Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze pier.doli chociaż nie czytałem to daje plusa!

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wielkie słowa Sylwana Wielkiego.

Opublikowano

no to sprzedaj sprzęt, w czym problem

Opublikowano

kolejny dzień, kolejny xdbox w pchlim targu. Za tydzień będą sprzedawać po pięć stówek byle się śmiecia pozbyć

Opublikowano

Jak to mawiał Wiesław Wszywka - badziewie do badziewia xbox.

Opublikowano

Ktoś tam ostatnio pytał w CW co Sony pokaże na E3

PS4 players are eagerly awaiting the releases of hit candidates such as God of War, Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human and The Last of Us: Part II. But that does not seem to be all the games that Sony has for its game console Quiver has.

According to Shuhei Yoshida, Sony Worldwide Studios president, is a "large number of unannounced games" in work.

But these are not all games that fans can look forward to, as Shuhei Yoshida, Sony Worldwide Studios president, promises in the latest issue of Japanese magazine Dengeki PlayStation. The magazine interviewed well-known developers and manufacturers, which targets they pursue for 2017 . Yoshida replied, "We are working on a large number of unannounced games, and look forward to the announcements." Further details could not be elicited from the Sony manager.

Therefore, it remains to be seen which games are currently under development at Sony for PlayStation 4 and PlayStation VR. We are likely to receive news on the E3 2017.

Czyli więcej zapowiedzi na E3 na lata >2018 :kaz:

Opublikowano

To jest właśnie zaleta multiplatformowości. Olewasz to czy konsola się kurzy, czy nie, bo i tak jest w co grać. Ja WiiU nie odpałem dla siebie przez pół roku. No i co? Grałem w tym czasie na innych platformach. W marcu wyjdzie Zelda i przez miesiąc albo lepiej nie odpalę PS4 ani Xboxa. Będę marudził? Ależ skąd, bo będę grał w genialny tytuł. A co robią klapki w przerwie między hitami? Grają w "perełki z plusa" oszukując siebie i innych, że są tacy alternatywni i ten crap na 4/10 jest niedocenionym hitem. Multiplatformowcy nie czekają, my mamy megahity non stop. Nie na tym sprzęcie to na innym

Opublikowano

No Sylvan, mówisz jak jest. Mnie właśnie najbardziej bolą te wyścigi na PS4, a w zasadzie ich brak. Driveklap kompletnie mi nie podszedł, grafika owszem miodzik ale te wyścigi nie mają duszy. Nie chciało mi się w nie grać. Tymczasem ob.srany Xbox ma dwa rodzaje Forzy i w obu przypadkach są to sztosiki.

I nie ma co liczyć że się Polyphony ogarnie, wyjdzie jakiś Prologue pod koniec żywota PS4, a resztę przeniosą na PS5. Tak będzie.

Opublikowano

Teraz w domach coraz lepsze, większe i droższe TV, a zastanawiasz się czy to PS+, czy czasami NES mini nie włączyłeś.

o jak je,błem xd

Ogólnie to bardzo ładny post, Sylvanie. Gorzej, że przyszedłeś w garniaku z arią operową do kibla w zapyziałej melinie.

Opublikowano

Należy oczywiście przypomnieć, że według ostatnich informacji Crackdown 3 zadebiutuje pod koniec roku i będzie to premierowa pozycja Project Scorpio.

Jeżeli okaże się prawdą to pozostają Piraci i halo Wars 2 z lotu drona. Piękne dymanko zielonych. Nawet takiego gówna jak CrackDown nie potrafią okiełznać na szrota.

Opublikowano

Należy oczywiście przypomnieć, że według ostatnich informacji Crackdown 3 zadebiutuje pod koniec roku i będzie to premierowa pozycja Project Scorpio.

Jeżeli okaże się prawdą to pozostają Piraci i halo Wars 2 z lotu drona. Piękne dymanko zielonych. Nawet takiego gówna jak CrackDown nie potrafią okiełznać na szrota.

xD 

Czeski zdradze CI w tajemnicy, że "Piraci" też będą "premierową pozycją" na Scorpio

Edytowane przez asax

Opublikowano

Miałem swego czasu xone i bardzo chwaliłem za pada pod fps, super sprawa ale jak zobaczyłem że na horyzoncie nic już ciekawego nie będzie i nie ma (gierki ze wstecznej mnie nie interssuja, bo ograłem co chciałem na x360), to sprzedałem, bo widziałem że nic dobrego już mnie nie spotka. Jeszce multiplatforny w gorszej jakości (na 46 calach w HD ready.. Szanujmy się do (pipi)a wafla). Wiem że grafa to nie wszystko, ale szrot ma coś w sobie, że na początku och, ach, jaaa sznela, a później fujarka opada

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Nioh rok wydania - 2017, gatunek - action rpg inspirowany Soulsami od studia które dłubało nad NG

ale wy woleliście walczyć topowym slasherem sprzed dekady :pawel:

No i co? 

Pamietam jak pisaliscie, ze "jeszcze przez dlugie lata nie bedzie sie dalo zrobic aRPG z systemem ze slasherow, to technologicznie niemozliwe" :pawel:

Co za blazny :pawel:

nom to było tylko 8 lat czekania i 5 gierek FROMu wraz z klonami po drodze, aż wreszcie ktoś prócz inspiracji NAJLEPRZYMI ruszył w temacie do przodu :pawel:

a w sumie dam jeszcze jednego :pawel:

Opublikowano

Sprzedawajcie szybko te xboxy bo allegro niedługo wam wszystkie pozytywy skasuje zgodnie z nową polityką i w (pipi)e zostaniecie.  :hi:

Opublikowano

Ten post został skasowany gdyż zawierał za duże stężenie autyzmu i nawet zmęczony twórca to zauważył. Po kopie posta proszę udać się do blubera

Edytowane przez blantman

Opublikowano

ok

Opublikowano

XD

Opublikowano

no to sprzedaj sprzęt, w czym problem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.