Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

polecam boczne menu jak dluzej przycisniemy guide button w ds4

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Boczne menu jest goty, zaperdala szybciej niz na xboxie do tego mozna sobie customizowac co tam chcemy miec. Jedyne co jest gorsze na ps4 to synchronizacja pucharkow ale kto by gral wirtualnych osiagniec, a snapa juz skasowali :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Żeby nie klikać trzy razy i dwa razy.

To jak masz wszystko wywalone na ekranie początkowym to już nie trzeba klikać? Pewnie kinectem po angielsku wydajesz.

Opublikowano

Skasowali dolna czesc obrazka?

Opublikowano

nic nie kumam z tego komiksu,

piekny miesiac w plusie, szkoda ze mam juz te gry

Opublikowano

Szkoda że usmiercili kinecta, fajna sprawa do treningu cardio a i może amerykańskie grubasy by pocwiczyly i nie umieraly w wieku 50 lat na zawał serca.

Opublikowano

psychika grubych ludzi jest taka

jestem gruby i smutny, musze zrzucic -> 5 minut eksersajsu dla niemowlat -> juz nie moge, wszystko mnie boli, jest mi smutno, chce batonika.

takze generalnie kinect w ameryce to 360 noscope headshot w kolano z bazuki.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

https://www.playstation.com/pl-pl/legal/ps-gear/

XD

Przykro nam, sklep internetowy PlayStation Gear jest chwilowo nieczynny. Nie mamy wpływu na decyzję o zamknięciu sklepu, ponieważ podjęła ją strona trzecia, firma MyPlay Direct Inc., która prowadziła sklep internetowy.

Niestety, część zamówień złożonych w firmie MyPlay Direct Inc. nie zostanie wysłana do klientów. Firma MyPlay zapewniła, że klienci nie zostaną obciążeni płatnością albo otrzymają zwrot pieniędzy za wszelkie towary zakupione w sklepie, które nie zostały wysłane. Przedstawiciele firmy skontaktują się w razie potrzeby z takimi osobami.

Wiemy, że nieotrzymanie zakupionych towarów niesie ze sobą duże rozczarowanie. Robimy wszystko, by jak najszybciej otworzyć nowy sklep internetowy. Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jeżeli mają Państwo problemy z zamówieniem złożonym w firmie MyPlay Direct Inc., prosimy o skontaktowanie się z nią pod adresem help@myplaydirect.com

Nie dostałeś paczki i pieniędzy? (pipi) SIĘ NAPISZ MAILA DO FIRMY ZEWNĘTRZNEJ KTÓRA NIE ISTNIEJE XD 

Opublikowano

"Playstation" w nazwie zobowiązuje.

Opublikowano

no i dobrze, golic frajerow

Opublikowano

Chyba jednak Ninny nie wycofa się ze swojego pomysłu odnośnie voice chata, już w Splatoon 2 trzeba tak kombinować i jest potwierdzone, no sto lat za murzynami z takimi praktykami  :dafuq:

Myślałem, że jednak pójdą po rozum do głowy i zrobią to normalnie bez aplikacji smartfona. (pipi)burza na nic się nie zdała odnośnie tego chata.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Rock. Czy mógłbyś może zadzwonić do twojej koleżanki z PlayStation i spytać, czy kiedykolwiek mają zamiar wydać Horizon na PC?

Ja tego nie rozumiem,jak gra wychodzi na tylko jedną konsolę to czemu na pc nie ma przecież jak wybierasz pomiędzy konsolami to kupujesz tą konsolę na której ekskluzywne gry bardziej ci się podobają a przy wyborze pc lub konsola raczej z racji ekskluzywnych gier nie zrezygnuje się z pc.Poprostu nie widzę sensu niewypuszczania takich gier na pc.

I znowu tylko na ps4 fajna gra ,szkoda bo nie będę kupować nowej konsoli żeby sobie pograć po co zaczeły wychodzić gry na limitowaną konsole

Każdy fps jest lepszy na komputer gdyż korzystasz z myszki

Gra byłaby 10/10, ale fakt PS4 sprawia 7/10 ;C

Mi się nie podoba że jest tylko na PS4 1f615.png

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Poziom niższy niż w WC

Opublikowano

Zwróciliście uwagę na to, że w tej zapowiedzi pada informacja, że posiadacze zwykłej plejki dostaną prawdopodobnie pokaz slajdów? 

Opublikowano

Poczytałem komentarze pod tym filmikiem i nie polecam, eutanazja to przy tym choj, od razu dostaniesz zanik mózgu. W sumie czego się spodziewać po gimbazie, co ogląda króla roja. "Primal 90% jak ktoś grał to wie"

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Zwróciliście uwagę na to, że w tej zapowiedzi pada informacja, że posiadacze zwykłej plejki dostaną prawdopodobnie pokaz slajdów? 

ja nie zwróciłem bo jest oczywiste, że teraz tak będzie w każdej nowej grze

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

nie dostano

Opublikowano

zajrzyj do tematu z gierka - glowny technolog GG pisal, ze preview code gubil klatki na zwyklej ps4 ale ponoc w pelnej wersji zoptymalizowali silnik bo tym sie zajmowali przez ostatnie miesiace

Opublikowano

Juz niedługo - "A pójdzie mi to?"

Prawie jak PC :yao:

Opublikowano

Beka z Yetiego będzie grał w najgorsza wersję Horizona  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.