Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem, że gorszego pływania jak w Wieśku 3 nie da się zrobić. Na szczęście powstało TLG. :kaz: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

granie w singleplayerową gierkę na party xddd

zabijcie się błagam

też im to sugerowałem na masorz party, ale delikatniej

Opublikowano

Myślałem, że gorszego pływania jak w Wieśku 3 nie da się zrobić. Na szczęście powstało TLG. :kaz:

Przebijam, MGS2.

Opublikowano

Oj nawet tam mnie to tak nie wkur.wiało. Tutaj wygląda jakbyś pływał yebaną deską. 

Ale zapier.dole wrażenia po skończeniu. Będzie się działo. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przebijam, MGS2.

Przebijam - pierwszy Gothic

Opublikowano

Ręce opadają czasem od oglądania co się odpi.erdala w tej branży xD ogram sobie zeldunie na wii u i elo.

Ale Mario takie 3D to bym ogrywał jednak sobie

Opublikowano

strasznie mały ruch od czasu jak xbox zdechl, a kolejna konsola nintendo okazala sie go.wnem

Opublikowano

Myślałem, że wszyscy zagrywaja się w kraszery od Sony?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A co tu szczempić ryja? Nintendon`t się zniczem o mocy komórki zabronowało. Jedynie Maryś nie zawiódł, bo Zelda to wielkie meh. Pusty świat z grafiką maskującą nędzę sprzętową i z rozgrywką dla dzieci. Sory? Klapeuszy czeka w końcu po miesiącach smuty, siermięgi i bidy trochę uśmiechu z powodu niewątpliwych sztosideł "w osobach" Yakuzy 0, Ni-oH i NieR. Tyle tylko, że będą to jedne ostatnich uśmiechów w tym roku. Dlaczego? Xbox... Ukryty Niedźwiedź Przyczajony Smok...a co ja godom, wszak to nie to zwierzę. SCORPION! Zayebie zarówno nintebdozboczuchów jak i rozklapichy. Tak będzie :shotgun:  :cool:  :lapka:  

Opublikowano

zabij sie blagam

Opublikowano

zabij sie blagam

Moja wiara mi na to nie pozwala. Będziesz mi musiał pomóc ficsuchare...

Opublikowano

"Byle do E3". To hasło jak dotąd zawłaszczyły sobie klapy. Nic złego się zatem nie stanie, jeśli bodaj po raz pierwszy w historii to boty się pod to hasło podepną :Coolface:

Opublikowano

pół roku grania w halo wars 2, potem zapowiedzi gier na e3, this is waiting, a na koncu i tak skasuja wszystko w pizdu. 

No a szlachta bedzie ogrywac najlepsze exy.

Opublikowano

Xbox zostaje ze mną, za bardzo go jednak kocham. Ten design, te detale, ta jakość wykonania, śliczne pudełka na gry, dźwięk odpalenia konsoli, pad, jakość kabli, stereo headset, JAKOŚĆ, żadne chińskie guvno jak ps4 po taniości robione. Gry to sobie mogę ograć na koniec generacji, Ni-Oh i dodatek do bloodborne'a mam do nadrobienia + 4 indyki. A na one mam w co grać, 6 indyków mam teraz do skończenia i za 2 tyg. RE VII. Do tego wsteczna i jest pięknie, lepsza konsola do grania na co dzień i tyle, a ps4 to taka konsola do kupienia, ogrania co interesuje i puszczenia w obieg dalej.

I pozdrowienia dla najlepszego community, powtarzam jeszcze raz, na xboxie poznałem 3 razy wiecej osób przez 4 miesiące grania niż przez 2,5 roku na aspołecznym ps4. Zapraszanie do party bez spin i oporów, luźna gadka i klimacik, po prostu czuć, że gracze xboxa mają jakiś kontakt z ludźmi na co dzień i nie żyją w zgniłej piwnicy mamusi.

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Czas Playstation nadejdzie wraz z końcem generacji kiedy kupi się trójnoga za 500 zł i ogra się te kilka wartych uwagi gier 

Opublikowano

znicz na start dostanie wiecej gier niz xbon juz do konca generacji, troche smutne

Opublikowano

i w pierwszych miesiacach dostanie wiecej exow niz loniak w calej historii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.