Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Strzelanki na padzie xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tez mam beke z halo.

Opublikowano

Girsy to tez strzelanka

Opublikowano

Kiedy ogłoszenie lutowej oferty Playstation Plus? Czy Mendrek już nerwowo obgryza paznokcie? Czy Sony znowu sie os.rało na widok oferty Microsoftu?

Opublikowano

PS plus nikogo, bo Sony ma same sztosy, więc nie musi się wysilać jak Ms, żeby przyciągnąć do konsoli.

Opublikowano

PS plus nikogo

:doom:  :doom:  :doom:

Edytowane przez asax

Opublikowano

ale gra sie na nim bardzo komfortowo nawet caly dzien, duzo lepszy od pada od x360

Mi też się na nim bardzo dobrze gra. Wiadomo, nie jest to pad od XO ale i tak bardzo dobre wrażenia. I spokojnie wytrzymuje cały dzień grania tak że luzik. :cool: 

Opublikowano

W kwestii padow

Xbox One > DS4 > Xbox 360 > DS3 > kupa > sixaxis

Opublikowano

Tak jak ds3 był (pipi)owy tak ds4 jest mega wygodny szczególnie, że pod palcem ma się praktycznie r1 i r2 a w padzie od x jest większa odległość między tymi przyciskami, dużo też pomogło powiększenie ds4 i akurat na dzien dzisiejszy ds4>pad od x.

Opublikowano

Jeśli chodzi o menusy to może jeszcze kwestia przyzwyczajenia, ale dash X1 mimo, że wolny jak skur,wesyn, to wygodny. Podgląd postępu pucharków, widoki ile się grało, kto ile w danym miesiącu zdobył GS, społeczności, strony gier ze screenshotami i streamami, podoba mi się to jak nie wiem. Na PS4 tak ascetycznie trochę. Dobrze to czy niedobrze, no to już każdy musi sam ocenić.

Co do szybkości menu, to warto wspomnieć, że masz 10 kafelków na krzyż i tu faktycznie wszystko działa szybko, wejście w ustawienia itp jest git, problem pojawia się gdy chcesz wejść do PSN albo zobaczyć listę przyjaciół albo podejrzeć trofea, w tedy konsola traci swą szybkość bo wszystko musi "wgrać"

Może i dash w ONE działa wolniej ale tam przynajmniej na nic się nie czeka, nie muszę oglądać przez 10-15 sekund jak mi się znaczki trójkąt, kwadrat zmieniają...

Opublikowano

Jak przeszedlem Dooma na tym padzie to przejde wszystko. 

tylko ta bateria xd

No właśnie przez pada są utrudnione trofiki, jak The Order 1886: "Przejdz gre na jednym ładowaniu pada"  to trzeba się uwijać :obama:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Soul to się zgadza, tak jak pisałem bogactwo opcji i wygoda ich dostępu na X1 mi raczej bardziej pasuje na ten moment, nawet za cenę szybkości.

200-300 zł za podłączenie pada od X1 do PS4 ;__;

To ja się przyzwyczaję może po prostu.

Opublikowano

widzieliscie nowy gameplay sea of thieves?

wyglada zayebiscie i potencjal ma ogromny

Opublikowano

odswiezony ds4 z prosiaka jest swietny i bateria dluzej trzyma. najlepszy pad

Opublikowano

Nie skasowali jeszcze?

No musiał sie w(pipi)ać

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

W kwestii padow

Pro pad od wii u na równi z tym od XO a może i nawet lepszy.
Opublikowano

Czyli Switch jeszcze nie wyszedł, a już zaoral padem :fsg:

Opublikowano

W kwestii padow

Pro pad od wii u na równi z tym od XO a może i nawet lepszy.

Pro Pad jest świetny, ale jest przystosowany wyłącznie do gier wydawanych przez Nintendo z racji kiepskich spustów, które w szerszej gamie gier byłyby tak samo bezużyteczne jak te w DS3.

Opublikowano

Jeśli chodzi o menusy to może jeszcze kwestia przyzwyczajenia, ale dash X1 mimo, że wolny jak skur,wesyn, to wygodny. Podgląd postępu pucharków, widoki ile się grało, kto ile w danym miesiącu zdobył GS, społeczności, strony gier ze screenshotami i streamami, podoba mi się to jak nie wiem. Na PS4 tak ascetycznie trochę. Dobrze to czy niedobrze, no to już każdy musi sam ocenić.

Co do szybkości menu, to warto wspomnieć, że masz 10 kafelków na krzyż i tu faktycznie wszystko działa szybko, wejście w ustawienia itp jest git, problem pojawia się gdy chcesz wejść do PSN albo zobaczyć listę przyjaciół albo podejrzeć trofea, w tedy konsola traci swą szybkość bo wszystko musi "wgrać"

Może i dash w ONE działa wolniej ale tam przynajmniej na nic się nie czeka, nie muszę oglądać przez 10-15 sekund jak mi się znaczki trójkąt, kwadrat zmieniają...

To bardzo ciekawe co piszesz zwłaszcza, że trofiki i lista znajomych wczytują mi się od razu. 

Opublikowano

To bardzo ciekawe co piszesz zwłaszcza, że trofiki i lista znajomych wczytują mi się od razu. 

Zależy od poziomu zajęcia dysku, co jakiś czas warto zrobić przywracanie bazy danych żeby śmigało szybciej jak zwolni.

Opublikowano

Wiesz, rozmawiałem też z innymi na imprezie i w sumie wszyscy przyznali mi rację, to nie jest mój wymysł, jeżeli Tobie się wszystko szybko wygrywa to super, ale to nie oznacza, że problemu nie ma. 

Chociaż w to, że szybko wchodzi do PSN to nie uwierzę nigdy xD

Poza tym dash w ONE ma prawie wszystko na widoku, a tu na widoku tak naprawdę masz tylko parę kafelków. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chodzi Ci do sklepiku? Tam to mnie ani razu jeszcze nie było. :lapka: 

Opublikowano

A po co wszystko na widoku jak na psn klikniesz trzy razy w guziki i jesteś w trofeach? Klikniesz dwa i widzisz znajomych?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.