Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze jest zdziwienie xbotow, ktorzy dostaja jedynie 3 te same pozycje w kolko, ze na jakas konsole ZAPOWIEDZIANO gry. Przykro mi, po prostu wasi dostawcy wyszli z zalozenia, ze skoro bierzecie w ciemno to samo go.wno od lat i jestescie zadowoleni to po co wam zapowiadac cos nowego.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

sprzedalem xboxa w dobrym momencie jak nawet dead rising zszedl na psy

Opublikowano

Najlepsze jest zdziwienie xbotow, ktorzy dostaja jedynie 3 te same pozycje w kolko, ze na jakas konsole ZAPOWIEDZIANO gry. Przykro mi, po prostu wasi dostawcy wyszli z zalozenia, ze skoro bierzecie w ciemno to samo go.wno od lat i jestescie zadowoleni to po co wam zapowiadac cos nowego.

spoko, biorąc pod uwage model sprzedaży konsol obrany przez sony to TLOU 2 prawdopodobnie zobaczymy jako tytuł startowy ps5 :kaz:

Opublikowano

Raczej pod koniec ery PS4 i remastera 8K na PS5 wiec jeszcze zdaze ograc :P

Apocalyps_anerpww.jpg

Edytowane przez okens

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Ta yakuza dobra jest czy to jeden z tych tytułow co trzeba szanowac bo hurr durr japonia, ale tak naprawde to drewniany sredniak? Da rade to do czegos porownac? Takie sleeping dogs mnie wynudzilo na przyklad
Guwno dla autystow jak wszystko z Japonii oprócz Soulsow

xKsh9Ig.gif

Opublikowano

m7xjyh.jpg

Oprócz Last 2 pod koniec generacji na PS4 też MGS 6  Death Stranding zawita.

Ależ będzie końcówka mocna   :nyam2:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Ta yakuza dobra jest czy to jeden z tych tytułow co trzeba szanowac bo hurr durr japonia, ale tak naprawde to drewniany sredniak? Da rade to do czegos porownac? Takie sleeping dogs mnie wynudzilo na przyklad
Guwno dla autystow jak wszystko z Japonii oprócz Soulsow

xKsh9Ig.gif

Scena jak z rodu Bollywood xD Co i tak propsuję, bo sam też czekam na Yakuzę.

Opublikowano

Bansai mi zrobil dzisiaj dzien :dynia:

Poszczekajcie jeszcze sobie bąkowcy bo wy NIE MACIE NIC ZAPOWIEDZIANE. Co to jest halo wars? Jakis jerpeg? Sequel gry widmo? To tak jakby sie jarac indykiem ze steama.

Nie macie absolutnie ŻADNEGO kontrargumentu do wojny w cw. Jedynie pozostal wam mocarz i domyslanie sie co spencer przygotowal na nastepny rok dla was poza plucie w twarz od premiery dekodera one

Opublikowano

Śmieszne bo już od roku wiadomo co będzie na następny rok.

Ale i tak ostatnia rzeczą wartą ogrania na XO jest śnieżny dodatek do FH3. Nie wiem co oni zyebali w DR4 ale chuy z tym. Oby do początku roku i premiery Wipeout Collection, Nier, Horizon i Nioh :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Yakuza 3 i 4 to jedyne gry na PS3, dzięki którym nie żałowałem zakupu tej guvnianej w sumie konsoli...

Opublikowano

I co tam robiles skoro sa po angielsku?

Opublikowano

Strzelał a co niby mial robic?

Opublikowano

Strasznie ujadają te sonowskie pieski. Xboty nie piszą nic, bo grają. Sonoklapy siedzą w wojnach, bo czekają. Jak zawsze od dwóch generacji

Opublikowano

A grałeś w Yakuzę? Jeśli tak to wiesz, że w większości są tam dymki tekstowe. Siedziałem ze słownikiem i odpalonym ling.pl i sobie tłumaczyłem. Warto było, bo taka np Yakuza 4 to fabularnie wg mnie najlepsza IMO gra wszechczasów, którym zachodnie erpegi w rodzaju np Mass Effect czy Deus Ex pod względem fabuły właśnie mogą co najwyżej mokasyny przepucować...

Opublikowano

Dead rising 4 nie wybije sie poza typowa (pipi)owosc gierek na X1 ze srednia 75 na MC :lapka: beka z botow od zawsze na zawsze

Opublikowano

Wychodzą chociaż jakieś ciekawe multiplatformy w trakcie noworocznego bombardowania sony, czy botom zostaje już tylko kolejne halo?

Opublikowano

A grałeś w Yakuzę? Jeśli tak to wiesz, że w większości są tam dymki tekstowe. Siedziałem ze słownikiem i odpalonym ling.pl i sobie tłumaczyłem. Warto było, bo taka np Yakuza 4 to fabularnie wg mnie najlepsza IMO gra wszechczasów, którym zachodnie erpegi w rodzaju np Mass Effect czy Deus Ex pod względem fabuły właśnie mogą co najwyżej mokasyny przepucować...

szczególnie te kretynskie twisty pod koniec były wyśmienite, GOTG.

Opublikowano

Ciekawe w co klapy będą grać po lutym/marcu, pewnie znowu czekanie do marca 2018 roku, jak co roku, no ale beka z Xone i gierki w okresie świątecznym XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wychodzą chociaż jakieś ciekawe multiplatformy w trakcie noworocznego bombardowania sony, czy botom zostaje już tylko kolejne halo?

Botom zostaje tylko ograć w rewelacyjne Bastion, które już dawno ograne na PC mam, a także Stardew Valley, również wysrane na PC od dawien dawna. Konkretnie mówiąc uja do zaoferowania na grudzień mają jeśli chodzi o multiplatformę, z resztą beka też, że gry co wymieniałem to indie tak czy siak.

Opublikowano

Botom zostaje tylko ograć w rewelacyjne Bastion, które już dawno ograne na PC mam, a także Stardew Valley, również wysrane na PC od dawien dawna. Konkretnie mówiąc uja do zaoferowania na grudzień mają jeśli chodzi o multiplatformę, z resztą beka też, że gry co wymieniałem to indie tak czy siak.

Bastion wyszedł na X360 w 2011 roku. Klapy zawsze 10 lat za resztą.

Opublikowano

W gifie Bansaia brakuje tylko jego avatara zamiast twarzy typa trzymajacego blabera.

Opublikowano

Ciekawe w co klapy będą grać po lutym/marcu, pewnie znowu czekanie do marca 2018 roku, jak co roku, no ale beka z Xone i gierki w okresie świątecznym XD

Hellblade i GT Sport to raczej pewniaki na 2017, Detroit i Crash powinny też wyjść

Opublikowano

Hellblade i GT Sport to raczej pewniaki na 2017, Detroit i Crash powinny też wyjść

GT Sport pominę milczeniem, ale chyba sam nie wierzysz w tego Hellblade'a czy Detroit :P A remaster Crasha to nie jest przypadkiem multiplatforma, prawa do gry ma Activision.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.