Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak Gearsy 4 sie sprzedaly na Onie.

Gears of War 4 sales in its launch week are at least 70-75,000 units.

:yao: UK Charts

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

odnośnie BF1

Currently online players

PC: 99,748 (24h peak: 143,992)

XBOXONE: 204,919 (24h peak: 238,915)

PS4: 255,358 (24h peak: 285,053)

Total: 560,025

jak to jest, że trójnogów jest około 13 razy więcej niż xboxów, a sztandarowa multiplatformowa gierka tej jesieni sprzedała się tylko troszkę lepiej na PS4?

beka

Trójnóg jak trójnóg...oni i tak wiadomo...czekają na CoD-a :yao:  A blachary? Przecież na świecie jest z całą niepewnością pół miliarda kaczek, które jakoś tam by B1 pociągnęły, a tu niespełna 100 tysi. Tu też wiadomo...Blachudry zajumały grę z torrentów i cieszą się singlem :yao:

To, że na konsolce musicie ratować się rakami od ea to twoja sprawa panie xD

Opublikowano

Killing Floor i Dishonored #2 w listopadzie, a ci się ratują CODami. zero godności i rozumu człowieka

Opublikowano

Dishonored 2 pozamiata. Miałem brać właśnie Battlefielda ale przecież zapomniałem o sequelu jednej z najlepszych gierek past-genow. Wstyd byłoby nie kupić.

Opublikowano

Isis jaki juz szal macicy o te Gearsy XD Wczoraj wieczorem ponownie tylko Mazzeo graf w BF1, a reszta Forza i Gearsy wiec ciekawa jest ta alternatywna rzeczywistosc klapow. 

Opublikowano

Takie exy cudowne na xbonie a rakiem od ea sie boty ratuja, beka xd

Opublikowano

Mazzeo nawet gral w Shadow Fall wiec duzo mozna mu wybaczyc.

Opublikowano

gow i buraki multi na setki godzin, pamietamy.

Opublikowano

najlepsi sa Ci co wymienili telewizory dla Forzy z HDR, w która tez juz nie graja xD

Znowu coś przyćpałeś ? Dawaj cytaty bo z chęcią sprawdzę ile było takich co wymienili TV dla Forzy w HDR.

No czwarte pudziany w singlu spore rozczarowanie. Gierka na max 7/10.

xD

łatwego wszyscy wszędzie orzą, ostatnio w temacie PS PRO, poza tym Ins co Ty od niego wymagasz ? chyba każdy pamięta jak zarzucał coś rajusowi, że niby coś pisał o kartach graficznych a później na szybkości edytował posty, żal.pl Ten gość nagminnie dopowiada sobie takie o to złote myśli, że ktoś coś zrobił powiedział itp błazenada w czystej postaci.

@DzabaZZeo 

Czekałem wczoraj na Ciebie żeby pograć w GOW 4 to Ty sobie w jakiegoś Bf grałeś :<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dżabazzeo juz byl (pipi)any za granie we wszystkie shootery, spokojnie. Stary news. Z Donem cos sie tylko ciezko zgadac, on chyba do AI woli strzelac, tfu, ale reszte botow raczej latwo zagonic do girsow.

A jak to czytacie boty przebrzydle, to dzisiaj wieczorem gramy priva jakiegos.

Opublikowano

zamiast mnie hejtowac to kupcie bf1 albo chociaż spróbujcie gierkę w ea Access (oczywiście tylko zielona rasa, nie dla psa kiełbasa) bo to zwyczajnie dobra gra. Lubię kampic w krzakach z gewehr 98. Kdr 1.96 i rośnie. Ale dzisiaj wieczór z gearsami <3

Opublikowano

łatwego wszyscy wszędzie orzą

troglodyta.jpg

xD

zamiast mnie hejtowac to kupcie bf1

Tak naprawde to za(pipi)ista jest ta gra !

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i ? 

Opublikowano

Rzecz w tym, ze boty nie wiedzą w co ręce włożyć, tyle dobroci...Dżirsy, Godrizon, B1, a klapy wymuszony post i głodówka, które dopiero 04.11 się skończą, z chwilą ukazania się na rynku CoD-a :reggie:

:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ale to nie jest tak, że ten cały wasz mesjasz Battlefield 1 to multiplatforma?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Dżabazzeo juz byl (pipi)any za granie we wszystkie shootery, spokojnie. Stary news. Z Donem cos sie tylko ciezko zgadac, on chyba do AI woli strzelac, tfu, ale reszte botow raczej latwo zagonic do girsow.

A jak to czytacie boty przebrzydle, to dzisiaj wieczorem gramy priva jakiegos.

No Horda to mój ulubiony tryb :) Ale ja generalnie rzadko się umawiam bo nigdy nie wiem kiedy będę grał i w co, a nie lubię sytuacji, gdy komuś powiem, że będę grać, a później się okazuje, że jednak nie. Szacuneczek dla cudzego czasu to podstawa :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zamiast mnie hejtowac to kupcie bf1 albo chociaż spróbujcie gierkę w ea Access (oczywiście tylko zielona rasa, nie dla psa kiełbasa) bo to zwyczajnie dobra gra. Lubię kampic w krzakach z gewehr 98. Kdr 1.96 i rośnie. Ale dzisiaj wieczór z gearsami <3

Sprobowalem, odpadlem po godzinie, nic nie czuje grajac w te gre, klimat fajny, ale cala reszta bez szalu dla mnie, no nie kliklo ze mna po prostu.

btw. PSN dzisiaj rano mial konserwacje, teraz sie okazuje ze robia jeszcze "niezapowiedziana konserwacje" po konserwacji :dynia:

Opublikowano

Bo dla trwałości efektów konserwacji należy ją zakonserwować. 

Opublikowano

Ocho znowu Sony i ich pożal się Boże PSN XD

NgoXTtq4SRxu0.gif

BTW już cała strona w temacie B1 o "konserwacji"  :dafuq:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie uważałeś na lekcjach. Co z tego, ze multiplatforma? Klapy tego nie kupiły, bo czekają na wiadomo co :dafuq:

Opublikowano

o kierwa xDD xboty juz na samym dnie skoro grają w bf1 :kaz:

Opublikowano
BTW już cała strona w temacie B1 o "konserwacji"  :dafuq:

35% strony kłamczuchu.

Opublikowano

Nie uważałeś na lekcjach. Co z tego, ze multiplatforma? Klapy tego nie kupiły, bo czekają na wiadomo co :dafuq:

Jak dla mnie to B = CoD tak, że ten

Opublikowano

Killing Floor i Dishonored #2 w listopadzie, a ci się ratują CODami. zero godności i rozumu człowieka

Killing Floor aka bezmózgie strzelanie do zombiaków nie mające nawet startu do L4D? Naprawdę? :reggie:

Tak, grałem w jedynkę, meh. 

Poza tym D2 chyba nie będzie mieć recek przed premierą więc poczekam na recki i się kupi używkę(?). :kaz: 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.