Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no ale gry z ps3 to byś czasami sobie zagrał, prawda? ;) 

Opublikowano

pisałem wyłącznie o starociach. z resztą jego posta się zgadzam. 

Opublikowano

BC bardzo fajne. Już nie mogę się doczekać aż Scorpio rozciąganie mi gry z 360 na tv 4k z hdr :fsg:

Opublikowano

bc jest dla biedakow z niny czy ms bez nowych gier

na chuy mi bc na wspanialym ps4 gdzie mam od groma Z A P O W I E D Z I

Opublikowano

Czyli suma sumarum, xone to konsola dla 3 gier i grania w gierki z x 360.

Nic tylko czekać na Scorpio dla tych samych serii plus wsteczna z xone (chociaż może dostaniecie wtedy mityczne 900p)

Opublikowano

W ogóle Sony powinno dostać kutachem po mordzie za sprzedawanie tych koszmarnych emulowanych gierek ps2 na pss. Nie wiem jak się sprawa ma na ps4, ale na PS3 to jest tragedia. Odpalam SMT Nocturne, nie wyświetla żadnych filmików, dropy, zawiecha (!) uniemożliwiająca dalszą grę. Produkt praktycznie niegrywalny to jest śmiech na sali.

Na PS4 tymczasem co ostatnio się pojawiło:

bLdO8hx.jpg

Nawet nie zamierzam tego skomentować. 

Opublikowano

no wiesz, sa ludzie ktorzy sluchaja wiele fajnych historii o oldschoolowych grach w ktore nigdy nie grali, ale np. nie chca zawalac chaty retro konsolami (ktore niekiedy maja wysokie ceny). stad sa te emulacje na obecne w domach sprzety.

sama jakosc konwersji, taka jaka ty uswiadczyles, to juz jednak co innego, i zgadzam sie, ze robienie tego na odpie.rdol nie przysporzy tym grom fanow.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Lubię wsteczną kompatybilność. Nie wiem mi nie przeszkadza granie w 720p na tv 4k:) Forza horizon 1 pięknie na tym wyglądała tak samo Red Dead Redemption. Miło spędziłem czas w coopie Gow  2 i 3 czy Left 4 dead. Zamierzam przejść ponownie dark souls 1 czy mass effect.   Mam kilka gier które sobie za 15-20 zł kupiłem (halo wars, reach, blue dragon, lost odyssey) i zamierzam kiedyś przejść. Nie jest to dla mnie deal breaker ale wartość dodatnia konsoli którą sony chce wymusić poprzez płatne gry cyfrowo. Taki Skate 3 wyszło w bc i można było kupić za grosze a na ps4 gry z ps2 za 60 zł .... BC to naprawdę super opcja. Do tego co miesiąc 2 gry z bc działające na xbox one.

Opublikowano

Dodajmy jeszcze "atrakcyjną" cenę za tak wysokiej klasy konwersję. Rozumiem, że dla SONY wsteczna kompatybilność jest po prostu zupełnie nieopłacalna, bo ludzie przecież nie pędzą do sklepów po stare-nówki, tylko kupują używki za grosze, ale ciut więcej taktu z ich strony przy cenach cyfrówek by nie zaszkodziło. Nie wiem ile kosztuje taka biedacka konwersja, ale skoro gierki z PSXa chodzą na VITA po 10-20 zł, to możliwe, że nie ładują w to tyle kasy, żeby uzasadnić cenę 60 zł za coś, co już 10 lat temu nie było tyle warte. Cena ma raczej zachęcać do kupienia takiej cyfrówki, a nie wyciągnięcia z szafy starej konsoli i przeglądnięcia allegro w celu zakupu używki za 15 zł z wysyłki. 

Opublikowano

Na szczescie te wszystkie gry z ps2 sa co chwile w promocji 50%, rouge galaxy juz po miesiacu przecinili i wyszlo mnie to duzo taniej niz zakup ps2 i uzywki na allegro.

Opublikowano

Sony to z(pipi)ane dziady i mistrzowie marketingu, najbardziej (pipi)owe podejście do gracza, hałasująca z(pipi)ana konsola, dziadowski Prosiak co nie umie ogarnąć 30 klatek w FHD i co? Najwięcej sprzedanych konsol (pipi) - ktoś tam nobla chyba powinien dostać.

Edit. O z(pipi)anym PSNie jeszcze zapomniałem, no (pipi)a tych ludzi naprawdę (pipi)ie.

Edytowane przez subek

Opublikowano

Zobacz jakie nieudaczniki w microsofcie, najwspanialsza konsola, najlepsze exy w swoich kategoriach, wsteczna kompatybilnosc, a dominacja Sony jak za czasow ps2.

Opublikowano

Zobacz jakie nieudaczniki w microsofcie, najwspanialsza konsola, najlepsze exy w swoich kategoriach, wsteczna kompatybilnosc, a dominacja Sony jak za czasow ps2.

No też mówię, że komuś tam nobla powinni wręczyć, patrząc po ostatnich statystykach udało im się wyruchać więcej ludzi od naszego rządu, prawdziwe mistrzostwo.

Opublikowano

Ostatnio to więcej problemów ma Live niż PSN, no ale ja się nie znam :P

Jest dokładnie jak mówisz. Nie znasz się.

