Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Teraz się mówi i broni, że to EKOSYSTEM Xbox i PC, że to jedna kazirodcza rodzinka? A to dobre, ciągłe nowe wymyślanie i nieudolnej obrony na rzecz spencerowskiej sekty, SIEG HEIL SPENCER!!  :pawel:

Co pośmiane to moje. Na tym topicu przez xboty.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 709,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką taka prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Te order otrzymal status najszybciej ladujacej gry na pchlim tej generacji.

Chce wierzyc ze scorpio to nowa generacja ktora wyplynie z dna na ktorej aktualnie znajduje się xbąk i opluje ps 4.5 PROsze zabij mnie.

A tymczasem szrot ląduje w zastaw.

Opublikowano

Nienawidzę serii anczartet z całego serduszka, ale 4 to zdecydowanie najlepsza część.

Opublikowano

Tak jak mowi pawcio, trylogia z ps3 to slabizna, ale czworeczke przyjmniej sie ogrywalo. 

Opublikowano

Na Xboxa są chociaż gry. Różnorodne gry.

dwie strzelanki i jedne wyscigi xd

Ori, Sunset Overdrive, Killer Instinct, pierwszy Titanfall

jak napieprzaliśmy w to na zmianę z Halo, Forzą i Gearsami (najlepsze gry w swoich kategoriach) to Wy modliliście się o jakieś gry

przebrzydły klapie, doinformuj się

Opublikowano

To ja chyba grałem w jakieś inne Uncharted, bo dla mnie nr2 jest the best.

Opublikowano

Unchartedy popcorn gameplay, ograc i zapomniec.

Opublikowano

Ori, Sunset Overdrive, Killer Instinct, pierwszy Titanfall

jak napieprzaliśmy w to na zmianę z Halo, Forzą i Gearsami (najlepsze gry w swoich kategoriach) to Wy modliliście się o jakieś gry

przebrzydły klapie, doinformuj się

jedyny ex to sunset, Ori na stemie kupione, Titanfall na premiere wzialem i znudzilem sie po 3 dniach. 

Opublikowano

Zapomniałem, że wówczas Rise of Tomb Raider był ekskluzywny. Rozumiem, że teraz sytuacja Xboxa jest chvjowa, ale mówić, że na łoniaku nie było w co grać to:

a) trzeba nie lubić gier

b) być klapem bez gustu

ogarnij szok :reggie:

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0 

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi (dać szekle, jak jakieś żydy do judasza i robicie exa na rok czasu), najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi, najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Jest gorsza: czekać rok na grę w którą chciałoby się zagrać od razu. Jak zwierzę.

Opublikowano

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom i Ace Kombat na pc. Czy sony też dołącza do ekosystemu?

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi, najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Jest gorsza: czekać rok na grę w którą chciałoby się zagrać od razu. Jak zwierzę.

Jest jeszcze najgorsza rzecz: czekać na gry, które chciało się ograć, no ale nie, bo skasowaliśmy Wam projekt. Jak jakiś karaczan. Tak jest lepiej dla graczy #spencer. Jawne opluwanie i brak szacunku dla fanów.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom i Ace Kombat na pc. Czy sony też dołącza do ekosystemu?

można powiedzieć, że Sony wspiera ekosystem Microsoftu 

Ja jak jakiś karaczan.

ładnie się podsumowałeś  :cool:

Opublikowano

Które poprawiłem, także tego, schowaj się do spencerowej budy :)

Edytowane przez Faka

Opublikowano

można powiedzieć, że Sony wspiera ekosystem Microsoftu

A co Sony ma wspólnego z tymi grami? Blacho boty z tego forum, to chyba piszą z jakiegoś Monaru, bo w dyniach mają taki śmietnik jak jurek na woodstocku.
Opublikowano

Nie wiem co gorsze - klapy ze wscieklizna czy suchy wizyr?

Opublikowano

Nie ma nic gorszego jak boty, które stawiają swoje wyimaginowane racje nad swoimi argumentami, co są tylko z dopy wzięte, no logika botów to raczej nie powala.

Opublikowano

Jest jeszcze najgorsza rzecz: czekać na gry, które chciało się ograć, no ale nie, bo skasowaliśmy Wam projekt.

ale proszę nie obrażać Sony  i Eight Days (ale było jaranko, pamiętacie? Gateway 3, Agenta, Killing Day, Redwood Falls i The Last Guardian (skasowano projekt na ps3 i przeniesiono na ps4, a głupie robaki jeszcze się cieszyły)

Opublikowano

Nie wiem co gorsze - klapy ze wscieklizna czy suchy wizyr?

Zdecydowanie wściekłe klapy, od zawsze najgorsze community specjalnej troski. Taka fajna konsola, a tak zyebani ludzie =/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za to zdecydowanie najlepsze w swoich klasach, a takie H5 to najlepsze multi na konsolach ever. Prawilnie przypominam, bo blacho-klapy dobrą pamięcią nie grzeszą :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A co ma wspolnego Redwood Falls i Killing day z Sony?. Ja przypomne ze ci od Gearsów tez robili nowe IP zanim ich nie zagonili do klepania pudzianów.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

A mnie (pipi) obchodzi średnia, skoro nie przekłada się to na gameplay, wyobraź sobie, że to nie w średnią ocen się gra, tylko w grę, która albo ma coś do zaoferowania albo nie, jest wiele gier które mają gorszą średnią od z(pipi)anego U4 a gameplayow wciągają ją nosem. I o ile o BB złego słowa nie powiem tak o U4 już się wypowiedziałem a Zetta to ładnie podsumował gra naraz koniecznie z popcronem!

Wczoraj wystarczyło mi 10 minut z Yakuzą i już wiedziałem z czym mam do czynienia, no ale dla Ciebie to gra pokroju inFamous'a xDDDDD w którą nawet nie grałeś, giń!

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.