo lepsza grafe zamiast zuzywania terafankow na rozdzielczosc

Opublikowano

dlatego w 2017 ino switch

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na dzień w którym Mendrek będzie wybierał rozdzielczość i poziom detali w grze. Kciukiem.

Opublikowano

Żadne (pipi)a wybieranie. Z konsoli kabel do tv i w zależności jaki masz tv to odpala Ci fhd albo 4k. Tak to imo powinno działać na prosiaku i skorpionie. A nie jakieś pecete scerwo.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na dzień w którym Mendrek będzie wybierał rozdzielczość i poziom detali w grze. Kciukiem.

Niedawno poziom detali kciukiem wybierałem przy okazji G-Police z PSX-a, ot odpaliłem klasyka.

Te middle-geny, które przypominają trochę patologię blaszek (ale tylko trochę), to jakby to powiedzieć "zamoczenie kostek w gnoju", tymczasem na pc-tach to już "pełne zanurzenie" ;)

Opublikowano

Chcialbym miec zdjecie z Mendrkiem. Taki personal achievement. :v

Opublikowano

Maus tak szczerze jak chcesz konsole na teraz to warto brać  PS4 Pro ... ale tylko jeżeli leżą ci bardziej gry na konsole sony. Jeżeli lubisz dark souls to musisz mieć ps4 pro i spróbować bloodborne. Jeżeli lubisz japońszczyznę to na początku roku będziesz miał w co grac. Jeżeli twój gust podchodzi bardziej pod europejskiego/amerykańskiego gracza to Xbox one s będzie zdecydowanie lepszym wyborem. Na PS4 NIE MA dobrej gry nie z japonii poza Uncharted 4. Sa tylko średniaki albo krapy jak killzone, driveclub czy Until Dawn.  Najlepszym wyborem byłby PC bo miałbyś gry z xboxa one i większość z ps4. No ale tak to musisz zdecydować jaka estetyka gierek ci bardziej leży. 

Żeby nie było że nie lubię japonii. Ja dlatego ps4 trzymam bo uwielbiam japonie i gry japońskie mimo ich średniego w 90 % poziomu. Gram nawet japonia obecnie w cywilizacji . 

14570601_1316000788439792_81284906001110

Opublikowano

uff juz myslalem ze to bedzie 1 post blantmana od jakiegos czasu w ktorym nie wspomni o cywilizacji

Opublikowano

Promowaniu blacharstwa na tym forum mówimy stanowcze NIE !

Opublikowano

Pc? Nie ma tam rdr, wyebac na śmieci.

Opublikowano

Wolałem jak byłeś botem :(

Nadal jestem. Jak mówia klapy blacho botem. Tytanka w tym tygodniu najpewniej na xboxa kupię

Opublikowano

Pc? Nie ma tam rdr, wyebac na śmieci.

Jest w usłudze PS Now :lapka:

Opublikowano

Co ten xbox  :obama:

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Opublikowano

Noo, błysk taki, że nic nie widać. Chyba, że to jest ten cały HDR, to w takim razie przepraszam :fedora:

Opublikowano

Co ten xbox :obama:

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Co to za rodzielczosc? A no właśnie :kaz:
Opublikowano

Nie to nie HDR 

Opublikowano

Co to za rodzielczosc? A no właśnie  :kaz: 

taka sama jak na PS4 xD

Hahah co za samozaoranie 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wolałem jak byłeś botem :(

Nadal jestem. Jak mówia klapy blacho botem. Tytanka w tym tygodniu najpewniej na xboxa kupię

Całkowicie zapomniałem, że taka gra jak Titanfall 2 wychodzi nie tylko w tym roku, ale nawet w tym tygodniu. xd

Opublikowano

no ja lubię wirtualnego berka i dlatego titanfall wyżej niż bf1 w priorytetach zakupowych.  BF3 i 4 wkurzały mnie z powodu braku ekipy bo samemu jak chcesz 30 minut pograć to nie ten rodzaj gry a do tytanka czy call of duty wpadasz na 20-40min i się dobrze bawisz :D  Tak samo jak gears of war bez ekipy w multi mi się nie chce grać tak w tytanka mogę sam bez bólu.   Dlatego w tym roku titanfall wygrywa bo call of duty mi sie przejadło . 

Opublikowano

Titanfall 2- widze w tym nastepce dla zebrzacego o dobicie serii Halo z ktorego Spencer pewnie jeszcze wiele lat bedzie chcial czerpac profity. Szkoda tego Halo... ale moze wlasnie Titanfall spadnie nam z nieba niczym zbawienie. No i wszyscy bedziemy mogli sie tym pobawic nie wbijajac sobie nozy w plecy, ze jedni lepsi od drugich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.