Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to z 360?

Opublikowano

łał ale grafa

Opublikowano

Nareszcie mobilne granie idzie o ogromny krok do przodu. Takiego skoku jakościowego to jeszcze nie było, a atencjusze cały czas próbują na siłę zwrócić na siebie uwagę.

Tfu!!!

Switch wciąga dupą całą konkurencję - przede wszystkim pomysłem na siebie. Jak nie umiecie tego ogarnąć to może zamknąć japy, co?

Opublikowano

Szambo z dzialu switcha przez kibel w wc juz widze wy je ba lo XD

Ciezko nazwac graniem mobilnym cos w czym bateria trzyma 3h. No chyba ze granie na kablu to dla kogos granie mobilne.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

To pokaż mi jakieś inne urządzenie mobilne które wytrzyma dluzej? 3h to trzyma grając w Zelde z normalnymi kontrolerami fizycznymi, a nie mizianie pindolem po iPadzie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ciezko nazwac graniem mobilnym cos w czym bateria trzyma 3h. No chyba ze granie na kablu to dla kogos granie mobilne.

tez mam beke z dual shocka 4

Opublikowano

Już się nie oszukujcie, że ta cegła od Switcha to jest "mobilne" granie. 

Opublikowano

Mobilne jak (pipi), w domu na kanapie. 

Opublikowano

ktSzPAA.jpgsLWyhFl.jpg

Opublikowano

Albo w samolocie, lecac do meksyku, zeby pograc online

Opublikowano

Nie no fajnie to wyglada trzeba przyznac. Z mobilnoscia nie jest tak zle, tylko ze do kieszeni sie raczej nie schowa tylko plecak pewnie. No i moja najwieksza obawa po jakim czasie zaczna siadac zlaczenia joy-ekran :smutas:

Opublikowano

Zeta narzeka na baterię, ciekawe czy ten gangster ma świadomość tego, że aktualnie rozwój baterii stanął w miejscu i te trzy godziny to dobry wynik patrząc obiektywnie na to jaką grafikę,fizykę wyświetla switch.

Opublikowano

Piszac bez beki to martwi mnie to ze switcha raczej u japoncow w rekach nie zobacze w takiej knajpie lub metrze. Tych cholernych telefonow z ich lap to juz nic nie wyprze z gierkami f2p :/

8 lat temu jeszcze bylo pelno 3ds'ow i vit wszedzie i nie wiedzialem na ktory ekranik sie patrzyc jak w gierki popylali teraz jak widze jak graja na komorce to mocno gardze :(

Opublikowano

Piszac bez beki to martwi mnie to ze switcha raczej u japoncow w rekach nie zobacze w takiej knajpie lub metrze. Tych cholernych telefonow z ich lap to juz nic nie wyprze z gierkami f2p :/

8 lat temu jeszcze bylo pelno 3ds'ow i vit wszedzie i nie wiedzialem na ktory ekranik sie patrzyc jak w gierki popylali teraz jak widze jak graja na komorce to mocno gardze :(

Tak z ciekawości zapytam, w co oni takiego grają na telefonach? Gry f2p to jest taki szrot i w większości typowo idle, gdzie ja tego nie nazywam graniem, a upośledzonym kupowaczem za dolany i ogólnie patologią p2w. No takie nowe Mario to tylko sam sobie chodzi i klika skacząc Nim to właśnie większość gier idle.

Opublikowano

Jednak telefony poszly do przodu i te gry sa bardziej rozbudowane. No a te f2p uzalezniaja, jestem jedna z ofiar takiej gry i wszystko przez forumek. 

Takie Final Fantasy Brave Exvius jest np bardzo popularne, albo Mobius Final Fantasy. 

Opublikowano

Ok ale powiedzmy sobie szczerze, gry z telefonow sa tach schematyczne i powtazalne, ze az opuszki palcow placza gdy tapuja w ekran. To dobre gry na godzine/ dzien ale prawdziwych gejmingowyhc doznan prozno tam szukac

Opublikowano

Masz Faka top z gierkami f2p

f2e59e5b89b76c269ba09f44519e278b.png

Na czolowce Monster Strike i Puzzle and Dragons takie laczenie klockow o tym samym kolorze ze zdobywaniem pokemonow ze statami jak w rpg.

Te gierki sa lepiej updatowane za darmo niz na konsole non stop eventy itd jak ktos wsiaknie to na dobre.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Xbox z wielkimi zmianami, bez Halo i Gears na koniec roku!

Dadk7VI.jpg

Opublikowano

Meh, czyli podobne gry jak u Nas. słabo to ogólnie widzę, że te gry są popularne i jak mobilne telefony to mocny punkt w branży i większy nacisk wspierania hajsu na Nie.

Opublikowano

W Japonii sie przyjelo i niszczy totalnie gaming konsolowy.

Mario run na komorki zassalo w pierwszy tylko dzien 2.85 mln ludzi deal with it.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

xbox XD

Opublikowano

Ten twitt oznacza, że wyszły już wszystkie gry na Xboxa w tym roku?

Opublikowano

xbox XD

następna konsola Microsoftu mogłaby się tak nazywać :banderas:

Opublikowano

W Japonii sie przyjelo i niszczy totalnie gaming konsolowy.

Mario run na komorki zassalo w pierwszy tylko dzien 2.85 mln ludzi deal with it.

No i to widac, samo square final fantasy brave exvius, ff record keeper, mobius final fantasy. W drodze Final Fantasy XI mobile i kilka innych. Sony robi m.in Wild Arms na telefony, Nintendo wiadomo, Mario sie sprzedal, wiec mozemy sie spodziewac kolejnych pozycji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.