Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Halo (pipi) obesrane, teraz titanfall rządzi. Wyścigi jako najmocniejszy punkt zielonego szamba, arcadowe ściganie na padzie? Wieczna beczka.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zamiast pieprzyć o grze, której nie ma przeczytajcie sobie artykuł o Lionhead Studios, bardzo ciekawie opisano współpracę z M$.

Za ten artykuł oplusuję cię dziś jak tylko będę mógł.

Opublikowano

czy mowia tam brzydko o microsofcie? bo nie wiem czy tracic czas.

Opublikowano

tldr

Opublikowano

Halo (pipi) obesrane, teraz titanfall rządzi. Wyścigi jako najmocniejszy punkt zielonego szamba, arcadowe ściganie na padzie? Wieczna beczka.

titanfall był exem na xboxa :yao: arcade na kierownicy? mocarz wjechał

Opublikowano

Jakie smuty z tym Lionhead Studios ale propsy ode mnie za Black & White mają na wieczność, granie w boga i bawienie się chowańcem jak na tamte czasy wyrywało z papci, wcześniej Populous (fajnie się grało na psx) też podobny ale jednak Black & White jest wyżej przeze mnie oceniony od drugiej gry. Wszystko co Microsoft kupi jakie studio to potem i tak zamykają, nic nowego u nich.

Opublikowano

Dlatego odwalili na szybko fps bez kampanii i dopiero w dwójce skrzydła rozwinęli bo wiedzieli, że 50 mln niebieskich szlachciców zasiądzie przed konsolą a nie zielone parówki co majaczą z niedożywienia bo stejka nie jadły od paru lat XD No właśnie tworzyć wyścigi arcadowe to już samo w sobie jest głupotą, takie patenty to można w gta zastosować bo ścigałka pełnoprawna to tylko symulacja.

Opublikowano

czy mowia tam brzydko o microsofcie? bo nie wiem czy tracic czas.

Tak, Lionhead chciał zrobić bardziej mroczne Fable 4, MS powiedział

10PcMWwtZSYk2k.gif

i kazał robić Fable jako "game as service".

Opublikowano

sony zapowiada zamkniecie 3 miechy wczesniej a ms zaprasza na dol do stolowki i mowi do kotleta "panom juz dziekujemy"

co za zielone zyeby

Opublikowano

No właśnie tworzyć wyścigi arcadowe to już samo w sobie jest głupotą, takie patenty to można w gta zastosować bo ścigałka pełnoprawna to tylko symulacja.

giphy.gif

Opublikowano

Drom Microsoftu napisał już że Lionhead to własność MS I maja robić gry jakie chce Mikro, a nie jakieś fanaberie ze swoimi pomysłami.

Tak jest lepiej dla graczy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

XDbox mógł mieć dobrego exa pod tytułem "Mass Effect" ale jak to się stało, że sprzedali wtedy to ip do EA a kupili Minecrafta? Niech mi ktoś wyjaśni czemu w tej hameryce są tacy niedo(pipi)ani?

Opublikowano

Don wytłumaczy jak wróci z zimowego obozu Minecrafta.

Opublikowano

sony zapowiada zamkniecie 3 miechy wczesniej a ms zaprasza na dol do stolowki i mowi do kotleta "panom juz dziekujemy"

co za zielone zyeby

Tak sie szanuje ludzi w micro. Placic za indyki tez nie chcieli, pewnie dlatego tak malo ich wychodzi na xbona.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Dlatego odwalili na szybko fps bez kampanii i dopiero w dwójce skrzydła rozwinęli bo wiedzieli, że 50 mln niebieskich szlachciców zasiądzie przed konsolą a nie zielone parówki co majaczą z niedożywienia bo stejka nie jadły od paru lat XD

XDDDDDDDDDDDDDD

to ktoś gra kampanię w takich grach jak Titanfall/Call of Duty/Battlefield? pew pew krypty dla januszy, 0 AI przeciwników, w tle powiewa amerykańska flaga. 50 milionów januszy.

