Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ja yebie, nie mam słów 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Karol ostatnio znowu w formie.  Czyli SONY wypuszcza konsolę rok przed M$ i to jednak niekoniecznie świadczy o tym, że mieli ten sprzęt na tapecie od dłuższego czasu. Widać dział projektowania Japończyków potrzebuje kilka razy mniej czasu na wypuszczenie nowego sprzętu, który starczy na długie lata. 

Opublikowano

Sony to rak branży

jeste hakere i wiem co mówie

Opublikowano

Czyli na pro gry miały śmigać w 60fps, a konsola miała chodzić cicho, a skończyło sie na tym że slimka jest cicha i ma więcej klatatek na sekundę xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja pie,rdole hahahaha

Opublikowano

Nie. Bo w tym czasie planuje przymierzyć się do zakupu Switcha. Pro po zmianie obecnego tv na 4k. Albo poleci Scorpion.

Opublikowano

mgs v, wolfstein, doom, każda bijatyka? 

zresztą V i VI generacje były pod tym względem lepsze?

o to masakra, w cholerę tego rzeczywiście

xD

piłki nożnej, czy shooterów online nie liczyłem, więc spokojnie znalazłoby się kilkakrotnie więcej

nadal jest to najstabilniejsza pod względem framerate generacja w historii, więc skąd to oburzenie, skoro i tak jest nieporównywalnie lepiej? jesteś graphic whore czy jak?

Opublikowano

Wkładasz płytę i grasz w rozmazane g..

Ta branża :yao:

Opublikowano

To z Nintendo Znicz?

Opublikowano

xDDDDDDD coś pisałeś ofi o brzydkiej mafii? :kaz:

Opublikowano

ku.wa jakie to brzydkie a na trailerach było spoko, znowu 'downgorad' od Ubi?

No i oczywiście beka z Prostaka, głośne, brzydkie a gry chodzą gorzej niż na zwykłym szrocie4  xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jaka beka

Deus2.jpg

the areas where performance is degraded remain impacted when running on a full HD display - meaning that there's nothing that Pro owners can do terall on theo get a smoother experience ovse titles. In fact, the base PlayStation 4 will run these releases at a higher performance level overall at the expense of some image quality.

b60.png

World of FF też wygląda gorzej

Ps4:

rDow42Z.jpg

j3uE3sy.jpg

ps4 pro

6nVIerF.jpg

4ESRC7z.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po prostu prosiak jest tak zaawansowany technologicznie, że nie obsługuje starych gier. 

xD

Opublikowano

Co tu się odjaniepawla? :P

Opublikowano

xD

Ale co wy, nie umniejszajcie tej konsoli, balon mowi ze w HDR4k na SUPER TV jest spoko.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Gdyby nie last guardian to bym w ogole nie kupowal ps4, a tak to nie wiem chyba slimka =[

Opublikowano

Balon kupił tv pod prosiaka i samego prosiaka to będzie się oszukiwał. Nigdy nie przyzna inaczej. Najlepsze teksty o upscaljngu gier które nie mają patcha. Ja właśnie grałem z bansaiem w halo2 i tez mi upscalowalo do 4k na moim tv. Wooooow mam xbox one prosiak version! A nie czekaj to każdy tv 4k upscaluje do 4k :D czyli mam tv pro bez prosiaka. Wii u też mi robiło upscaling do 4k w takim tokyo mirage.

Boże co za ciemnogród w obozie sony.

Opublikowano

Widzę, że jestem wywoływany do tablicy w tym jakże szacownym i szlachetnym topicu koneserów oraz szopenchałerów gejmingu to się ustosunkuję.

Kupiłem tv bo się teściowej popsuł i oddałem stary. Nie wiem po co miałbym się spuszczać ściemniając jakby mi sié naprawdę nie podobał hdr itp. Czemu miałbym nie przyzać? Przecież przez pierwsze dni jak miałem nowy tv i grałem w gierki po paczu hdr na starej ps4 to chyba byłem tego największym krytykiem, łącznie z tym że też widziałem ziarno:) Pamiętaj że nie gram na PC więc 4k z za.(pipi)istym hdr to naprawdę dla mnie efekt wow. Czy dalej sobie wymyślam i tylko ty się tym możesz jarać (FH3)? Fakt jest taki, że w tym momencie PS4 pro ma więcej gierek, które mają dobry hdr i pewno masz ból dupy o to bo ty jeszcze nie kupiłeś (na premierę) swojego egzemplarza i gryziesz się od środka bo inni mają na premierę, a ty jeszcze nie masz!

ps gmeru też kupił tv pod hdr i się tak oszukuje, czy on jest opłacony przez żydowsko-masońskie lobby HDR-SONY?

ps 1 no ja się podniecam, jedynie gierkami po paczu na 4k więc nie wiem o co ci chodzi z tym upscalingiem ziom? No chyba że to akurat nie mnie już się tyczyło to nie ma tematu.

ps 2 mam nadzieję że to nie do mnie "obóz sony" bo ja akurat grałem na konsolach segi, niny itd. jak dla ciebie to były jeszcze jakieś obce terminy i nie widziałeś nic po za blachą, a konsole sony nie były jeszcze w planach.

