Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co z prosikiem nie tak?

To

"W najlepszych przypadkach otrzymujemy wrażenia zgodne z natywnym 4K. Jeśli zestawimy obok siebie Rise of the Tomb Raider na PS4 Pro z wersją PC w tej rozdzielczości, nie dostrzeżemy większych różnic"

Hahahahahha, Sony wydało konsole za 1800zł, która wyświetla gry na tym samym poziomie, co pc z nasa. Co za dymania blachar, kup pc za 5tyś i podpisuj petycje o gierki, albo graj w Niohy, Bloodborny czy RDR2 w technice wymyślonej przez inżynierów Sony, dzięki której nie widać różnicy między natywnym 4k, a skalowanym.

Jest nowa konsola, są nowe standardy graficzne.

markcerny12.png

Zapomniałeś o jednym i najważniejszym.

Na Piecu jest płynność a w takim U4 nawet klatek nie odblokowali natomiast wersja w wyższej rozdziałce spada do 20 hehe

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nom, PC za 3-4 koła, na którym pograsz w większość gier (nawet w te sprzed 20 lat) w najlepszej jakości na dowolnym padzie, plus zrobisz każdą inną rzecz jaką sobie wymarzysz VS plastikowe gówienko za 2 koła do ogrania 2 gier na generację w imaginowanym 4K. Dil życia. 

Opublikowano

Ej, przecież jeszcze niedawno isis pisał, że na piecu wszystko chodzi, a jemu to nawet gierki z Win 10 bez zająknięcia chodziły na Athlonie z biedry, a teraz piec za 3 koła do gier z X360?

O co kaman forumku?

Opublikowano

Prawda jest jednaka taka, że żaden inny sprzęt na rynku za 1750zł nie oferuje tego co właśnie PROsiak. 

Wystarczy obejrzeć porównanie Lary - sprzęt za taką sumę wyświetlą identyczną grafikę jak PC z GPU w cenie tej konsoli (no może niższej o kilka stówek).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Racja, tylko że zaraz będzie ból dupska, że obraz taki sam albo gorszy, bo większość będzie miała PrOsiaka podłączonego pod full HD i powie że (pipi)a widać różnicy,albo będą śmigać na tv z niższej półki ale (pipi)a z hdr bo tak nakazuje prawo.

Konsola dopiero co weszła, hdr dopiero co wchodzi na rynek, a ludzie już oczekują cudów.

P. S

Balon, co tam masz z(pipi)ane że w każdym temacie żal że Uncharted 4 w hdr brzydko wygląda? Wujek Google coś pomaga? Może popytaj gmera, spec koksa od hdr itd. Oczywiście bez urazy :-)

Opublikowano

Ej, przecież jeszcze niedawno isis pisał, że na piecu wszystko chodzi, a jemu to nawet gierki z Win 10 bez zająknięcia chodziły na Athlonie z biedry, a teraz piec za 3 koła do gier z X360?

O co kaman forumku?

Moze o to, ze ten athlon kosztowal tyle co cala Twoja konsolka ? 

"procek z biedry" xD - napisal typ, co za promki sam ze soba o Fable Legends przez pol roku dyskutuje.

no dynia !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Potrzeba bylo remastera konsoli zeby odpalic roczna gierke na full detalach, niesamowite Sony.

Opublikowano

Pecet za 3 kola to sie nadaje do gier z 360tki.

lol, z PSX od razu 

oszukuj się dalej i biegnij do biedry po prosiaka z okularami VR

Opublikowano

Nom, PC za 3-4 koła, na którym pograsz w większość gier (nawet w te sprzed 20 lat) w najlepszej jakości na dowolnym padzie, plus zrobisz każdą inną rzecz jaką sobie wymarzysz VS plastikowe gówienko za 2 koła do ogrania 2 gier na generację w imaginowanym 4K. Dil życia. 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2632135-lol+pc.jpg

Plus masa innych świetnych gier, nie dla psa, dla pana to.

cmOoSB.gif

Opublikowano

Pecet za 3 kola to sie nadaje do gier z 360tki.

lol, z PSX od razu 

oszukuj się dalej i biegnij do biedry po prosiaka z okularami VR

No zaryzykowalbym stwierdzenie, ze z pecetem za 3 kola pograsz w niewiele lepszej jakosci niz na konsolach. Zwlaszcza teraz po kolejnym przeskoku przy Pascalach. Jasne zdarzaja sie super zoptymalizowane tytuly jak BF, Doom, ktore chodza znacznie lepiej, zawsze bedziesz mial przynajmniej 1080p, ale juz z fpsami jest roznie! Jak jeszcze chcesz pograc w cos stricte konsolowego, jak Gearsy, Horizon w lepszej jakosci to zdecydowanie potrzebujesz wiecej niz 3 kola! do plynnego FULL HD to sama karta + procek tyle kosztuja... mozesz oczywiscie zlozyc sobie kompa za 3 kola i grac w Full HD, lepszymi teksturami, ale nadal bedzie to 30 fpsow, albo skaczace 60...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gearsy i Horizon to te exy z xbona co mogę ograć na łapku z podłączonym dualszokiem?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