Opublikowano

XDbox mógł mieć dobrego exa pod tytułem "Mass Effect" ale jak to się stało, że sprzedali wtedy to ip do EA a kupili Minecrafta? Niech mi ktoś wyjaśni czemu w tej hameryce są tacy niedo(pipi)ani?

me 1 robiło bioware ms dał hajs, bioware zostało wykupione przez ea, ea mogło wydać juz me na co chciało

Opublikowano

W momencie kupna było więcej fanów MInecrafta, niż fanów Mass Effect. MS szukał nowych rozwiązań, które przyciągnęłoby graczy na dłużej, niż jedno przejście. Gdybyś doczytał do końca i skupił się na wątku Opal Project, to byś wiedział dlaczego. Mass Effect było tylko przykładem, co nie znaczy że MS mógł sobie pozwolić na kupno takiego projektu (zbyt wielu Developerów). Twoje czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

kupili minecrafta bo to było lepsze dla graczy

Opublikowano

ostatnio gralem w ten sniezny dodatek, no wygladal fajnie ale odpalam wyscig i na chu.y mi trasa i zakrety jak mozna jechac caly czas prosto na przelaj, kosic drzewa za co wpadaja jeszcze punkty i przyjechac pierwszy (gdzie ai probuje jednak trzymac sie trasy), a jakby jakims cudem na tej trasie przecinarki stal niezniszczalny murek to mozna cofnac czas - goty gameplay normalnie

Ty (pipi)a widziałeś forze horizon jak świnia niebo. W grze są checkpointy jak je ominiesz to cię cofa na trase. Co za perfidny kłamca

Opublikowano

pacific rift mial FENOMENALNIE zaprojektowane trasy gdzie kazdy typ pojazdu mial swoj optymalny tor jazdy, mial FENOMENALNY feeling agresywnego arcade w stylu burnouta z rozjezdzaniem i taranowaniem wrogow, mial FENOMENALNA sciezke dzwiekowa i mial FENOMENALNE kanapowe multi do czterech osob (obecne wyscigi maja problem z tym nawet dla dwoch graczy)

Ficek znów na mocarzu, fenomenalna gra z średnią ~82% ależ ci recenzenci się nie znają!

bwgpyR1.png

oalWRHp.png

z czym do ludzi?

ficklapa dupa boli, evolution tacy geniusze że gierki na 7+ i kolejne studio zostało zaorane przez $ony xDDD  Dobrze że niebieskie szambo zdycha śmiercią naturalną    :kaz:

Opublikowano

Co za xbot, Sony zamknęło studio, przynajmniej sprzedali prawa innej marce, CodeMasters, mówi Ci to coś panie Ferdku? Ale co zrobiło Microsoft z innymi studiami i jak się zachowało to już nie widzi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

faka lubi ssac siusiaka

Opublikowano

W momencie kupna było więcej fanów MInecrafta, niż fanów Mass Effect. MS szukał nowych rozwiązań, które przyciągnęłoby graczy na dłużej, niż jedno przejście. Gdybyś doczytał do końca i skupił się na wątku Opal Project, to byś wiedział dlaczego. Mass Effect było tylko przykładem, co nie znaczy że MS mógł sobie pozwolić na kupno takiego projektu (zbyt wielu Developerów). Twoje czytanie ze zrozumieniem kuleje.

maciek to jest szymon z łodzi, brat tajgera bonzo musisz mu wybaczyć

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie wiem do czego nawiązujesz z tym czytaniem bo sam teraz strzeliłem z tym Mass Effect 1 bo to akurat był dobry kawałek kodu robiony przez bioware tylko jakim cudem MS nie zastrzegł sobie marki/loga czy (pipi) wie czego z tej serii jak mieli takiego sztosa. From software swego czasu musieli kombinować bo zrobili demon souls do którego prawa ma sony więc wydali Dark souls i skąd taka nieporadność, że zostawili ME w rękach bioware a nie we własnym posiadaniu. Tak to wszystko się kończy jak nie ma studiów first party tylko się podkupuje licencje od firm trzecich.

Opublikowano

dobrze ze usuneli te spedalona gierke o smokach, teraz Kamiya może w spokoju dłubać nad Bayonetta 3 i Okami 2 na SWITCHA :banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.