Opublikowano

raven zrzucił bomby prawdy

ALEEEEEEEEE

Co mi po braku możliwości uruchomienienia gierek z psxa? Miałem tę możliwość na ps3 i te gry na plazme, czy lcd wyglądają po prostu szpetnie w por. do CRTków. Trylogia Crasha to nie remaster. Powstaje na nowym engine i nareszcie da radę odświeżyć sobie te tytuły na dużym ekranie. Activision takie dobre. <3 Takie coś chciałby nie jeden z was, choćby w przypadku kolekcji najlepszych gier z N64, czy Ninja Gaiden Black (jezzzu sam grałbym ja poyeban)

Czy powinienem dodać CW OFF na początku postu, aby spotkał się z profesjonalnym potraktowaniem sprawy?

Szpetnie na lcd wyglądają także gry z Xboxa na Xboxa 360 

Taką kompatybilność z pierwszego Xboxa to ja ma gdzieś.W ogóle to w hd nie jest tzn. 720p, tylko w rozdziałkach typu 480p co też na lcd (pipi)owo wygląda. Gry Xbox, Ps2 to tylko crt hd polecam Philipsa, no chyba, że gierke zrobią w edycji hd to wówczas co innego.

Także to co napisał kruk w połowie o kant dupy można włożyć  :yes:

Opublikowano

Uzytkownicy ps4 preferują jak im się cos do dupy wkłada a nie o nią rozbija

Opublikowano

ALEEEEEEEEE

Co mi po braku możliwości uruchomienienia gierek z psxa? Miałem tę możliwość na ps3 i te gry na plazme, czy lcd wyglądają po prostu szpetnie w por. do CRTków. Trylogia Crasha to nie remaster. Powstaje na nowym engine i nareszcie da radę odświeżyć sobie te tytuły na dużym ekranie. Activision takie dobre. <3 Takie coś chciałby nie jeden z was, choćby w przypadku kolekcji najlepszych gier z N64, czy Ninja Gaiden Black (jezzzu sam grałbym ja poyeban)

Czy powinienem dodać CW OFF na początku postu, aby spotkał się z profesjonalnym potraktowaniem sprawy?

Po tym przestałem czytać. A w Ninja Gaiden Black Ty grał, ha?

Opublikowano

Taką kompatybilność z pierwszego Xboxa to ja ma gdzieś.W ogóle to w hd nie jest tzn. 720p, tylko w rozdziałkach typu 480p co też na lcd c(pipi) wygląda. Gry Xbox, Ps2 to tylko crt hd polecam Philipsa, no chyba, że gierke zrobią w edycji hd to wówczas co innego.

Przeszedłem z satysfakcją Halo 1 i 2 na X360. Szpetne? Zależy jak do grania podchodzisz. Ówczesne gry (tak jak te z PS2) szykowane były na telewizory CRT (o czym wspomniałeś), które miały za(pipi)isty poziom wygładzania niedoskonałości, oczywiście na 4k to ziarno (to się kvrwia miele w młynie) i inne rzeczy, o których pierwszy raz słyszę pewnie będzie.

Czego się spodziewasz, że wkładasz płytę z pierwszego xboxa i dostajesz remaster full hd? 

:whyyy:

Idź stąd wkładać lepiej o kant dupy.

Opublikowano

Już pierwszy egzemplarz last guardiana na pchlim jak dobrze pójdzie to za mniej niż 150 zł przed gwiazdką da radę wyrwać. Ja po tylu latach czekania mogę poczekać miesiąc czy dwa i za 100 zł w styczniu to już pewniak :D

Opublikowano

Taką kompatybilność z pierwszego Xboxa to ja ma gdzieś.W ogóle to w hd nie jest tzn. 720p, tylko w rozdziałkach typu 480p co też na lcd c(pipi) wygląda. Gry Xbox, Ps2 to tylko crt hd polecam Philipsa, no chyba, że gierke zrobią w edycji hd to wówczas co innego.

Przeszedłem z satysfakcją Halo 1 i 2 na X360. Szpetne? Zależy jak do grania podchodzisz. Ówczesne gry (tak jak te z PS2) szykowane były na telewizory CRT (o czym wspomniałeś), które miały za(pipi)isty poziom wygładzania niedoskonałości, oczywiście na 4k to ziarno (to się kvrwia miele w młynie) i inne rzeczy, o których pierwszy raz słyszę pewnie będzie.

Czego się spodziewasz, że wkładasz płytę z pierwszego xboxa i dostajesz remaster full hd? 

:whyyy:

Idź stąd wkładać lepiej o kant dupy.

Gram w stare gry na tv Crt HD i mam porównanie do tego co jest na LCD Bravia np. taki Splinter Cell 1, 2 wygląda jak (pipi) na lcd itp a na crt hd w 480p wręcz fenomenalnie. Wszystko wygładzone, mega ostre a nie jak jakaś paćka bez wyrazu.

Jeżeli ma to mieć ręce i nogi to owe gry na lcd muszą być w 720p i z jakimś tam lepszym AA, bez prześwitów, migotanie itp.

ALEEEEEEEEE

Po tym przestałem czytać. A w Ninja Gaiden Black Ty grał, ha?

Grał bo to jedna z moich najlepszych gier wszech czasów i niestety do tego co jest na tv crt hd to nie ma nawet co porównywać.

Także lcd to tylko Ninja Gaiden Sigma ponieważ jest grafa odnowiona w 720p a na crt hd Black.

MS leci w kulki i idzie na łatwiznę a wy to łykacie. Tragiczna kolekcja Rare jest tego też doskonałym przykładem tzn. paćka, pikseloza bez żadnego godnego filtra dla gierek 2d.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Idź liczyć ziarna na Saharze czy coś może, co? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.