Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli w czerwcu na E3 pokażą kolejne Halo, Forze i Gearsy z premierą na koniec roku to yebne ze śmiechu.

Za 2.5mld $ kupili minecrafta tak? przecież za to mogli ustawić produkcje wysokobudżetowych gier AAA po 100 baniek każda, produkcje jak Uncharted 4 mają taki budżet. Albo za te 2.5mld coś zamówić od Rockstara i byli by ustawieni do końca generacji.

Debile DEBILE, imo wszystkie dziwne decyzje zaczęły się od przejęcia stanowiska przez Spencera, integracja z win10 i jeszcze te pchanie exów na pecety. Nawet jeśli to polecenie z góry to trzeba mieć jaja i robic coś aby do takiej sytuacji nie dopuszczać.

Przydałby się nowy duży gracz na rynku konsol, aby była zdrowa konkurencja, ale nikogo takiego nie widać na horyzoncie.

btw. ponoć MS kasuje filmiki z YT ze Scalebound

http://press-start.com.au/news/xbox/2017/01/10/microsoft-already-deleting-scalebound-existence/

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Na Eurogamerze piszą, że MS się w(pipi)ił, bo jesienią czołowi producenci gry sobie na miesięczny urlop poszli i nie dość, że już byli opóźnieni to jeszcze nic się nie działo. Więc zamiast ładować kasę w leni, którzy na dodatek nie rokowali jakoś wybitnie postanowili rozgonić towarzystwo. Wcale im się nie dziwię

No MS przecież nie napisze, że "no wiecie co, jesteśmy rozj,ebani i wolimy władować kasę w halogirsyforce". Co dokładnie było przyczyną dowiemy się pewnie za jakiś czas, jak emocje opadną i sprawa nie będzie pierwszej świeżości (tak jak po latach wychodzą np. powody skasowania Nintendo PlayStation itp.). Ludzie mają prawo chodzić na urlopy, nie wiem, czy to jest dostateczny powód do anulowania gierki.

Opublikowano

To co Fanek, jesteś zawiedzony?

Opublikowano

Kur.wa jaki ten MS gupi! Po co oni kupili coś co przynosi im ogromną kasę, przecież mogliby wejść na forum PE i mieliby gotową strategię na 5 generacji do przodu! DEBILE!!!!!!!111111

Kruku, wiem, że ludzie chodzą na urlopy. Ale w każdej normalnej firmie odbywa się to tak żeby zachować ciągłość pracy. Ja wiem, że pewnie MS dyszał im na karki, ale dawali kasę, więc mieli prawo

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Opublikowano

Siedzialem sobie dzisiaj rano, popijalem kawe i ogladalem to co ze Scalebound pozostalo- materialy. I tak sobie pomyslalem, ze MS wypuscil ta s(pipi)ine ta rynek tylko i wylacznie po to, zeby podtrzymac w ogole konkurencje na rynku, bo przeciez nie do rywalizacji. Od pocztu zapowiadali jakies po(pipi)ane utrudnienia i chyba mieli zupelnie inna wizje tej generacji.

Opublikowano

Jeśli w czerwcu na E3 pokażą kolejne Halo, Forze i Gearsy z premierą na koniec roku to yebne ze śmiechu.

Za 2.5mld $ kupili minecrafta tak? przecież za to mogli ustawić produkcje wysokobudżetowych gier AAA po 100 baniek każda, produkcje jak Uncharted 4 mają taki budżet. Albo za te 2.5mld coś zamówić od Rockstara i byli by ustawieni do końca generacji.

Debile DEBILE, imo wszystkie dziwne decyzje zaczęły się od przejęcia stanowiska przez Spencera, integracja z win10 i jeszcze te pchanie exów na pecety. Nawet jeśli to polecenie z góry to trzeba mieć jaja i robic coś aby do takiej sytuacji nie dopuszczać.

