Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W sumie o Crackdownie też zjawiskowo cicho. Ja myślałem, że zaliczy tylko poślizg a tu takie buty.

Czyli nie ma co myśleć o ewentualnym zakupie xkloca w przyszłości. : /

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

cezare to z tego wszystkie pewnie znowu sobie pojdzie ulzyc w media markt przy fifie

Opublikowano

Czekam tylko na oficjalne potwierdzenie i konsola idzie do cexa.

Po co ten Xbox żyje to ja nie wiem.

Opublikowano

Kupować xboxa one w 2017? Huehue, dobre sobie, chyba jako podstawka pod herbatkę i czytania kolejnych rewelacyjnych niusów, co ten microsoft odpiedala.

Opublikowano

Z całej dzisiejszej sytuacji podoba mi się tylko jedno - mój nowy avatar. Dzieki, sut.

Opublikowano

Kurcze, tez mnie reka swierzbi, ale nie, wiem ze State of Decay 2 bedzie tego warte, #wierze.

Opublikowano

ale bedzie grane na 6 teraflopach we wsteczna kompatybilnosc   :fsg:

Opublikowano

Przynajmniej nie skasowana jak scalebound, zaraz może i crapdown jak się potwierdzą rewelacje XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

na neogafie piszą że przenieśli ich do prac nad lococycle 2. Prawdopodobnie tylko na Scorpio

Opublikowano

ale nie no, na premierę Scorpio serio MS musi ogarnąć downa, bo software'owo oni po prostu leżą

Opublikowano

Kurcze, tez mnie reka swierzbi, ale nie, wiem ze State of Decay 2 bedzie tego warte, #wierze.

Przecież to będzie na PC, żadna strata :)

Opublikowano

IcGqIWB.png

ficuś masz łap piesku xD

Opublikowano

a bez koszulki można?

z figurką raidena we włosach

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale nie no, na premierę Scorpio serio MS musi ogarnąć downa, bo software'owo oni po prostu leżą

dojda nowe nowy gre we wstecznej i patche 4k do gow i forzy, bedzie pan zadowolony.

Opublikowano

Już widzę jak to ogarniają w kilka miesięcy.

Opublikowano

achh :banderas:

z xbox sie idzie do  lasu razem,al wraca się samemu

Opublikowano

będzie ten twój czołg w recore, wierzę

Opublikowano

Przecież to będzie na PC, żadna strata :)

Nawet najgorszemu wrogowi nie zyczylbym grania w gierki na PC kolego.

Opublikowano

Już widzę jak to ogarniają w kilka miesięcy.

Jedyna opcja to rzucic miliony na jakis czasowy ex, jak to zrobili z Tomb Raider.
Opublikowano

będzie ten twój czołg w recore, wierzę

4377fc7a0cb8c63b5dddeadec7bbcd81.jpg

Opublikowano

Jedyny powód żeby kupić scorpio to chyba wiecej trawy w rdr 2

Opublikowano

Anulować sobie taki wielki projekt. Tylko Microsoft tak umie. Sony mimo tego że Last Guardian wisiał nie raz na włosku nigdy nie pozwoliło na anulowanie gry bo wiedzieli, ze gracze wciąż czekają. A Microsoft olal swoich klientów z góry. Czekam na oficjalną notkę prasową.

Opublikowano

Albo więcej rdzeniufff, więcej dymu i w ogóle więcej i ostrej grafiki, bo tak będzie, gdzie xboty będą się powoli tasować, a na xone mówią, yebać grafikę, nie to się liczy, hipokryzja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.