Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

dlaczego wiesiek dostaje baty w strone systemu walki a skyrimowi się upiekło? przecież memy ze "snik arczerem" nie wzięły się z niczego, system walki w gothic 1 ma 10 razy więcej głębi niż skyrim. poza tym we wieśku nie ma aż takiej tragedii, poza błędami i glitchami w animacji i durnym balansem (ciężkie ciosy są praktycznie bezużyteczne) fajnie się ciacha tym mieczem, zdecydowanie jest to lepszy poziom niż w dwójce. imo największa bolączka to dziwnie zaprojektowany rozwój postaci (te całe talenty itd.)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kukunamuniu jest w obozie '(pipi)ac wiedzmina', tzn ze mozna ten oboz spokojnie olac :obama:

Nie zapominaj o mędrku i jego Skyrimie + yebac gre o tron bo sztampa dynia

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Słuchaj się Mendrka to zimą będziesz w sandałach chodzić 

Opublikowano

srajos sie podnieca

Opublikowano

dlaczego wiesiek dostaje baty w strone systemu walki a skyrimowi się upiekło? przecież memy ze "snik arczerem" nie wzięły się z niczego, system walki w gothic 1 ma 10 razy więcej głębi niż skyrim. poza tym we wieśku nie ma aż takiej tragedii, poza błędami i glitchami w animacji i durnym balansem (ciężkie ciosy są praktycznie bezużyteczne) fajnie się ciacha tym mieczem, zdecydowanie jest to lepszy poziom niż w dwójce. imo największa bolączka to dziwnie zaprojektowany rozwój postaci (te całe talenty itd.)

oraz fatalnymi hitboksami i masą właściwie nieprzydatnych umiejętności, czyli ogólnie wychodzi, że prawie wszystko leży w tym systemie. On się wydaje spoko jak patrzymy na to z boku, natomiast samo jego użytkowanie jest równie miodne jak jazda Płotką. Ten system jest po prostu słaby, tyle, że w miarę widowiskowy i zręcznościowy, a to się sprzedaje. Po premierze czytałem opinie, że jest ZA(pipi)ISTY, prawie jak Bloodborne itp. miło po raz kolejny widzieć jak czas się obchodzi z nakręconymi hajpem entuzjastycznymi opiniami. 

Opublikowano

no dave czeski sie jarał xD

Opublikowano

ale sterowanie koniem w wiesku lepsze niz w bloodborne

Opublikowano

miło po raz kolejny widzieć jak czas się obchodzi z nakręconymi hajpem entuzjastycznymi opiniami. 

A no milo, bo gra nawet dzis zbiera nagrody w kategorii najlepsza gra RPG a te opinie o ktorych mowisz to osoby ktorym od poczatku Wiesiek nie przypasowal.

Dla mnie wciaz GOTG.

Opublikowano

Brakuje tu Raikocha

Ale fakt taki, że fanboye soulsow to najwiekszy rak... DS było fajne, ale grając w każdą kolejna odsłonę czułem się jakbym odpalał duże dlc, a nie nową grę.

A i ten obrabowany BB z niby GOTY mial s(pipi)one hitboxy i optymalizacje na premierę...ale o tym już nikt nie pamieta.

A jakieś sequele jakiejkolwiek gry nie był dla ciebie dużym dlc ?

Opublikowano

miło po raz kolejny widzieć jak czas się obchodzi z nakręconymi hajpem entuzjastycznymi opiniami. 

A no milo, bo gra nawet dzis zbiera nagrody w kategorii najlepsza gra RPG a te opinie o ktorych mowisz to osoby ktorym od poczatku Wiesiek nie przypasowal.

Dla mnie wciaz GOTG.

Wiesiek bardzo mi się podobał (do momentu w którym nudzi mi się każdy taki open world) POMIMO tego systemu. 

Opublikowano

Cudownie pajdżi, wiedzialem ze jestes gosc.

Opublikowano

Zgadza się tym bardziej, że wychodzi gra która obala ich największą teorię i głupie tłumaczenie czemu nie ma dekapitacji... jak widać jak się chce to można Nioh to dowód który mówi sam za siebie, no ale symulator rycerza xD

niczego nie żałuje. inaczej Czezkiego do tagowej dyskusji z tobą bym nie wciągnął 

dobrze przynajmniej że ogarnęliście dałna z porównaniami action rpga do slashera z Hayabusą, lepszego niezamierzonego komplementu Soulsy nie mogły dostać

Edytowane przez nobody

Opublikowano

No Nioh to piękny dowód na to, że nasz dałn wcale nie jest dałnem, tylko waszą ignorancją, bo jak widać można zrobić dobre poruszanie z dekapitacją w grze tego typu.

Walcz dalej...

Opublikowano

Nioh rok wydania - 2017, gatunek - action rpg inspirowany Soulsami od studia które dłubało nad NG

ale wy woleliście walczyć topowym slasherem sprzed dekady :pawel:

Opublikowano

Boty niczym tonący statek..

Biorą co im dadzą, (pipi) że bez grafiki... bez życia...

Życie to PlayStation..

Reszta jest tylko zapomnieniem..

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Życie to PlayStation..

giphy.gif

Opublikowano

Kasacja...Perez (pipi)a mać,albo niech SaPPort ogarnie Tapa,albo wy(pipi)ić go z forum...Korzystanie niczym,granie na xone..Jak zwierzęta

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Ogarnij się chopaku.

Ileż można czytać tekst playstation to życie.

No (pipi)a co nie wejdę tutaj ktoś z tym hasłem wyskakuje.

Opublikowano

Kasacja...Perez (pipi)a mać,albo niech SaPPort ogarnie Tapa,albo wy(pipi)ić go z forum...Korzystanie niczym,granie na xone..Jak zwierzęta

I myślisz że Perez akurat tutaj to przeczyta?  8)

Opublikowano

Ogarnij się chopaku.

Ileż można czytać tekst playstation to życie.

No (pipi) co nie wejdę tutaj ktoś z tym hasłem wyskakuje.

ilez można czytać o ziarnie?

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

I myślisz że Perez akurat tutaj to przeczyta?  8)

Perez ma chyba jakis skrypt bo za kazdym razem jak jego nick sie gdzies pojawia to predzej czy pozniej wpada do tematu jak dzik w szyszki, bardzo zywiolowo go wertuje iiiiii... nic.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Perez raz nawet tutaj coś napisał. :D 

Opublikowano

Nioh rok wydania - 2017, gatunek - action rpg inspirowany Soulsami od studia które dłubało nad NG

ale wy woleliście walczyć topowym slasherem sprzed dekady :pawel:

Który pod wieloma względami był lepszy od symulatora rycerza  :pawel:

Teraz goście z TN podłapali sprawdzony schemat i wreszcie zrobili to tak jak trzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.