Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nawet podobny.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zastanawiam się czy asax to też taki bliski brat dona, też potrafił pisać takie banialuki o tym sb i innych grach w tym cw, że głowa mała XD

DonSterydziaż to jest alt Daddiego. Wołajcie lepiej Mazzeo, bo nie wiadomo, czy przywódca zielonego zamku wytrzymał ten zamach Xstanu :dynia:

Opublikowano

Ktoś tu w ogóle jeszcze ma xboxa poza mną? XD

Czy ja kiedyś zwątpiłem w markę? No nie sądzę. Wierni do końca.

Panowie ale bądz my poważni. Ja będe jak orkiestra na titanicu, do samego końca. 

ps4 ch,uj wozi gnój 

Opublikowano

Dobra, idę spać, dzisiejsze cw bardzo zacne, trzymajcie tapetkę na pulpit.

1483538295200.jpg

TYLKO KOLOR ZIELONY xDDD

Opublikowano

@Yeti nie zapominaj, że ma być jeszcze remaster Shemnue 1 i 2.

Opublikowano

yeti to nadal lepiej niż w ty w podziemiach jak szczur xD

Opublikowano

Ktoś tu w ogóle jeszcze ma xboxa poza mną? XD

Czy ja kiedyś zwątpiłem w markę? No nie sądzę. Wierni do końca.

Panowie ale bądz my poważni. Ja będe jak orkiestra na titanicu, do samego końca. 

ps4 ch,uj wozi gnój 

Przerzucać się na PS4, tylko dlatego, że MS ostatnio jest mocno chuyowe? Aż tak mnie jeszcze nie pogięło Xd

Opublikowano

Już jutro w zakupach growych wysyp pięknych nadkonsol :fsg:

A na pchlim już szroty powystawiane :dynia: 

Opublikowano

Gracze nie zapomną tej generacji microsoftu do końca życia i będą yebać ich za to, co zrobili, historia będzie pielęgnowana pod tym względem, że scorpio nie zmaże tego upodlenia jakiego się dopuściło microshit.

Opublikowano

(pipi)a, (pipi)a, (pipi)a, nakupiłem indyków żeby pokazać specnerowi, że szanuję markę a kilka godzin później otrzymuję za to mięsistego (pipi)a w dupę. A niech zgnije ten xbox i cały microsoft, mam maca, bez z(pipi)anego windowsa świat też byłby lepszy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ps4 ch,uj wozi gnój

Mowisz tak bo niedawno opchnales PS4 na rzecz ambasady w zielonym szambie :sorcerer:

dlYWbDP.jpg

Opublikowano

no ku,rwa ps4 xD prosze cie banzaj

Opublikowano

tak jak piszesz

Opublikowano

XD co tu sie od(pipi)ało. a ja zamówiłem w poprzednią środę xboxa s-ke na przedłużenie umowy w orange XDDDDDDDDDDDDD  

Opublikowano

No to sprzedaj sprzet, w czym problem?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

I tak go smoki nie rajcują.

Opublikowano

Myślałem, że po przespaniu nie będzie tak boleć, ale jednak. Scalebound :smutas:

Opublikowano

zamiast scalebound zrobili by sequel wonderful 101 . Dla mnie obok pikminów najlepsze co wii u miało z exów 

Opublikowano

Myślałem, że po przespaniu nie będzie tak boleć, ale jednak. Scalebound :smutas:

Mnie też, chuy że ex na Xboxa ale (pipi)a giera mi się podobała mega, nawet bym przebolal tego transhuma jako głównego bohatera :/

Opublikowano

Tragedia kórva. Mam nadzieje, ze Hideki szybko się ogarnie i coś dobrego sklei.

Opublikowano

Don nadal się nie pojawił, Mazzeo z dwa posty. No nie jest dobrze z xboxem. Proszę Pereza o powrót do nazwy Playstation Extreme zamiasta PSXbox Extreme!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.