Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To prawda, aczkolwiek wszystko wyjaśni się na E3. Śmiem przypuszczać, że święta trójca zostanie w tym roku mocno zachwiana. Coalition dopiero co zrobiło gearsy, więc w tym roku ich nie będzie. Halo planowane jest na 2018, jedyny pewniak do Forza Motorsport (wciąż nie ograłem 3 ostatnich części xD ) do tego Sea of Thieves czyli naprawde spoko gierka zbierająca bardzo dobre opinie, ale nie oszukujmy się to nie jest żaden blockbuster. I Crackdown czyli ex w stylu playstation ( czytaj 7/10) . Czyli ogólnie bieda, a pamiętać należy, że w tym roku wychodzi Scorpio więc Microsoft musi zadbać o solidny lineup. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A my co? Czekamy na kolejne forzahalogearsy

gearsy - (pipi)a skórki na bronie dostaniecie co najwyżej xdd

halo - następne pipafhalo w 2019

forza - horizon w 2018 jeśli nie skasujo xboxa

Opublikowano

Dobrze że lego halo wychodzi, klapy zaorane :obama:

Opublikowano

Walić to za 2 tygodnie yakuza a w kwietniu persona dla tych gier warto było kupić ps4 ( plus bloodborne) .

Nioh jakoś mi nie podpasował ale ja jestem janusz i było za trudno. Rozumiem czemu ludzie na tą grę czekają ale ja wolę gry od from bo łatwiej mi się tam grało;). Tak czy siak temat cw można zamknąć bo leżącego i trupa nie powinno się obrażać (odpowiednio nintendo i ms)

Opublikowano

Może na Scorpio przyjdzie czas na crossovery?

Halo Horizon Arcade

Marcus vs Master Chief Ultimate

Gears Motorsport

Quantum Halo

Opublikowano

Scorpio jedynie co zrobi, to Was zayebie, paskudne klapy

Opublikowano

Dobrze że lego halo wychodzi, klapy zaorane :obama:

niestety tez skasowali :(

Opublikowano

Może i nie mają sensownego odpowiednika Halo czy Forzy, ale za to mają w co grać w tym roku. :reggie:

A my co? Czekamy na kolejne forzahalogearsy, bo piraty i crackdown nawet jeżeli wyjdą, to cholera wie, czy to w ogóle będzie dobre. Ostatnimi czasy smutno jest być xbotem. 

jezu ale skąd to zwątpienie? czy kiedkolwiek król spancer cię rozczarował? zawsze dawał radę i w tym roku będzie tak samo, a jak masz kurde się tak wiercić w zielonym królestwie to weź już dołącz do sutka i kup szrota i graj w te multiplatformy jak nier czy persona

Opublikowano

Tylko desperaci na te scorpio czekają (qwa, nawet powiem, żeby chociaż im się to udało tylko niech się 5x razy debil spencer i company co micro się zastanowią nad marketingiem), teraz tych zielonych debili z redmond to devsi będą się 5x razy zastanawiać czy warto iść z nimi w biznes robienia gier, już samo zachowanie microsoftu jest upodlone do tego stopnia poprzez zapowiadanie gier na e3, po czym dostać w pizdę, że jednak kasujemy te gry, bo coś lipa. Brać ich na poważnie? To chyba tylko korporacje, którzy mają jakiś tam hajs jak activision czy ubisoft, gdzie gry są multiplatformowe, bo na exslusive to zielone szambo nie ma na co liczyć już poza haloforzagirsy.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Może i nie mają sensownego odpowiednika Halo czy Forzy, ale za to mają w co grać w tym roku. :reggie:

A my co? Czekamy na kolejne forzahalogearsy, bo piraty i crackdown nawet jeżeli wyjdą, to cholera wie, czy to w ogóle będzie dobre. Ostatnimi czasy smutno jest być xbotem. 

jezu ale skąd to zwątpienie? czy kiedkolwiek król spancer cię rozczarował? zawsze dawał radę i w tym roku będzie tak samo, a jak masz kurde się tak wiercić w zielonym królestwie to weź już dołącz do sutka i kup szrota i graj w te multiplatformy jak nier czy persona

Najpierw musiałbym być Tobą, by kupić PS4.

Opublikowano

Ktoś czyta jeszcze posty Faki?

Opublikowano

krol spencer nie zawodzi, bluber ma racje

beki z xboxa zdaje sie nie miec konca xd

Opublikowano

Ale ten Spencer wyruchał botów, a taki miał być zbawiciel. W zeszłym roku zamknął 9 studiów 1st party, niektóre nawet jednej gry nie zdążyły zrobić :yao: Zostały im tylko fabryki Haloforzagirsy - 343, Coalition, Turn10, Mojang od Minecrafta, Rare które jako jedyne może zrobić nowe IP (oczywiście multiplayerowe, mikrotransakcje muszą być) i jakieś Lift London, no nie wiem co tak słabo.

Spencer krul, z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Opublikowano

Regarding the Cancellation of Scalebound

2017.01.11

We’re sorry to say that on January 9, 2017, Microsoft Studios announced the cancellation of Scalebound. We are very disappointed things ended up this way, especially since we know many of our fans were looking forward to this game as much as we were.

Going forward, we will strive to continue delivering high-quality games to you, starting with NieR:Automata in March, and including products like GRANBLUE FANTASY Project Re:Link and LOST ORDER in the future.

We will keep working hard to meet your expectations and we look forward to your continued support!

President and CEO

Kenichi Sato

https://www.platinumgames.com/official-blog/article/9223

W skrócie. Całe szczęście mamy jeszcze gry na PS4.

fKIWg6m.png

Pan Kamiya ma się dobrze.  :banana-santa:

Opublikowano

To i tak byly perly przed wieprze, niech skupia na ps4.

Opublikowano

podobno spencer zapytal "hey kamiya how scalebound is goin?" na co chinczyk z rozpedu "fuck you blocked" i sie zaczelo

Opublikowano

Teraz zrobi nowe okemi tylko na ps4 :bendero:

Opublikowano

Ktoś czyta jeszcze posty Faki?

tylko na mocarzu można

Opublikowano

No jak większość xbotów siedzi na mocarzach, nie dziwne jak te zielone kommunity wpływa na niebieskich, że aż im kiszki z jelit skręca do porzygania, trzeba walczyć, tylko niebieskie królestwo.

Opublikowano

Ale ten Spencer wyruchał botów, a taki miał być zbawiciel. W zeszłym roku zamknął 9 studiów 1st party, niektóre nawet jednej gry nie zdążyły zrobić :yao: Zostały im tylko fabryki Haloforzagirsy - 343, Coalition, Turn10, Mojang od Minecrafta, Rare które jako jedyne może zrobić nowe IP (oczywiście multiplayerowe, mikrotransakcje muszą być) i jakieś Lift London, no nie wiem co tak słabo.

Spencer krul, z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

a ile pozbyło się sony studiów?

Opublikowano

W zeszłym roku? Jednego (i jedno założyli), ale przynajmniej poinformowali ich kilka miesięcy wcześniej i dzięki temu przejęło ich Codemasters. Sony takie dobre.

Mogli też skasować Rime, ale sprzedali prawa do marki dla Tequilla Games. Sony takie dobre, a mogli zabić :kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Pgr, bournout, motorstorm, Blur co to były za piękne wyścigi..wieje tyg chooyem ta generacja jeśli chodzi o arcade :-(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.