no jak masz nowego lapka i ustawisz grafike jak na konsolach - mniej wiecej wszytsko na srednio/niskie to tez pograsz, ale dla mnie jak juz ktos pcha sie w PC, to albo Master Race bez kompromisow, albo niech sobie kupi konsole. Na wlasnej skorze sprawdzilem wieczne (pipi)enie pececiarzy w tym temacie "wymiana karty raz na 4 lata" - gram na PC od lutego i juz z 3 razy sprzet zmienialem...

Edytowane przez easye

Opublikowano

lol, no właśnie niekoniecznie jak na lapku pogram w to co na konsoli tylko w lepszej jakości. Mam wywalać 2 koła na trójnoga, żeby pograć w CODa na padzie? i jeszcze w gorszej wersji? Nołp

w biurze mam kompa za 3 koła, w chacie kupiłem sobie ostatnio nówkę z pascalem. Zarówno na pierwszym, jak i drugim, ogrywam wszystkie gierki bez mignięcia okiem. Jak ktoś twierdzi, że pcgaming jest drogi to chyba jest mendrkiem. 

Albo był dzisiaj po zestaw trójnóg i okularki za 4 koła i mu do reszty odyepało

Edytowane przez gekon

Opublikowano

ale Plasystation Pro kosztuje 1700 zl. Mniej niz Twoja karta w domu.

I dlaczego COD jest w gorszej wersji niz na PC za 3 kola - skoro chodzi w 60 fpsach i 4K ?

Tomb Raider w 60 fpsach tez w cenie karty.

No i ja wole grac na padzie od urodzenia - na PC tez gram na padzie, wiecznie (pipi)enie o przewadze myszki i klawiatury, no to ladne nooby graja na tych pecetach, skoro chlop na DualShocku, czy padzie od 360tki czesto konczy mecze w pierwszej 3ce i robi lepsze wyniki na serwerach w Doomie, Tytanfallu, czy BF niz chlopcy pecetowcy z myszkami i klawiaturami za 1000 zl. (a jakims skillowym graczem znowu nie jestem...)

Edytowane przez easye

Opublikowano

>COD na PC jako argument za czymkolwiek

xddd

że Tobie się gekon w ogóle chce chociaż dwa zdania w tym temacie tutaj pisać

Opublikowano

No przeciez sam wytoczyl argument o COD i padzie ?

NIe wiem Raven, ale zeby ograc Tomb Raidera na wysokich ustawieniach w miare plynnych 60 fpsach to ja potrzebowalem kompa za 4 kafle lekko liczac.

PC Gaming jest drogi - znacznie drozszy niz konsole. Nie kazdy na to moze sobie pozwolic, dodatkowo (pipi)enie o wymianie sprzetu raz na 4 lata mozna miedzy bajki wlozyc. Wystarczy zajrzec do poprzedniej edycji, gdzie smokiem byl GTX 970 xD Gdzie jest teraz ten GTX ? potrafi wyciagnac chcocaz 30 klatek w Wiedzminie, Forzy, Gearsach i innych ? Moze jak wytniemy trawe i ustawimy tekstury na srednie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

>COD na PC jako argument za czymkolwiek

xddd

że Tobie się gekon w ogóle chce chociaż dwa zdania w tym temacie tutaj pisać

przedstawiłem to jako argument za ps4, bo co oni tam innego mają. Ja tam tego bym za darmo nie ruszył

a chce mi się pisać bardzo, jak tak na to spojrzę to chyba jestem smutnym człowiekiem :(

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No chcialbym kiedys na PC zobaczyc gre z taka grafike jak DriveClub, Uncharted 4, Ratchet - ale niestety zostaja same konsolwych porty, do ktorych potrzeba 5 razy drozszego sprzetu xD

I jasne - ogrywanie gierek w 60 fpsach jest super, ale skonczcie (pipi)ic ze te hobby jest nie wiele drozsze niz konsole.

Jak jeszcze do tego doliczyc nieostająca cziterke, spolecznosc, ktora nie istnieje, to ogolnie PC jest super wyborem dla ludzi z kasa, ktorzy lubia SINGLE Player!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra Karol, funkcja moderatora nie uprawnia do kradzieży kont innym użytkownikom 

Opublikowano

2 ostatnie gry w ktorych spedzilem juz milion godzin na konsolach: FIFA 17, Rainbow Six - w obydwie na PC grac sie nie da przez cziterow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale to żadna nowość, że na pc w multi jest kupa cheaterów. 

Tym bardziej mnie zastanawia czemu inwestowałeś w PC skoro teraz i tak glory console peasant race? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.