Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

I znowu będzie trzeba ruchać kolegę.

Japa klapie!

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Girsy w singlu samemu to tez sredniak.

Za to RE5 w coop na Pro to ostra jazda. Chetnie bym zagral ponownie.

Opublikowano

Girsy średniak ale klapczarted goty xd

Opublikowano

dokladnie tak

Opublikowano

bluber przegryw z xboxem xdddddd

Opublikowano

Girsy średniak ale klapczarted goty xd

Przeszedlem wszystkie czesci + kilka dni temu remaster i zdania nie zmienie. Girsy w singlu samemu to sredniak i nuda. Nigdy nie pisalem, ze Uncharted to GOTY, ale sekwencje strzelankowe w Uncharted 4 sa lepsze od Girsow. Mowie o singlu.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Pawcio bo ujawnie twoje pmki w których plakales, ze masz szrota 4 a chcesz xbox one

Opublikowano

Pawcio bo ujawnie twoje pmki w których plakales, ze masz szrota 4 a chcesz xbox one

:obama:

Opublikowano

:( szkoda że to już trup jak vita i wiiu

Opublikowano

vita>xone 

dziekuje, dobranoc

Opublikowano

Lol, uncharted wygrał? W tamtym roku wiedźmin, który za 3 lata będzie archaiczny i niegrywalny (w zasadzie na premierę już taki był) wepchnął się z brudnymi buciorami na miejsce Bloodborne'a, jedynego prawdziwego mesjasza generacji i najlepszej gry ostatnich 10 lat. W tym roku, no ok na wormsy i carmageddona to bym tylko ja głosował bo to gry dla fanów serii, the witness też zbyt skoncentrowane, ale żeby kapiszony były lepsze od takiego Dooma? Bo co, narracja jest i Drake ma realistyczne włosy na klacie? Wy gracie w gierki czy po prostu chcecie sobie film obejrzeć, tylko taki, w którym od czasu do czasu x naciskacie? Janusze śmieją się z januszy i raków, hipokrycka banda. Jak tam, pre-order na horizon i ghost recon wildlands złożone?

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Jest narracja a nie rock n roll i pif pafowanie do obcych. 

Poza tym w U4 dużo zauwaz zrobił marketing, dlatego taki Overwatch co jest mierną grą został GOTY grą bo trafił do szerokiej publiki dzięki youtuberom i kampani marketingowej. Poza tym ludzie się spuszczają jak widzą markę Blizard

Opublikowano

Lol, uncharted wygrał? W tamtym roku wiedźmin, który za 3 lata będzie archaiczny i niegrywalny (w zasadzie na premierę już taki był) wepchnął się z brudnymi buciorami na miejsce Bloodborne'a, jedynego prawdziwego mesjasza generacji i najlepszej gry ostatnich 10 lat. W tym roku, no ok na wormsy i carmageddona to bym tylko ja głosował bo to gry dla fanów serii, the witness też zbyt skoncentrowane, ale żeby kapiszony były lepsze od takiego Dooma? Bo co, narracja jest i Drake ma realistyczne włosy na klacie? Wy gracie w gierki czy po prostu chcecie sobie film obejrzeć, tylko taki, w którym od czasu do czasu x naciskacie? Janusze śmieją się z januszy i raków, hipokrycka banda. Jak tam, pre-order na horizon i ghost recon wildlands złożone?

Zgadzam się z tym zdaniem.

Niestety, ale w tamtym roku nie wygrała grywalność.

Wygrała nie powiem dobra gra, ale z tragicznym systemem walki pamiętającym machanie mieczykiem, które było jakieś 15 lat temu.

Opublikowano

No system walki w wiesku jest do dupy, tutaj nie ma co sie oszukiwac. Szczegolnie jak sie mialo Bloodborne ograne. 

Opublikowano

Vita? zawsze szanowałem i lubię bardziej niż 3DSa <3

Also, wiecie już, że Switch zaczyna Was zayebywac? czasowy ex BG&E, nowe IP, nowe mario, nowa Zelda, RPG z kórlikami, wsteczna z GCN, ale to bedzie dobre :fsg:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A ja się nastawiałem na ganbang z minusów. Jesteście super! I do czego zmierzam. Skoro miechanie mieczykiem i ,,tryb detektywa'' (czy jak się to nazywa akurat w w3) czyli jakieś 60% gry nie sprawia frajdy, a najlepiej się bawimy czytając dialogi (30% gry) to po co gramy w wiedźmina, skoro możemy go sobie przeczytać? Wtedy mamy 100% tego co najlepsze w grze, bez fillerów i męczenia sie ze słabym gameplayem (a te 10% gwinta mamy jako samodzielny tytuł). Gram w grę. Będę grał w grę - na tym filmie z youtube'a z sylwestrem z tomb raiderem padło właśnie takie określenie. Ten chłopak nie powiedział będę czytał grę, będę oglądał grę. Miał zamiar w grę GRAĆ.

Ach, tyle myśli w głowie mi kołacze! Ale to CW, nie kącik filozoficzny, poprzestanę na tym na razie, kochani!

@Rayos teraz faceci rozmawiają, wróć później ok?

:*

Edytowane przez musoil

Opublikowano

O wiele lepszy byłby ten Wiedźmin jako action adventure bez levelowania, zbierania tony pierdół i tak dalej. No i bardziej wiarygodny. No bo co to znaczy, że Geralt nie może podnieść jakiegośtam miecza bo ma za niski poziom? Serio? Ten Geralt? Ja gram na najniższym poziomie trudności i po prostu chłonę świat i fabułę do minimum ograniczając walki. I w sumie pasuje, bo Geralt to wymiatacz, a nie męczy się z trzema żołnierzykami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.