Edytowane przez balon

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=VyygdQlHeDc

I ktos te zderzajace sie pudla kartonowe z goowniana grafa smial przyrownywac do GTA5. Ludzie juz godnosci nie maja. Czyszczenie z mapy smieci bedzie tez jak zwykle miodne jak to na gry od ubi przystalo XD

Bedzie beka wieksza od pro.

Opublikowano

mendrek na bank prosiaka konstruowali dopiero po info o scorpnionie xDDDD

zreszta kazdy chyba pamieta ze to wlasnie o ps4 pojawily sie pierwsze plotki ze doczeka sie mocniejszej revizji, sam cerny przy okazji wywiadow o pro tez wspomina, ze praktycznie zaraz po premierze ps4 juz mysleli o prosiaku

Nie konstruowali go na pewno po oficjalnym info o raku skorpionie, ale na pewno takie rzeczy nie tkwią wiecznie w tajemnicy. Jest tyle zależności obecnie między firmami, że nie sądzę aby Sony nie wiedziało w pewnym momencie o planach MS-u. Sęk w tym, że być może dostali cynk za późno, albo nie wierzyli w to długo, nie wiem. Fakt że PS4 Pro wygląda na robioną w pośpiechu aż bije po oczach. A plotki? Plotki to ostatnia część łańcucha zależności, absolutnie nie sugerowałbym się kolejnością ich pierwszego upublicznienia.

Zresztą na logikę - Sony nie musiało wypuszczać Pro, mają generację w kieszeni. To MS nie ma nic do stracenia, bo pozycja Xboxa One względem konkurencji ssie pałkę zbyt mocno. Stąd middle-gen wydaje się być desperacką próbą odzyskania rynku, kosztem oczywiście jego popsucia...

Mendrek i logika, czaicie? logika he he

comment_4ZVmdmf8k5AJSCkRz1tDnpa9wp1olooX

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

No według botów logika wygląda tak:

"San Matteo, Kalifornia. Kwatera Sony. 20.04.2015"

- Z raportu wynika, że przebiliśmy barierę 20 milionów konsol. Prognozy mówią o 40 milionach w przyszłym roku. Xbox One przegrywa sromotnie, Wii U sprzedaje się poniżej oczekiwań. PC mają się dobrze, przynajmniej odkąd pracujemy na nich i na razie się nie zawieszają. W przyszłym roku zapowiemy VR, obecne E3 wygramy nalotem dywanowym oczekiwanych gier, przyszłe Kratosem i orkiestrą symfoniczną. Co robimy?

- Kolejną konsolę, która będzie wyglądała jak skrzyżowanie kaloryfera z półtorej PS4, do tego będzie półtorej razy głośniejsze, lekko lepsze bebechy, HDR, brak Ultra HD Blu-Ray, oraz cena będzie niska. Wiadomo, przecież to logiczne że trzeba to zrobić. Dajemy!

"Redmont, Waszyngton. Kwatera Microsoftu. 20.04.2016"

- Dobra, panowie. Mamy sprzedaż jaką mamy, ale kij tam. Musimy ratować świat gier od złego Sony. Przecież nie może tak być, że ludzie nie chcą kolejnych Forza-Halo-Gears. Ludzie lubią to co znają, kochają te piosenki które już kiedyś słyszeli. Nie chodzi tu jednak o szmal. Chodzi o zasady! O honor! O miłość i szacunek w pięknej branży gier, której od początku jesteśmy obrońcami i wprowadzamy tylko zdrowe rozwiązania. Jak płatny online, żeby czuli że granie online ma wartość! Jak pamiętny dlc "zbroja dla konia" by konie wreszcie w grach wyglądały porządnie! Jak punkty MSP, żeby młodzi Chińczycy mogli testować zabezpieczenia kart płatniczych przed kradzieżami! Co w takim razie zrobić, żeby uratować świat?

- Kolejną konsolę, która będzie miała kilkakrotnie lepsze bebechy od Xboxa One, by jego właściciele mieli powód by go nabyć. Do tego eksluzywne gry tylko na nową konsolę, która tak naprawdę będzie tą starą, tylko podzespoły będą nowe. W ten sposób gracze nie będą czuli się nieswojo, że musieli  po 4 latach kupić nową wersję, jak jakiegoś smartfona. Dzięki temu pokonamy Sony i uratujemy galaktykę!

Tak było drogie boty, prawda? ;)

Opublikowano

Karol weź zaruchaj

Opublikowano

Wiesz, jakoś tak trudno ruchać ze świadomością, że ty ruchasz jednego człowieka, a Microsoft 20 milionów... :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.