Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Teraz się mówi i broni, że to EKOSYSTEM Xbox i PC, że to jedna kazirodcza rodzinka? A to dobre, ciągłe nowe wymyślanie i nieudolnej obrony na rzecz spencerowskiej sekty, SIEG HEIL SPENCER!!  :pawel:

Co pośmiane to moje. Na tym topicu przez xboty.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką taka prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Te order otrzymal status najszybciej ladujacej gry na pchlim tej generacji.

Chce wierzyc ze scorpio to nowa generacja ktora wyplynie z dna na ktorej aktualnie znajduje się xbąk i opluje ps 4.5 PROsze zabij mnie.

A tymczasem szrot ląduje w zastaw.

Opublikowano

Nienawidzę serii anczartet z całego serduszka, ale 4 to zdecydowanie najlepsza część.

Opublikowano

Tak jak mowi pawcio, trylogia z ps3 to slabizna, ale czworeczke przyjmniej sie ogrywalo. 

Opublikowano

Na Xboxa są chociaż gry. Różnorodne gry.

dwie strzelanki i jedne wyscigi xd

Ori, Sunset Overdrive, Killer Instinct, pierwszy Titanfall

jak napieprzaliśmy w to na zmianę z Halo, Forzą i Gearsami (najlepsze gry w swoich kategoriach) to Wy modliliście się o jakieś gry

przebrzydły klapie, doinformuj się

Opublikowano

To ja chyba grałem w jakieś inne Uncharted, bo dla mnie nr2 jest the best.

Opublikowano

Unchartedy popcorn gameplay, ograc i zapomniec.

Opublikowano

Ori, Sunset Overdrive, Killer Instinct, pierwszy Titanfall

jak napieprzaliśmy w to na zmianę z Halo, Forzą i Gearsami (najlepsze gry w swoich kategoriach) to Wy modliliście się o jakieś gry

przebrzydły klapie, doinformuj się

jedyny ex to sunset, Ori na stemie kupione, Titanfall na premiere wzialem i znudzilem sie po 3 dniach. 

Opublikowano

Zapomniałem, że wówczas Rise of Tomb Raider był ekskluzywny. Rozumiem, że teraz sytuacja Xboxa jest chvjowa, ale mówić, że na łoniaku nie było w co grać to:

a) trzeba nie lubić gier

b) być klapem bez gustu

ogarnij szok :reggie:

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0 

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi (dać szekle, jak jakieś żydy do judasza i robicie exa na rok czasu), najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi, najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Jest gorsza: czekać rok na grę w którą chciałoby się zagrać od razu. Jak zwierzę.

Opublikowano

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom i Ace Kombat na pc. Czy sony też dołącza do ekosystemu?

Opublikowano

Robić czasowe exy jak w przypadku Tomb Raider to tylko M$ potrafi, najchojowsza opcja jaka może być w branży, sprzedało się tak ujowo na zielonym szrocie, że to się w głowie nie mieści.

Jest gorsza: czekać rok na grę w którą chciałoby się zagrać od razu. Jak zwierzę.

Jest jeszcze najgorsza rzecz: czekać na gry, które chciało się ograć, no ale nie, bo skasowaliśmy Wam projekt. Jak jakiś karaczan. Tak jest lepiej dla graczy #spencer. Jawne opluwanie i brak szacunku dla fanów.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom i Ace Kombat na pc. Czy sony też dołącza do ekosystemu?

można powiedzieć, że Sony wspiera ekosystem Microsoftu 

Ja jak jakiś karaczan.

ładnie się podsumowałeś  :cool:

Opublikowano

Które poprawiłem, także tego, schowaj się do spencerowej budy :)

Edytowane przez Faka

Opublikowano

można powiedzieć, że Sony wspiera ekosystem Microsoftu

A co Sony ma wspólnego z tymi grami? Blacho boty z tego forum, to chyba piszą z jakiegoś Monaru, bo w dyniach mają taki śmietnik jak jurek na woodstocku.
Opublikowano

Nie wiem co gorsze - klapy ze wscieklizna czy suchy wizyr?

Opublikowano

Nie ma nic gorszego jak boty, które stawiają swoje wyimaginowane racje nad swoimi argumentami, co są tylko z dopy wzięte, no logika botów to raczej nie powala.

Opublikowano

Jest jeszcze najgorsza rzecz: czekać na gry, które chciało się ograć, no ale nie, bo skasowaliśmy Wam projekt.

ale proszę nie obrażać Sony  i Eight Days (ale było jaranko, pamiętacie? Gateway 3, Agenta, Killing Day, Redwood Falls i The Last Guardian (skasowano projekt na ps3 i przeniesiono na ps4, a głupie robaki jeszcze się cieszyły)

Opublikowano

Nie wiem co gorsze - klapy ze wscieklizna czy suchy wizyr?

Zdecydowanie wściekłe klapy, od zawsze najgorsze community specjalnej troski. Taka fajna konsola, a tak zyebani ludzie =/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za to zdecydowanie najlepsze w swoich klasach, a takie H5 to najlepsze multi na konsolach ever. Prawilnie przypominam, bo blacho-klapy dobrą pamięcią nie grzeszą :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A co ma wspolnego Redwood Falls i Killing day z Sony?. Ja przypomne ze ci od Gearsów tez robili nowe IP zanim ich nie zagonili do klepania pudzianów.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

A mnie (pipi) obchodzi średnia, skoro nie przekłada się to na gameplay, wyobraź sobie, że to nie w średnią ocen się gra, tylko w grę, która albo ma coś do zaoferowania albo nie, jest wiele gier które mają gorszą średnią od z(pipi)anego U4 a gameplayow wciągają ją nosem. I o ile o BB złego słowa nie powiem tak o U4 już się wypowiedziałem a Zetta to ładnie podsumował gra naraz koniecznie z popcronem!

Wczoraj wystarczyło mi 10 minut z Yakuzą i już wiedziałem z czym mam do czynienia, no ale dla Ciebie to gra pokroju inFamous'a xDDDDD w którą nawet nie grałeś, giń!

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.