Przydałby się nowy duży gracz na rynku konsol, aby była zdrowa konkurencja, ale nikogo takiego nie widać na horyzoncie.

http://press-start.com.au/news/xbox/2017/01/10/microsoft-already-deleting-scalebound-existence/

ekhm, ale Fanek Minecraft to gigantyczna marka, to nie tylko gierka, to książki, koszulki, zabawki, inne gierki jak to cudo od telltale, gadżety, na tym zarabiają kapuste.

Nie wiem jak bardzo popularny jest teraz minecraft w sensie gry, ale coś mi sie wydaje że trend ma tendencje spadkową i już powoli się przeżera. A za rogiem lego worlds, imo ciekawsza koncepcja gry klockowej, imo powinno namieszać.

Opublikowano

ekhm, ale Fanek Minecraft to gigantyczna marka, to nie tylko gierka, to książki, koszulki, zabawki, inne gierki jak to cudo od telltale, gadżety, na tym zarabiają kapuste.

Nie wiem jak bardzo popularny jest teraz minecraft w sensie gry, ale coś mi sie wydaje że trend ma tendencje spadkową i już powoli się przeżera. A za rogiem lego worlds, imo ciekawsza koncepcja gry klockowej, imo powinno namieszać.

Mam dzieciaki w wieku idealnym jako target Minecrafta i jest szał. Dzieciaki non stop w to grają, porównują, są obozy np zimowe poświęcone Minecraftowi. Nie widzę tendencji spadkowych. Może Ty tak to odbierasz, ale Ty ani ja celem dla Minecrafta nie jesteśmy :)

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Obozy zimowe Minecrafta? To by wyjaśniało gdzie się podział Don.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Rosnie nowe pokolenie juz przygotowywane do lykania bez popity halo 10, forzy 12 i girsow 11. Tak to sie robi!

Opublikowano

W tym minecraft sa jakieś mikrotransakcje czy coś takiego, na czym tam zarabia producent?

Opublikowano

Obozy zimowe Minecrafta? To by wyjaśniało gdzie się podział Don.

alternatywa dla doktoratu z uncharted

Opublikowano

:P

Rosnie nowe pokolenie juz przygotowywane do lykania bez popity halo 10, forzy 12 i girsow 11. Tak to sie robi!

;P

Opublikowano

Sony pewnie za chwilę wrzuci fotke z kamiya że w zamian za fundowanie mu psychotropow pracuje dla nich nad nowym eksem

Opublikowano

W tym minecraft sa jakieś mikrotransakcje czy coś takiego, na czym tam zarabia producent?

Są skin i texture packi na konsolach, wokół tego też jest od ch,uja towaru jak jakieś książki maskotki komiksy i inne dziadostwa, które się dzieciom kupuje.

Opublikowano

Jeszcze wpis Spencera i komentarze co ludzie myślą o Xboxie, komentarze po rozwinięciu wpisu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sony pewnie za chwilę wrzuci fotke z kamiya że w zamian za fundowanie mu psychotropow pracuje dla nich nad nowym eksem

I zrobi gierkę ze smokami, bez z(pipi).anego online i gitara.
Opublikowano

Czas na crossover Gow z Halo i Forza, ale to by była gra :banderas:

Opublikowano

beka. jak w goty 2016 zagłosowałem na microsoft na raka branży to minusiki od robaków poleciały :xboss:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Sony os.rane (to jest już klasyk), a nie czekaj to chyba nie dziś, xbot ty śmieszku XD jak ja lubię ich za to rozdmuchane ego i pychę jaką reprezentuje to zielone szambo. Kto by w ogóle chciał dla tych śmieci pracować? Tylko jacyś desperaci mając bat nad głową od ms. Pasjonaci to tylko u Sony i zawsze wypuszczą gry takie jak TLG, a w drodze jeszcze masa gier czeka.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Pasjonaci wypuszczania gier po 10 latach o ja je.bie xD

Opublikowano

Lepsze to niż kasowanie projekt za projektem nie mając nic do grania na tym zielonym syfie o ja je.bie xD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Skasowanie TLG też by na dobre wyszło, przynajmniej nie musiałbym się zastanawiać dlaczego wydałem 300 zł na tego bubla i czemu miesiąc po premierze warty jest 100

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.