Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Słuchawki za 1200 i podkonsola za 1000 zl która wyświetla 720p, brakuje jeszcze pada superelite gdzie będzie naklejona morda spencer i zestaw przegrywa gotowy. Nawet mi was nie żal bo każdy wie, że mieliście w domu szaraka więc przynajmniej otarliscie się o jedyny słuszny sprzęt.

Tylko Dreamcast noobie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Słuchawki za 1200 i podkonsola za 1000 zl która wyświetla 720p, brakuje jeszcze pada superelite gdzie będzie naklejona morda spencer i zestaw przegrywa gotowy. Nawet mi was nie żal bo każdy wie, że mieliście w domu szaraka więc przynajmniej otarliscie się o jedyny słuszny sprzęt.

nigdy nie miałem playstation tylko PC w tamtych czasach :D Baldursy, fallouty, diablo, warcraft, settlers, heroes of might and magic, dungeon keeper , duke czy Quake to moje gry dzieciństwa

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ino nintendo 64, super mario, zeldy, conker, banjo, rogue squadron, shadow of empire, mario kart  i party, no i genialny smash. ja yebie co za konsola :obama:

Opublikowano

Ja też pc i szaraczek i co ciekawe po raz pierwszy w serie c&c dorwalem się na playstation a dokladnie red alert: retalertion i potem kontynuowalem ta wspaniała serię na pc dopóki EA nie położyli łap na tej wspaniałej serii. Nintendo szanuje ale nie moja bajka jeżeli chodzi o ich gry, choć jak byłem gnojem to miałem gameboya i grało się w Mario, warioland i jakieś pokemony ale potem człowiek wyrósł i nigdy nie wróciłem.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

ino nintendo 64, super mario, zeldy, conker, banjo, rogue squadron, shadow of empire, mario kart  i party, no i genialny smash. ja yebie co za konsola :obama:

Shadows, Rogue Squadron i Goldeneye jak widać nintendo umiało kiedyś robić normalne gry na swoje konsole. Coś poszło nie tak.

Opublikowano

Tylko commodore64 i AMIGA 500 (nie miałem, ale mój fałszywy brat zachwalał).

Opublikowano

Sztuczna inteligencja od MS więcej gier przeszła niż Kinga, ale niech Wam będzie, że ta klaperska maskotka stulejek jest graczem :yao:

Kinga grała w betę Call Of Duty :IW (wnoszę po jej profilu fejsbukowym), a więc typowy klap :yao:

Opublikowano

Kinga grala w tego crapa Call of Duty bo tak nakazywal jej kontrakt. To jedna z wad bycia pustą twarzą plejstejszyn, musi grac w to co jej karza.

ale to zupelnie jak klapy ktore uskuteczniaja jaranko i musza grac w slabe gry takie jak the last guardian i order, bo sa od sony xD

Opublikowano

600 kuvva !!!!!!!!
Opublikowano

Tylko Dreamcast noobie.
Przynajmniej nie trzeba było gier włączać przy pomocy zapałki, jak zwierzęta jakieś.

W ogóle jakie piękne zbiorowe wyparcie tego pierwszego plastiku od Sorry. :fsg:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

600 kuvva !!!!!!!!

czemu kłócisz się sam ze sobą?

Opublikowano

600 kuvva !!!!!!!!
Ja do dziś mam cdtv. Odtwarzacz wygląda prawie jak xbone.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

tylko amiga 600 chociaz koledze zadroscilem 500 bo przez klawiature numeryczna wydawala sie wieksza/nowoczesniejsza

Opublikowano

za duza byla, miala firmowo tylko 0,5mb pamieci, 600 byla mala sexy i od razu z 1mb

Opublikowano

Nawiązując do odbytej (huehue) tu dyskusji na temat słuchawek. Zamówiłem wczoraj TB400 po opinach z różnych tematów forumka za 260 zł, czyli przegrałem? Czy prawdziwa jakość gamingu zaczyna się od 1200? 

Opublikowano

Już lepiej grać bez dźwięku.

Opublikowano

O (pipi) wam chodzi z tymi słuchawkami i padami Elite? Stać nas to sobie kupujemy :xboss:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

idealny cytat do zakupow growych, jak beda wrzucac Prosiaki.

Opublikowano

Kupujac sluchawki nie niszczysz rynku konsol. Kupujac polsrodki jak Prosiak juz tak.

Niech sony sie przejedzie na tym prosiaku dajac jednoczesnie znak ze gracze tego nie chca.

Opublikowano

dasz znac, ze tego nie chcesz kupujac w 2017 jedyna konsole na rynku czyli nintendo switch

Opublikowano

vr od ms ma miec jeden kabelek i nie wymaga zadnych lampek i kamerek, czyli lepiej zaczekac na vr 2.0 niz grac jak w teledysku z lat 80

Opublikowano

Klap szukający słuchawek:

Szukam słuchawek, najlepsze w cenie do 250 zł.

Bot szukający słuchawek:

Szukam najlepszych słuchawek.

Ta dyskretna różnica pomiędzy szlachtą a pariasami gamingu ;)

Opublikowano

Nie podejmuje dyskusji z ludźmi co nie mieli szaraka w latach 90's.

Pewnie wychowali się na grach z androida a gierki z psxa odpalali na emulatorze.

Boshe jak gardze.

Opublikowano

600 kuvva !!!!!!!!

giphy.gif

giphy.gif

Edytowane przez Figuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.