Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

MS was jeszcze zayebie Cuphedem zobaczycie.

chyba sam siebie xd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Xkloc za pare lat skonczy jak reszta konsol, ktore probowaly zmienić branże i bedą checą dla kolekcjonerow.

A na końcu i tak zostaje zawsze play station.

OD ZAWSZE

NA ZAWSZE

PLAY STATION

:usmiech:

Opublikowano

MS was jeszcze zayebie Cuphedem zobaczycie.

chyba sam siebie xd

jeszcze bedziesz rozgrzewał laptopa aby to ograć 

Opublikowano

Trollowanie w ankietach czas zaczac

i6SNLzjl.jpg

Opublikowano

Mój pierwszy post w tym wydaniu CW.

Jeszcze jakieś 2-3 tygodnie temu myślałem nad zakupem Xbąka, to byłby największy błąd w moim życiu. Jak ja się cieszę ze wróciłem do niebieskiej rodziny <3

Współczuje trochę xbotom, ale tylko trochę bo ich nie szanuje. 

Opublikowano

Ja już dawno pisałem, że kupowanie teraz xboxa to się mija z celem w tej generacji, która i tak jest trupem od jakiegoś półtora roku. Jego się będzie opłacać kupić później jako wartość kolekcjonerską (a jak ktoś ma to można sobie to trzymać dla tych BC i nic poza tym, z resztą to też beka będzie jak takie scorpio będzie miało bc to w ogóle parodia parodii, w sumie i tak mają wydawać gry jednocześnie i na xone i na scorpio)

Edytowane przez Faka

Opublikowano

microsoft rakiem 2017, do każdej gierki pchają multiplayera, gardzę tą bandą chuja

x360 to był i jest taki dobry sprzęt, a x1 budżetowy szrot bez exów i nowych gierek z polotem, sama zachodnia generyczna sraka

dobrze, że wziąłem w tej generacji wiiu i tfu, ps4

Opublikowano

Ja już dawno pisałem, że kupowanie teraz xboxa to się mija z celem w tej generacji, która i tak jest trupem od jakiegoś półtora roku. Jego się będzie opłacać kupić później jako wartość kolekcjonerską (a jak ktoś ma to można sobie to trzymać dla tych BC i nic poza tym, z resztą to też beka będzie jak takie scorpio będzie miało bc to w ogóle parodia parodii, w sumie i tak mają wydawać gry jednocześnie i na xone i na scorpio)

Od kiedy wsteczna kompatybilność to parodia? Od kiedy Sony postanowiło ją wyciąć w swoich konsolach i sprzedawać te same gry drugi raz?

Opublikowano

ms i spencer petru i schetyną branży 

Opublikowano

Od kiedy wsteczna kompatybilność to parodia? Od kiedy Sony postanowiło ją wyciąć w swoich konsolach i sprzedawać te same gry drugi raz?

A przed chwila mial jaranko Papapaparapaderaper i FFVII. 

Opublikowano

Cały czas walczę ze sobą czy nie kupić tej trylogii gta. Platynowałbym w sumie. No ale z drugiej strony to rak. :/ 

Opublikowano

Dzięki za przypomnienie, właśnie instaluje Vice City :banderas:

Opublikowano

vc 80' in gta 6 #stillbelieve

Opublikowano

Ta generacja xD

Japońska konsola na którą przez 3 lata wyszły 2 dobre exy i amerykańska konsola która mogła być sensownym sprzętem do gierkowania ale MS postanowił inaczej.

Proszę, niech w ten piątek Nintendo się nie ośmieszy i zapoda coś sensownego. Wierzę.

Opublikowano

z gravity rush 2 i tlg cztery :czesc: chyba że dobre exy liczą się minimum od 90% na metakrytyku

Opublikowano

until dawn, gravity rush 2, uncharted 4, bb, tlg, alienation i pewnie pare jeszcze jakichs mniejszych sie znajdzie

Opublikowano

Ratchet koniecznie.

Opublikowano

jeszcze nie gralem

Opublikowano

Ratchet koniecznie.

jakby wyjebali strzelanie to jeszcze jak

Opublikowano

widziałem to sea of thieves..

....

gra do przeglądarek która wyskakuje jak  sie wchodzi na brzydkie strony

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze mają czas żeby skasować :kaz:

Opublikowano

tego ms bankowo nie skasuje

to bedzie lepsze dla graczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.