Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

a Yeti jak zwykle spamuje "XDDD" i robi dobra mine do zlej gry grafikami o rozmiarze 600x900 :kaz:

no niestety, powinny być jakieś granice niedoje,bania nawet w WC

To ciebie z kilkoma zielonymi karaluchami już tu dawno nie powinno być.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

wystawiaja na pchlim, potem mowia ok konsola idzie na allegro a w rzeczywistosci wyrzucaja przez okno

Opublikowano

ja bym to sobie z przyjemnoscia przerobil na magnetowid, gdybym umial porzadnie lutowac. Wygladaloby to calkiem oryginalnie a i w koncu uzyteczne by sie stalo

Opublikowano

Ja tam mojego odtwarzacza 4K znaczy XBOX'a nie mam zamiaru sprzedawać :P

Opublikowano

a ja na cambridge od killzone'a

Opublikowano

:o odpowiedział zamiast dać minusika, co za odwaga dzisiaj!!

Opublikowano

Zadowoli mnie nowy MediEvil na Vitę. Konsola zdaje się przeżywać drugą młodość wśród konsolowych nekrofili, więc może zaczną produkować na nią jakieś wartościowe gry.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

:o odpowiedział zamiast dać minusika, co za odwaga dzisiaj!!

psycha pekla 

Opublikowano

xDDDDDDDD JAK TO SZŁO?

Oni się nie pier.dola - dają kasę, robić gierkę jaka chcecie i 3 lata i będzie gierka ze smokami.

Coś jeszcze do dodania? nie?

To siadł płaski

Skończyli gry? Skończyli. Także morda.
Opublikowano

Aha ok skończyli jakieś gry parę lat temu więc nie ma po co trzymać studia, sony może je zamknąć spokojnie, nadal uznajemy, że oni nie są tacy jak microsoft.

Masz rację. Ma to sens, przekonałeś mnie. Szczególnie ten argument "morda", zaraz po "siadł płaski". Bardzo rzeczowy dyskutant nawet jak na standardy WC.

Opublikowano

Aha ok skończyli jakieś gry parę lat temu więc nie ma po co trzymać studia, sony może je zamknąć spokojnie, nadal uznajemy, że oni nie są tacy jak microsoft.

nie pare lat temu, a 13 pazdziernika 2016

Opublikowano

pisz w WC > kłoć się o sensowność argumentu xdd

Opublikowano

Ale co Ty gadasz? Skończyli teraz gierkę na VR.

Kruku ale weź już nie broń tej s(pipi)iny MS'u. (pipi)a w ogóle bronienie korpo. Ja (pipi)e :facepalmz:

Opublikowano

Przepraszam bardzo, a P+ mało gier skończyło? Jak bardzo bezsensowny ten argument jeszcze się stanie?

a co zmieniasz temat? odpisalem tylko ze nie prawda jest co piszesz ze skonczyli gierke iles lat temu tylko niecale 3 miesiace temu

jaki niby argument?

Opublikowano

No ale tak na dobrą sprawe czy Campbridge pracowało nad jakimś dużym AAA? Jakieś tam ploty były ale równie dobrze mogli pomagać przy dłubaniu nad Horizonem.

Trochę to bez sensu porównywanie tego ze Scaleboundem, nawet jak na standardy CW.

Opublikowano

Kruku ale weź już nie broń tej s(pipi)iny MS'u. (pipi) w ogóle bronienie korpo. Ja (pipi)e :facepalmz:

A sony to co ? W takim razie wszyscy chodźmy na pc'ta i grajmy w indyczki 

Opublikowano

Kruku ale weź już nie broń tej s(pipi)iny MS'u. (pipi) w ogóle bronienie korpo. Ja (pipi)e :facepalmz:

A sony to co ? W takim razie wszyscy chodźmy na pc'ta i grajmy w indyczki 

Weź idź napisz jakiś pamiętnik albo co? Gdzieś tutaj bronię Sony? Tak samo z(pipi)ane korpo jak MS z tym Pro i innymi pomysłami. W tej generacji jednak MS przebija wszystkich.

Opublikowano

Byłem pod studiem od NMS - gra wyszła chuyowa.

Byłem pod Evolution - zamknęli.

Byłem pod Lionhead - zamknęli.

Byłem w Cambridge - zamknęli.

Ty tylko ostalo się Rare i Playground :kaz:

Pora wyslac cie pod microsoft i konami w takim razie :cool:

Opublikowano

tylko xbox, jakiś problem?

siadl plaski i morda

Opublikowano

Co innego zamknąć studio a zamknąć studio które robi aktualnie exa który mógłby zmienić wizerunek z forzahalogirsy. Ostatnia deska ratunku to e3 i scorpio z porządnym lineupem bo w innym wypadku są już na drodze do wyprowadzki z rynku konsol tak jak to zrobili z komórkami.

Opublikowano

tylko xbox, jakiś problem?

siadl plaski i morda

Tak jak mówisz :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.