Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego nie gra sie w gry online na pc.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ehe, idz sobie w Diablo 3 pograj na konsolach.

Opublikowano

Ja rozumiem trolling w tym temacie, ale teraz to Papaj pojechałeś aż za bardzo.

Opublikowano

Troll niezły odnośnie porównania Diablo 3 PS4/XO wersji konsolowej, a wersją PC ehh.

hqdefault.jpg

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Właśnie Diablo 3 jest lepsze na konsoli ze względu na sterowanie. Tym bardziej, jak sie gra barbarzyńcą.

No jest zaje,biste szczególnie ze względu na cheaterów psujących całą postać i grę w jeden moment dodając Ci miliardy xp.

Opublikowano

Jakie to jest uczucie mieć PS4, kiedy na rynku jest PS4 Pro?

Jakie to uczucie w 2017 mieć X-trypla, gdy na rynku jest PS4?

Opublikowano

Ehe, idz sobie w Diablo 3 pograj na konsolach.

Jeden wyjątek.

Kazda strzelanka na pc to granie z aimbotami.

https://youtu.be/PmzUiz5D3F4

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Szkoda,że ja nie mam szczęścia do tych mitycznych cheaterów w online'ówkach. No ale rozumiem to jeden z ulubionych bzdetów wypisywanych przez kąsolorzy.

Opublikowano

Bo na konsolach nie ma cheaterów iks de de de. Dwie gry w jakie grałem czyli jakiś Modern Warfare (trójka bodajże) i GTA V i oczywiście cheaterzy byli, ale widocznie mam ogromne szczęście.

Opublikowano

Szkoda,że ja nie mam szczęścia do tych mitycznych cheaterów w online'ówkach. No ale rozumiem to jeden z ulubionych bzdetów wypisywanych przez kąsolorzy.

Bardzo czesto mozesz nawet nie wiedziec ze typ ma wallhacka albo inne (pipi)e muje.

Bo na konsolach nie ma cheaterów iks de de de. Dwie gry w jakie grałem czyli jakiś Modern Warfare (trójka bodajże) i GTA V i oczywiście cheaterzy byli, ale widocznie mam ogromne szczęście.

Na PS4 chyba tylko w Diablo mozna cheatowac, ale to tez tylko przez sejwy z PS3. Na PS3/X360 w wiekszosc gier, no ale to dlatego ze sa juz spiracone.

Diablo 3 to w sumie jedyna gra online w ktora wole na PC grac, cala reszta tylko na konsolach [mowa stricte o multi].

Opublikowano

O, teraz się okazuje, że jednak na konsolach dało się cheatować, w przeciwieństwie do tego, co konsolomaniaki tu wmawiają od zarania CW. Zawsze człowiek się czegoś ciekawego dowie.

BTW

>granie

>W MULTI

macie k,urwa rozum w ogóle i godność człowieka?

Opublikowano

Wyborne. Granie w najlepsze gry w swoich gatunkach na X0 zawsze na propsie. A PSHIV4? Odkąd na rynku ukazało się Prosię to ta konsola przestała istnieć.Zaorana. Po prostu nie ma jej :reggie:

Opublikowano

Tak 53mln sprzedanych trojnogow zniknelo z powierzchni ziemi. Coz za wyobraznia.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Wyborne. Granie w najlepsze gry w swoich gatunkach na X0 zawsze na propsie. A PSHIV4? Odkąd na rynku ukazało się Prosię to ta konsola przestała istnieć.Zaorana. Po prostu nie ma jej :reggie:

Opublikowano

Tak prawie 40mln sprzedanych trojnogow zniknelo z powierzchni ziemi. Coz za wyobraznia.

I jak teraz czują się właściciele nędznych zwyklaków? Jak wydymane przez korpo przegrywy :reggie:

Opublikowano

A jakie korpo dzis nie dyma klienta?

Do Yakuzy 0 nie trzeba prosiaka, juz niedlugo mesjasz nadejdzie :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Zawsze mam pompę z tych pseudofeministek, a już z tej zawadzkiej o aborcji, qwa, jak to się słucha, to można nieźle się zbrechtać do końca życia XD

Opublikowano

Właśnie Diablo 3 jest lepsze na konsoli ze względu na sterowanie. Tym bardziej, jak sie gra barbarzyńcą.

CW w dwóch zdaniach.

Opublikowano

A jakie korpo dzis nie dyma klienta?

Zgadza się, ale Sory robi to wyjątkowo bezczelnie. Klapom to zdaje się jednak nie przeszkadza. Wystawiają anusy na bolcing i proszą o więcej...

Opublikowano

Jak dla mnie nintendo jest w tym najlepsze, hypowanie kawalka przestarzalego technicznie plastiku i sprzedawanie go w cenach orbitalnych.

Jeszcze roz

5fdb550ea3818f1a3365a9bdc3063a6a.png

3ad6dd64db97a6c224cf7af701887694.png

Wash brain train

Edytowane przez Zetta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.