Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zamiast większego zainteresowania samym diZajnem i nowościami SłiczA, niektóre ulungi biorą konosle dla Mario, czy tych samych tasiemców co Xbox daje swoim fanom.

(pipi) z konsola, (pipi) z grafiką, ważne że będzie to sami Mario i inne te same gry, tylko inny kontroler.

Ja wiem, że to dla klapów nowość, ale konsole kupuje się dla gier

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 683,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

riposta xboxa Polska, zerwałem boki normalnie

16106058_1394166163990296_86250516367016

Opublikowano

Jaki suchar, no nie pykło.

Opublikowano

Chyba powinno byc walczac z krasnalami?

Opublikowano

czołowego by mogli zatudnic, chociaz dobre przerobki upadku by im robił raz do roku

Opublikowano

Jprd jaka sucha riposta. To jest poziom żartów rapera Sowy z Wigilii u WuWunia.

Opublikowano

Jaka konsola, takie żarty.

Opublikowano

to chyba to cale halo wars 2

Opublikowano

Super riposta! uśmiałem się po pachy!

18+ w spoiler

Re67YhA.jpg

Opublikowano

a to w sumie jest jeszcze bardziej bezbeczne 

Opublikowano

Tak jest

Opublikowano

Fanek yakuza 0 będzie dobra? Bo nie wiem czy sie jarać

Opublikowano

nigdy się nie zmieniaj Franek

Opublikowano

Yakuza 6 demo właśnie się pobiera

A tu jeszcze nowa goty gierka, koniecznie trzeba obczaić!

small_1084319982.jpg

Jaka jest najładniejsza gra na PS4? The Order 1886? Uncharted 4? Może Ratchet & Clank? Może. Wyzwanie tym grom postanowił rzucić deweloper odpowiedzialny za Life of Black Tiger.

Czym w ogóle jest Life of Black Tiger? Grą. Wyjątkowo specyficzną, bo gramy w niej czarnym tygrysem jak wskazuje tytuł. Wiem wiem, niesamowity plot twist. Deweloper opisuje swoją grę jako interaktywną przygodę osadzoną w dżungli, na polanach i w pobliskich lasach. Gra ma zaoferować realne doświadczenia w byciu tygrysem. Nie żeby ktoś był w stanie zweryfikować jak to jest być tygrysem, ale... może chodzi o czołg?

Wraz z zapowiedzią gry, deweloper (1Games) pokazał zwiastun, który przedstawia nam grę w najlepszym świetle o jakim mógł zamarzyć twórca. Gra powali nas od pierwszych sekund niesamowitą grafiką, która prawdopodobnie na PS4 Pro będzie wyglądała jeszcze lepiej, zwłaszcza odpalona na niesamowicie drogim telewizorze z rozdzielczością 4K. Przy oglądaniu zwróćcie uwagę przede wszystkim na niesamowitą animację naszego bohatera i przeciwników z którymi się mierzy. Inni mogą się uczyć.

Skoro narobiłem wam wystarczających chęci, zapraszam do seansu.

http://www.pssite.com/news/54519/life-of-black-tiger-gra-przy-ktorej-ps4-stopi-sie-z-wysilku.html

Dobra animacja ataku tygrysa :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Yebac sony

Opublikowano

fanek ten filmik jest z prosiaka? ile klatek na oko?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.