Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to jest jeden z tych momentów, gdy myślisz że komentarze to taki trolling, a po obejrzeniu pierwszych minut materiału dowiadujesz się że serio jest źle, a nawet jeszcze gorzej :pawel:

e: to o DR4 

Opublikowano

to jest jeden z tych momentów, gdy myślisz że komentarze to taki trolling, a po obejrzeniu pierwszych minut materiału dowiadujesz się że serio jest źle, a nawet jeszcze gorzej :pawel:

e: to o DR4 

Im dalej w las tym lepiej filmik ukazuje niedo(pipi)anie tego tytulu, w DR1 zombiaki przed atakiem nawet mialy mimike otwierajcej paszczy, a w 4 jakby twarze z kamienia mialy. xd

Opublikowano

DR1 najlepszy ex na x360, dobrze że teraz dostępny na currentgenach bo na "czworke" szkoda strzepic ryja. Dobrze ze jest DL to nie szkoda tej serii. :obama:

dl to guwno

Opublikowano

w takim razie dl > xbox one

Opublikowano

@bansai

mnie najbardziej w(pipi)ia jak przeciskam się przez tłum zombiaków i po prostu czuje tą ścianę, a tutaj idzie się jak przez masło. xd tak samo w(pipi)iało mnie to w demie RE6 mając por. z RE1-3.

Opublikowano

Po prostu cały gaming się zepsuł, gdy Japońce już nie dostarczali tyle dobrego stuffu co w poprzednich generacjach.

Capcom - jaka to była piękna firma  :wub:  Jeszcze na początku poprzedniej generacji dawali radę - Dead Rising sztosik. Ale przypominam jeszcze o bardzo fajnym Lost Planet. Ten zwiastun poniżej to z kilkadziesiąt razy oglądałem swego czasu.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

japonce z kanady zawsze na propsie

Opublikowano

Jedynka LP na zawsze w moim sercu. Ten snieg mnie rozku.rwił na pył jak to zobaczyłem pierwszy raz na HD ready. 

Opublikowano

snieg jak snieg, najbardziej robil taki jakis dziwny blur przy dynamicznym poruszaniu sie pokrak, bardzo fajnie im to wyszło

Opublikowano

ogladam własnie sobie ten trailer ku,rwa jaka to była zaje.bista gra musze kupić na 360, szkoda, ze nie ma wstecznej na xo

Opublikowano

DL XD

proszę was

Opublikowano

HW > DP

Ale uj pisze sie przez ch ;/

Opublikowano

Mazzeo szybciej kupi to niz BB :kaz:

Co ten MS ma w glowie   :dynia:

/cw off

Żałuję, że obejrzałem ten filmik. Nawet nie wiedziałem, że chcę takiej gry, to się prezentuje fenomenalnie. No ale microsoft jak zwykle zabłysnął geniuszem i skasował coś, co mogło być potencjalnym hitem i tchnąć nowe życie w markę (no bo chyba nikt nie oczekuje, że takie halo wars 2 przywróci Szefa Kuchni na salony?). Szkoda, brakuje takich gier od MS, w tej gen. bardzo konserwatywnie podchodzą do swoich projektów.

Opublikowano

Ej podłapałem jaranko w sumie na to Dead Rising, a widzę jakiś remaster na PSS. Po prostu potrzebna mi taka jatka bez tego "modern gamingowego" g*wna jak to na filmiku z DR4 wygląda. No ale są dwie części 1 i 2. W sumie bym wybrał jedną, bo aż tak mnie nie ciągnie. No i dylemat. Na porównaniu fajnie wygląda ta 1, ale 2 też dobre oceny zgarnęła i gameplay'owo się rozwinęła. Pytanie - czy wziąć 1 czy 2 i czym jedna i druga się wyróżnia na swoim tle? ;)

Opublikowano

Tylko jedynka, dwójki nie dałem rady skończyć xD chyba sam przygarnę jedynke na plejstejsion

Edytowane przez kubson

Opublikowano

DR2 tez dobre - brak znaczących zmian względem "jedynki" i gra się bardzo fajnie.

No ale wiadomix ze bierz DR1. Ta gra to kosa. Gone Guru :fsg:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

dwójka jest luźniejsza jeśli chodzi o wyścig z czasem, nie trzeba aż tak dupy spinać

Opublikowano

Z cyklu poranne rozkminy po mocnej kawie

Chyba wracam do niebieskich, panowie, duszę się jednak na tym one. Chciałem złamać konwencję jakimś indykiem, zrobiłem sobię wishlistę. Na ps4 wyszło ok. 25 indyków w które chciałbym zagrać. Spośród tych gier na one'a wyszło całe 7 indorów. Ósmy ma dostać port w tym roku (steamworld heist). A co z resztą? No nic zapewne, ważne, że halo wars 2 będzie w lutym...

Opublikowano

Z cyklu poranne rozkminy po mocnej kawie

Chyba wracam do niebieskich, panowie, duszę się jednak na tym one. Chciałem złamać konwencję jakimś indykiem, zrobiłem sobię wishlistę. Na ps4 wyszło ok. 25 indyków w które chciałbym zagrać. Spośród tych gier na one'a wyszło całe 7 indorów. Ósmy ma dostać port w tym roku (steamworld heist). A co z resztą? No nic zapewne, ważne, że halo wars 2 będzie w lutym...

tumblr_o70xv6ilhA1t6xtc8o2_r1_400.gif

Opublikowano

Jezus maria odkrywanie dead rising w 2017 roku to ten sam kaliber co psx w 1999 xdd

Nie posiadać PS4 w 2017, to podchodzi pod autodestruktywne zachowanie, wobec którego interniści wypisują skierowanie do psychiatry.

Ale za to możesz iść do jakiegoś klubu sado-maso i w pytaniu o "doświadczenia bdsm" wpiszesz: "nie posiadam PS4 wciąż" to z miejsca vipa dostaniesz :)

Tylko jak dopiszesz że "grasz na pc/xboxie" to z kolei Cię wyproszą, bo "aż takich powalonych dewiantów to nie szukają" ;)

Edytowane przez Mendrek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.